Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Rocks

Rocks er en søsterklub til swingerklubben Cats som ligger på de to underliggene etager. Klubberne har samme ejer, men der er stor forskel på klubberne. Cats er indrettet i den egyptiske og dyreagtige stil hvor imod "det er med livet som indsats at besøge Rocks"

Ved indgangen vogter både døden og djævlen og overalt er der pirater, riddere og skumle dødningehoveder.

Klubben har der med lidt SM præg over sig uden den er det. Faktisk er hverken Cats eller Rocks bygget til SM´ere. Det er swingerklubber, og der er dermed ikke nogle SM rum, som vi kender det fra danske swingerklubber.

I det daglige kan der købes entre til enten til Rocks eller Cats, men i weekenden (Fredag og Lørdag) åbnes klubberne op som en stor klub.

Rocks er mindre end Cats og er i et plan, men klubben har en kæmpe seng med plads til 20 par, samt et stort barområde. Klubben har kun få legerum. I Rocks har man satset på storrumsløsningen til store orgier og gang bangs. Hver Torsdag afholdes der således gang bang i Rocks. For at deltage i dette skal man ringe og tilmelde sig. Samme dag er der almindelig swingeraften i Cats nedenunder. Tjek altid klubbens hjemmeside inden ankomst, så kommer i ikke til et arrangement i ikke vil deltage i.

Vi anbefaler at man besøger Rocks i weekenderne da der her er adgang til begge klubber. Første lørdag i måneden afholdes der paraften. Mere info om dette kan I se på klubprofilen for Cats.

I Rocks serveres også buffet som i Cats.

Som en sidste vigtig ting bør i HUSKE PENGE. KLUBBEN TAGER IKKE IMOD KREDITKORT!

Denne klub er vurderet af supporter for Swingerguiden:

lidt KINKY

Faciliteter i klubben
  • Omklædning med skabe
  • Større bar og cafe område
  • Større buffet (aftensmad kan spises i klubben)
  • Gode muligheder for at tage et bad
  • Mindre fjernsynsstue
  • Sauna
  • Elskovsgynge
Kontaktinfo

Adresse:
Peter-Anders Strasse 3
81245 München - Pasing

Tlf: +49 89 820 85 882
Hjemmeside:
www.rocks-swingerclub.de - Går til Cats hjemmeside, da klubberne har samme ejer.
E-mail:
info@cats-swingerclub.de