Endelig åbner nogle af landets swingerklubber

Myndighederne har endelig givet tilladelse til at en del af landets swingerklubber kan åbne. Desværre, er det endnu ikke alle der kan åbne, men de flester kommer til at åbne i løbet af juli måned.

Swingerguidens fælles swingerklubkalender bliver opdateret for juli måned i aften. Her vil du kunne se hvilke swingerklubber der er åbnet op og hvilke som åbner op senere. Vi vil offentliggøre når kalenderen er klar.

Swingerklubberne åbner på særlige vilkår

Covid-19 er stadig i blandt os, så myndighederne har ikke givet tilladelse til at swingerklubberne kan åbne helt op, som før Corona krisen. Der stilles fra myndighederne følgende krav.

  1. Swingerklubben skal lukke senest ved midnat.
  2. Swingerklubben skal overholde det gældende forsamlingsforbud

Som der er i øjeblikket giver forsamlingsforbudet tilladelse til at 50 mennesker kan samles. Så swingerklubben må maksimalt lukke 50 personer ind med personale. Dette antal forventes at stige til 100 personer omkring 8. juli, når det hæves i samfundet. (Der kan være særlige forhold i enkelte klubber, som gør at flere kan lukkes ind, men udgangspunktet er max 50 med personale)

Som swinger bør du/I udvise forståelse og accept af de gældende regler. Tænk dig om, når du færdes i swingermiljøet og i swingerklubberne. I øjeblikket er det ikke kun kønssygdommene vi skal være opmærksomme på.

Åbning er godkendt af myndighederne

Hvis alle passer på, og tænker sig om, har myndighederne vurderet at det er forsvarligt at tage i swingerklub. Du skal i swingerklubberne følge de regler som myndighederne har sat op i det omkringliggende samfund. Vask hænder ofte, sprit af og hold afstand. Når der dyrkes sex, kan det være svært at holde afstand, men når man færdes på gangene eller sidder og snakker i baren, kan man godt holde lidt ekstra afstand end normalt.

Husk at du skal blive hjemme, hvis du får symtomer på Covid-19. Tag ikke i swingerklub, hvis der er tegn på du kan være smittet.