PSP

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

PSP er forkortelsen for ”Private Pärchen und single paradies”.

PSP ligger forholdsvis centralt i Hamborg ved Altona Nord.

PSP har eksisteret i over 20 år med den samme ejer bag klubben, så den drives af en erfaren kvinde på området. Vi har tidligere henvist til PSP, men fjernede beskrivelsen, da den var forældet. Her følger en ny beskrivelse af klubben fra vores side.

PSP er set med danske øjne en udmærket swingerklub med en masse fine legerum, men man bliver skuffet hvis man forventer en luksus swingerklub, som andre steder i Tyskland. Klubben har således ikke spabad og dampbad med videre. Der findes dog en mindre sauna.

Klubben er i to plan og ligger i en større Industribygning i et område nær flere jernbaner, så her generer en swingerklub ikke nogen.

Når man kommer ind, får parrene adgang til omklædningsrummet for par og piger, mens singlefyrene har deres eget særskilte omklædningsrum.

Klubben har et større barområde med tilknyttet buffet. Buffeten er udmærket, men som altid bedst først på aftenen. Rygning er kun tilladt i klubbens rygerum som er placeret ved barområdet.

På klubbens 1. sal finder man bad, toiletter og den føromtalte sauna. Badeforholdene er gode med flere brusere.
På 1. sal finder man forskellige legerum. Der er et mindre legerum med gloryholes. Et mindre legerum med en himmelseng, et darkroom, et stort legerum med en stor seng, et mindre BDSM rum og et privat rum. Privat rummet hedder flere steder i Tyskland et ”STOP rum” I PSP er Stop-rummet låst af. En nøgle skal afhentes i baren og tilbageleveres i baren efter brug. De går åbenbart op i at det ikke er nok at lukke døren. Den skal også låses når rummet er privat.

Klubbens BDSM rum er et mindre et af slagsen. Her findes et kors og en plint. I nabo rummet findes en gynækologstol og en rund seng. Som i andre tyske swingerklubber er BDSM rummet i PSP, stort set ikke eksisterende.

Vi anbefaler PSP, da det kan være et udmærket mødested for swingere, når man er i Hamborg. Klubbens standard svarer til en almindelig dansk swingerklub uden at være i luksus klassen.

Faciliteter i klubben
  • Omklædning med skabe
  • Større bar og cafe område
  • Buffet - Aftensmad kan spises i klubben
  • Privat rum uden gloryholes
  • Mindre BDSM rum
  • Gynækologstol
  • Gloryholes
  • Dark Room
  • Stripperstang
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke PSP!)

Indtast venligst en besked