Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mixed Night – Tucan Club

28. maj | 18:00 - 02:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 18:00 on fredag, repeating until 31. juli 2021

Velkommen tilbage. Vi glæder os til at byde dig indenfor i en endnu bedre og flottere klub. Mange timer er for os her i nedlukningen, gået med fornyelse, renovering og almindelig vedligehold. Vi har glædet os, til at åbne op igen og til at se en masse nye som “gamle” gæster. Der har været så stille uden jer og vi har savnet jer ubeskriveligt.

Pandemien har sat sine spor og gør det også fremadrettet ifht. at vi nu skal vænne os til nogle andre måder at agere på. Vi er blevet pålagt nogle restriktioner, som naturligvis skal overholdes og vi håber og tror på, at du som gæst, har forståelse for det og at du har den egenomsorg og empati, der skal til for at følge restriktionerne.
For at besøge Tucan Club, skal du nemlig fremvise et gyldigt Coronapas. Dvs.et dokument på at du er vaccineret og/eller er i besiddelse af en lyntest som max må være 72 timer gammel.

Ligeledes skal der bæres mundbind når du tjekker ind i Tucan. Dette er især gældende, hvis du står i kø for at komme ind. Mundbindet skal dog kun bæres, hvis du står op i vores barområde. Andre steder i klubben, skal der ikke bæres mundbind. Vores bar, skal desværre lukke ned kl. 22.00, men vi lukker først klubben kl 02.00. Det vil stadig være muligt at få kaffe, da dette foregår ved selvbetjening og det vil ligeledes være muligt at købe op til 4 genstande (vand, sodavand, eller øl) til at have i sit garderobeskab.

Vores åbnings- & lukketider, samt barsalg kan også løbende ændre sig, så hold øje med hvad der står på kalenderen.
Ændrer disse restriktioner sig, vil vi naturligvis ændre vores procedure samtidig.

Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren kl 18.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj på. Rundvisningen for nye gæster starter kl. 19.30. Efter kl 20.00, skal alle iføre sig dresscode. Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden kl 20.00, skal man iføre sig dresscode.

Det er helt op til dig, om du blot ønsker one-night-stands, eller om du har lyst til at der skal være flere med i “legen”. Alle vores fællesrum og privat rum er til rådighed. I de private rum, har du/I mulighed for at lukke enten et forhæng eller en låge for, så der ikke er andre der kan kigge ind. I fællesrummene, har alle mulighed for at kigge på og måske blive inviteret med. Fælles for alle rum, gælder det, at man spørger inden man rører ved andre. Et “Nej tak”, skal naturligvis respekteres og vi henstiller til, at man holder en passende afstand til de aktive gæster.

Vores Tantra- og Soft Sex temple, venter på dig/jer, der måske har lyst til at starte aftenen med en lækker massage. Her er det påkrævet, at man holder sig på et meget lavt “støjniveau” og ikke er til gene for de andre i rummet. Lækker massageolie kan købes i baren. Madrasserne i rummet er naturligvis rengøringsvenlige, men som ved alle andre madrasser i klubben, henstiller vi til, at man lægger sig på sit håndklæde.

Wellnessområdet med stort spabad, dampsauna og massagestole, er til fri afbenyttelse og vores lækre omgivelser med sofaarrangementer indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over en drink eller to.

Mellem kl. 20.00-21.45, åbner vi op for vores lækre salat-bar, som er inkluderet i entreprisen. Her kan du få stillet den lille sult, der måske er fremkommet af de frække aktiviteter. Det er kun tilladt at opholde sig i bar- og diskotek området, når man spiser og vi beder venligst om, at man smider tomme bakker i de dertil indrettede skraldespande.

Tucan lukker og slukker kl. 02.00.

Du kan læse mere om Tucan Club på Swingerguiden.dk:

Tucan Club

Detaljer

Dato:
28. maj
Tidspunkt:
18:00 - 02:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Tucan Club
Møsvrøvej 60
6051 Almind, 6051 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 28 41 20 60
View Sted Website