Webshop

Danmarks ældste sexshop

Alt Er Tys Tys er Danmarks ældste sexshop. Vores butik på Paradisgade i Aarhus har eksisteret siden 1967, med sexbio, sexklub og fysisk butik med et stort udvalg af sexlegetøj. Trods vores lange historie er vi ikke Danmarks største sexshop – men det har vi heller ikke mål om at blive, vi vil til gengæld rigtig gerne være de bedste. Ved os handler det om at skabe gode oplevelser, og uanset om du handler på vores webshop, eller i butikken på Paradisgade 11 i Aarhus, så får du et stort udvalg af sexlegetøj og kvalificeret hjælp og kundeservice fra vores åbne og søde medarbejdere.

En sexshop med plads til alle

Alt Er Tys Tys er en sexshop med plads til alle. Vi sælger sexlegetøj i høj kvalitet, til lave priser og med en hurtig og diskret levering. Vi pakker vores ordrer pænt og diskret ind, og sender pakker afsted hver dag, så du kan få dit sexlegetøj hurtigt, og uden at andre skal kende til dens indhold. Vi går op i at jer der handler i vores butik får en god oplevelse og en god service, så vores personale står altid klar til at hjælpe og dele den kendskab, som de har til produkterne. Du er altid velkommen hos os.

Sexlegetøj til par
Sexlegetøj til kvinder
Sexlegetøj til mænd

Stort udvalg af sexlegetøj – lige det du længes efter

Hos os kan du finde et stort udvalg af sexlegetøj til alle. Vores udvalg bliver løbende større, så der er nok inspiration at hente. Vi har fingeren på pulsen og lytter til vores kunder, sådan sikrer vi at vi har et udvalg, hvor der er noget til alle. Er der noget du mener vi mangler, er du mere end velkommen til at kontakte os. Er du interesseret i BDSM, i noget frækt lingeri eller sexlegetøj til analt brug, så har vi en masse spændende muligheder, som kan sætte lidt ekstra skub i dine hede lege. Du er velkommen til at besøge vores webshop eller at komme forbi på Paradisgade 11, begge steder står vi klar til at vejlede, så du kan finde lige det sexlegetøj, som du har brug for. Vil du se vores store udvalg kan du med fordel vælge blandt kategorierne i sidemenuen til venstre.