Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Swingermiljøet i Tyskland

En af de store fordele ved Tyskland er afstanden der til. En tur til Hamburg eller Berlin kan sagtens gøres inden for et rimeligt budget. I Tyskland ligger der mange swingerklubber specielt omkring de større byer. Der er så mange swingerklubber i Tyskland at udviklingen på området går stærkt. Således åbner og lukker mange klubber hvert år. Så hvis I kommer ind på en hjemmeside der ikke ser opdateret ud kan I ikke være sikre på at klubben stadig eksisterer.

Bemærk:

- I Tyskland er dresscoden som i Danmark. Man er således erotisk klædt i klubberne.

- De fleste tyske swingerklubber har lukket mandag og tirsdag.

- Parrum findes ikke i de tyske swingerklubber. I Tyskland er der i stedet en del par klubber hvor der kun par lukkes ind. Fx. Die Oase ved Rödermark. Der ud over afholder de almindelige swingerklubber jævnligt paraftner. Se swingerklubbernes hjemmesider.

Samlet liste over tyske swingerklubber finder I her.

Swingermiljøet omkring Berlin

Berlin er en vigtig by uanset om man er swinger, SM interesseret eller søger fetish fasion fester. Berlin har alt hvad hjertet begærer af swingerklubber, fetish arrangementer, SM klubber, sexklubber, homo og biklubber, bordeller og stripklubber.

Da vi kun beskæftiger os med swingerklubberne er det kun swingermiljøet vi vil omtale her under, men søger I noget af det andet så kan vi henvise til Berlinintim.de, de har samlet det hele. På siden skal I dog kigge jer for. Escort og sexklubber vises der også. Det der ligner en swingerklub er måske et bordel eller en sexklub.

Swingerguiden.dk har besøgt og henviser til følgende swingerklubber i Berlin:

- Tempeloase

- Avarus

- Zügellos

- Swingeroase-Zwiespalt

Vi har kun besøgt de almindelige swingerklubber i Berlin, men vi hørte at "Night"swingerklubber skyder op rundt omkring. I Berlin er Insomnia en af dem. En "Night"swingerklub er en swingerklub hvor der i større eller mindre grad er en form for diskotek eller lignende inkluderet i indgangen. Klubberne holder ofte store fester hvor alle seksuelle udtryk er velkomne. Således kan de have en meget bred dresscode på enkelte aftener. Faktum er at påklædningen spiller en stor rolle til disse fester. Vi har ikke besøgt Insomnia, så vi kan ikke give jer en beskrivelse af klubben, men efter hvad vi hørte ville den nok være en god oplevelse for mange danske swingere. Tjek deres hjemmeside for hvad der er af arrangementer den pågældende dag, så kommer I ikke i forkert dresscode.

Kender du en klub som ikke er på listen eller har du nogle rettelser så skriv til os på vores mail: kontakt@swingerguiden.dk