Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Swingeroase-Zwiespalt

Når man besøger Swingeroase Zwiespalt i Berlin behøver man ikke bekymre sig om åbningstiderne. Ifølge klubben har de åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Ja det lyder lidt skummelt, for hvad så med rengøringen? De kan jo ikke rengøre en åben klub? Nej, men vi forstiller os at de rengører når der er få eller ingen gæster om natten. Klubben var i hvert fald pæn og nydelig ved vores besøg, så det er ikke noget der skal afskrække jer fra at besøge klubben.

Selvom den har åben på alle tider af døgnet havde vi indtryk af at man kun lukkede almindelige fornuftige mennesker ind. Det var vores indtryk at man drev stedet som en swingerklub og intet andet. Så der var ikke optræk til prostituerede eller lignende.

Klubben tilbyder som andre tyske klubber en buffet, men på enkelte dage findes buffeten ikke, så ring og forhør jer hos klubben om I kan spise med den pågældende aften.

Klubben er lille af størrelse sammenlignet med andre tyske swingerklubber, men svarede i størrelse til en mindre dansk swingerklub. Selvom klubben er lille af størrelse havde den en del at byde på. Der er således spabad, sauna, par rum, privat rum, samt tre legerum og et barområde.

Barområdet er stort, rumligt og indeholder sofaer og en computer til gæsternes internetbesøg, samt baren og barstole. Vi oplevede at et par dyrkede sex i barområdet hvilket kan virke lidt underligt for en dansk swinger, men klubben tillod dette. I barområdet er rygning tilladt som det eneste sted i klubben, hvilket fungerede fint da vi besøgte klubben, men på en aften med mange mennesker kunne vi forstille os at det kan blive for meget. Da legerummene ligger tæt op ad baren kunne man sagtens forstille sig at røgen på en travl aften driver der ind, ligesom musik fra barområdet kunne høres i legerummene. Bagerst i klubben længst væk fra baren var her dog mere stille.

Klubbens omklædningsrum er flot indrettet med nogle meget lækre garderobeskabe. At et garderobeskab ligefrem skal nævnes her kan virke underligt, men mange klubber har dårlige skabe. De her er nogle af de bedste skabe vi har set på vores ture rundt i klubberne. De var virkelig rummelige og oven i købet delt med en hylde i midten. Klubbens toiletter lå nede af gangen og var således ikke placeret sammen med gaderoben.

Klubbens spabad, sauna og bad ligger samlet. Spabadet har plads til 6 personer ifølge klubben selv, men vi følte at der var god plads til 4, men at 6 virkede lidt i overkanten. Det var som i andre klubber ikke tilladt at dyrke sex i spabadet af hensyn til hygiejnen. Badet har massagebrusere...

Klubbens parrum var mindre, men pænt og nydeligt. Det samme galt de øvrige rum.

Klubben havde ikke lagner på sengene, men madrasserne var overtrukket med kunstlæderbetræk. Mellem flere af rummene er der ruder og kighuller. Nogle af hullerne kunne benyttes som en form for gloryholes.

Klubben har ikke faciliteter for SM interesserede.

Så alt i alt en udmærket klub, som ifølge dem selv altid har åbent, men tjek altid deres hjemmeside inden i besøger klubben.

De kunne jo have lukket på grund af ombygning eller lignende. Der ud over er det altid en god ide, at tjekke klubbens kalender for dagens arrangement. Det har jo noget at sige, om man er kommet til Wellness aften eller gang bang.

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Større buffet (aftensmad kan spises i klubben)
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Mindre fjernsynsstue
 • Computer med internet adgang
 • Spabad
 • Sauna
 • Mindre parrum
 • Privat rum med Gloryholes
 • Privat rum uden Gloryholes
 • Gloryholes
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Adresse:
Oberlandstrasse 1
12099 Berlin

Tlf: +49 307 790 4535
Hjemmeside: www.swingeroase-zwiespalt.de
E-mail: Brug kontaktboks på klubbens hjemmeside