Swingerguide med gode råd til nye og gamle swingere

Swinging i det private

Ud over swingerklubberne findes der også mange swingere som leger privat. En del swinger kun privat og kunne aldrig drømme om at sætte deres ben i en swingerklub. Dette kan have flere årsager, men oftest handler det om at miljøet i swingerklubberne kan virke for overvældende. Der er par som kun swinger privat for at undgå de mange singlefyre som kommer i klubberne.

Der er stor forskel på om man swinger privat eller i en swingerklub. En af forskellene er at det hele bliver mere intimt og personligt når man leger i en lille lukket kreds frem for i en stor swingerklub. Når man arrangerer private sammenkomster kan man nøjes med at invitere de personer man vil have med. Man slipper således for at se på de mennesker man alligevel ikke ønsker at lege med. Derfor er der mange som finder det tiltalende at lege privat.

Når danske swingere mødes privat er det som oftest i folks egne hjem, men nogle arrangerer store swingerfester eller swingerture i lejede sommerhuse eller på hotelværelser. I dag er det blevet muligt at leje swingerklubber flere steder. På den måde kan man benytte klubfaciliteterne og alligevel kun invitere de mennesker man selv er interesseret i at have med.

For at komme med til en privat fest eller en privat swingeraften kræver det at man kender arrangørene. Der findes kun sjældne tilfælde info om private sammenkomster på nettet. Mange gange er det spontane sammenkomster en lørdag aften. I andre tilfælde planlægges arrangementerne nøje og med det formål kun at invitere en speciel gruppe swingere.

Når folk arrangerer sammenkomster i deres private hjem må man samtidig have en smule forståelse for at de ikke lukker hvem som helst ind.

I landet findes der også nogle private klubber som fx. Young Swingers Club i København og Malmö. Klubben drives af et yngre par som åbner deres private hjem op for afholdelse af swingerarrangementer for unge par og piger. Her på swingerguiden.dk finder I de private klubber under Danmark. De private klubber er markeret med farven Lilla. Hjemmesiden

Homeswingers.dk er samlingsstedet for swingere, som søger andre swingere til private møder. Der ud over afholder siden af og til spise arrangementer, hvor man mødes uforpligtende ude i byen og spiser sammen. Dette gør det nemt at møde andre ligesindede.

Arrangør af en privat sammenkomst

Det at man selv vælger sine gæster i det private får mange swingere, specielt par til at prøve kræfter med at arrangere sommerhusture og private sammenkomster med mere. Oftest med et halv dårligt resultat.

Problemet er nemlig at det er sværere end man tror at skaffe seriøse medlemmer og gæster til arrangementerne.

Problemet er ofte at der til arrangementerne vælter ind med tilmeldinger fra villige singlefyre. De står som regel i kø, men en stor del af dem er ikke så interesserede, når dagen oprinder. Det er nemlig langt fra alle der har "nosser" nok til at deltage når dagen kommer. Så er de pludselig blevet syge eller har en million gode undskyldninger for ikke at kunne komme. Nogle af dem bliver sågar bare væk.

Med par er der en helt anden problematik, men den er bestemt ikke nemmere at arrangere ud fra. Problemet med swingerpar er oftest, at de ikke vil tilmelde sig at arrangement før de på forhånd ved hvilke par der ellers kommer. Sagt med andre ord: Det er kun ganske få par, der bare tilmelder sig. Problemet er, at det kan være svært at oplyse om hvem der er tilmeldt af par, når ingen tilmelder sig, da alle venter på at få svar på det samme spørgsmål. Hvem kommer? Dermed kan I risikere pludselig at stå med et arrangement med en masse singlefyre og ingen par.

Singlepigerne er der ganske få af, men de kan til tider være lige så besværlige som parrene, da de ofte har de samme krav før de tilmelder sig. De vil vide, hvem der deltager på forhånd.

Så det er ikke så nemt som man skulle tro at arrangere en swingertur i sommerhus eller lignende.

Det er naturligvis ikke alle singler og par der er som ovenstående, men tendensen er desværre som skrevet.

I Danmark findes der dog par der alligevel har fundet den gyldne vej til vellykkede sommerhusfester. Læs her hvordan de gør.

Når man igennem tiden har arrangeret flere vellykkede ture, vil man opdage, at de samme mennesker tilmelder sig igen uden så meget besvær. Nu ved de at arrangementerne er seriøse og at der er et solidt grundlag for en god oplevelse. Så går det altid lidt nemmere, men den første gang man arrangerer noget nyt og man skal skaffe "nye kunder i butikken" er det oftest utrolig svært at komme igang.

Med dette har vi været igennem en stor del af det der ligger bag privat swinging. Vi vil herfra swingerguiden.dk ønske jer held og lykke med de mange private arrangementer.