Reklamer og annoncer på Swingerguiden.dk

På Swingerguiden.dk har vi altid ønsket at holde siden på et fornuftigt og seriøst plan. Derfor er det ikke alle reklamer vi accepterer.

Vi ønsker ikke at optage links, reklamer eller bannere til pornografiske sider, hjemmesider der tilbyder prostitution eller lignende.

Vi optager gerne reklamer eller bannere til sider der sælger sexlegetøj, erotisk tøj eller tilbyder kurser indenfor det seksuelle område (Fx. Tantra)

Fagligt dygtige personer som fx. sexologer kan også komme med på siden.

Hvad koster det at reklamere på Swingerguiden.dk.

Man kan reklamere på 3. forskellige måder.

  1. Link aftale hvor vi linker til hinandens hjemmesider. Det betyder at I også skal henvise til os. En slags samarbejdsaftale. Dette er oftest gratis. Det er ikke alle sider vi er interesserede i at samarbejde med.
  2. Betalings aftale hvor I betaler for at vi linker til jer. Her behøver I ikke henvise til os. Denne aftale koster 2500 kr. Ex moms for et år. (I alt: 3125 kr. inklusive moms) Linket til jer vil gå fra en underside under Links. Fx. “Erotisk shopping” eller “Kurser”
  3. Større link aftale med bannerreklame fra vores forside er også mulig, men her er priserne væsentligt højere. En bannerreklame på vores forside koster således 2500 kr. EX moms pr måned.

Er I interesserede I at reklamere på swingerguiden.dk, så send os en mail til kontakt@swingerguiden.dk