Oftest stillede spørgsmål

På denne side har vi samlet nogle af de spørgsmål, vi oftest får fra vores brugere.

1.Hvor gammel skal man være for at tage i swingerklub?Mange unge mennesker vil gerne vide, hvor gammel man skal være for at tage i swingerklub? Som udgangspunkt skal man være 18 år eller derover for at besøge en swingerklub, men det er altid den enkelte swingerklub der afgører om du er gammel nok til at komme ind. Swingerklubben vurderer altid den enkeltes modenhed og seksuelle erfaring inden man bliver lukket ind. Den seksuelle debut skal IKKE finde sted i en swingerklub og så er det lige meget om man er 18, 21, 27 eller 38 år gammel. Der kan komme en meget erfaren og moden 18 årig samme dag som en meget uerfaren og umoden 21 årig. Derfor kan man ikke sige at alle har adgang bare fordi de er over 18 år. Nogle swingerklubber kræver at man er 21 år, før man kan få adgang. Derfor er det altid en god idé at kontakte swingerklubben og forhøre sig om deres alderskrav.
2.Beklædningen
Hvad skal man have på i Swingerklubberne?
Læs mere om beklædningen her.
3.Hvordan bliver man medlem af en swingerklub?Et medlemskab kan kun oprettes ved at møde op i den pågældende swingerklub. På den måde kan swingerklubbens personale møde jer personligt inden I får et medlemskab. Der med sikres det, at de medlemmer der findes i klubben, også er dem de udgiver sig for at være.
4.Er swingerklubberne kun for par?Når vi omtaler swingermiljøet og swingerklubberne fokuseres der meget på parrene, men swingermiljøet er for alle, så singlerne er også velkomne. Dette gælder både singlepiger og singlefyre.

Findes dit spørgsmål ikke her, så send os en mail på kontakt@swingerguiden.dk