Tidligere danske swingerklubber

Som swinger, glemmer man aldrig klubben, hvor det hele startede. Det første besøg, de underlige lyde og mange sanseindtryk.

Mange swingere får et meget nært forhold til deres “barndoms” klub, da man har mange gode minder fra dette sted.

En del kan stadig besøge swingerklubben, hvor det hele startede, men der findes også en del af os, som ikke længere kan besøge vores “barndoms” klub. Den er nemlig lukket.

På denne side sætter vi fokus på de swingerklubber i Danmark som lukkede og ikke længere findes i dag.

Ved at klikke på klubnavnene hopper du direkte ned til den klub du ønsker at læse om.

Tidligere danske swingerklubber: Abci Club – Give, Adam & Eva – Vanløse, Bella Fantasia – Nørresundby, Bella Fantasia – Svenstrup, Bella Fantasia – Simmelkær, Dark Secret – Glamsbjerg, Euroclub300 – ved Kolding, Fantacia – Sønderjylland, High Class Swingers – Hvidovre, Pleasuredk – Randers, Romantica – Roskilde, Romantica Havdrup, Scor.dk Lounge no. 1 – Valby, Scor.dk Lounge no. 2 – Aalborg, Swinger69, Swingersfun – Allerød og Swingers No. 1 – Østerbro (København)

Mangler der en klub, eller har du kommentarer til siden, så send os en mail på kontakt@swingerguiden.dk

Abci Club – Give

Lidt uden for Give, lå en swingerklub kaldet Abci Club. Bag klubben var et swingerpar som drev klubben på frivillig basis.
Klubben havde kun åbent på fredage og lørdage. Det gik i starten meget godt, men måtte til sidst lukke i 2010 af ukendte årsager.

Adam & Eva

Adam & Eva i Vanløse var en af Danmarks ældste swingerklubber. Klubben var altid godt besøgt og var særdeles populær for den gode stemning og de mange bi- og gang bang arrangementer som blev afholdt. Ejeren af Adam & Eva prøvede også lykken med at åbne en swingerklub i Allerød i Nordsjælland, men denne lukkede i starten af 2019. Adam & Eva i Vanløse lukkede pludseligt uden varsel den 9. december 2019, da klubben gik konkurs. En måned senere lukkede klubbens datingside Swingerdating.dk ned.

I dag holder swingerklubben Secret Swingers til i de samme lokaler med nogenlunde samme type arrangementer, som i den tidligere Adam & Eva.

Bella Fantasia – Nørresundby

I Nordjylland husker mange Bella Fantasia som lå på to forskellige adresser. Den første Bella Fantasia åbnede i 2007 og lå i Nørresundby lige nord for Aalborg.

Klubben i Nørresundby var kendt for de hvide vægge og den hyggelige stemning. Klubben gik godt, men flyttede til nye lokaler i Svenstrup syd for Aalborg i 2011 på grund af vandskader i klubben efter flere skybrud.

Bella Fantasia – Svenstrup

Bella Fantasia åbnede i Svenstrup i efteråret 2011 på en gammel bondegård, Klubben gik godt og der var en del besøgende, men ved udgangen af 2012 valgte klubejeren at lukke klubben ned. Dette skyldtes blandt andet uoverenstemmelser med udlejer.

Bella Fantasia – Simmelkær

Klubejeren Tim Fruergaard som stod bag de 2 foregående Bella Fantasia klubber, åbnede den tredje Bella Fantasia i Simmelkær nær Herning den 28. januar 2020. Denne gang var det lykkedes Tim at finde en gammel skole, som han købte og omdannede til swingerklub. Desværre døde Tim uventet i efteråret 2020. Der med lukkede Bella Fantasia i Simmelkær, før den egentlig var kommet ordentligt igang.

Dark Secret – Glamsbjerg

I 2019 åbnede swingerklubben Dark Secret i Glamsbjerg på Fyn. Dark Secret åbnede i nogle meget anderledes lokaler, da bygningerne tidligere havde tilhørt Lungeforeningen. Indretningen af klubben var hyggelig og gennemført på den frække måde. Klubben blev hurtigt populær, da den havde faciliteter man ikke fandt andre steder. Klubben var særlig populær blandt swingere der var til Japansk bondage og BDSM. Klubben blev dog også populær blandt almindelige swingere. Corona- og Energi krise til trods løb klubben rundt økonomisk og fremtiden så lys ud. Desværre måtte ejeren trække stikket og sælge bygningerne af helbredsmæssige årsager. Der med lukkede en ellers velfungerende Dark Secret den 18. december 2022. I dag drives der noget helt andet i bygningerne end swingerklub. Det er vores klare opfattelse at Dark Secret´s lukning af mange swingere, blev anset som værende et kæmpe tab for swingermiljøet.

Euroclub300 – Ved Kolding

Euroclub300 åbnede i marts 2018, som en ny stor og meget fin swingerklub. Euroclub300 havde ved åbningen det sidste nye med og var således en af de første swingerklubber til at introducere Tjekkisk Gloryhole og et Dark area. (Større dark område)

Klubben gik rigtig godt i starten, men udskiftning i personalet og stor konkurrence fra nabo klubberne var med til at presse dem. I starten af 2020 blev klubben udbudt til salg. Her efter fulgte en Corona nedlukning af alle swingerklubber i knap 4½ måned. Dette har sandsynligvis også påvirket udfaldet af klubbens skæbne. Den nye ejer meddelte den 5. juli 2020, at klubben vil blive drevet videre, men med et helt andet koncept end tidligere. Dermed var dens plads i swingermiljøet blandt de andre swingerklubber forbi. Klubben lukkede derfor officielt den 5. juli 2020. Efter sigende fortsatte den med samme navn, men altså ikke længere som swingerklub.

Mangt og meget er sagt om Euroclub300 gennem dens korte levetid, men man kan ikke tage fra dem, at den var en af Danmarks flotteste swingerklubber.

Fantacia – Sønderjylland

Fantacia er den swingerklub i Danmark, der har haft den korteste levetid. Klubben åbnede i 2009 i en lille sønderjysk by.
Klubben havde åbent i godt 3 måneder, inden den måtte lukke på grund af lokale protester over klubben.

Tilbage til toppen af siden

High Class Swingers – Hvidovre

Historien om High Class Swingers er kort og enormt tragisk. Klubben åbnede den 8. marts 2014 i Hvidovre. Klubben var fra start af utroligt flot sat op og det var tydeligt, at der var kastet mange penge i klubben.
Klubben blev hurtigt populær og fik en del besøgende. Desværre var klubbens popularitet for meget for nogle andre, så klubben blev hele 3 gange ødelagt af påsatte brande.
Til sidst måtte de opgive og lukke klubben helt. Klubben lukkede ca. 9 måneder efter dens åbning i december 2014.

Pleasuredk – Randers

Midt i julehandlen, den 20. december 2013, åbnede Pleasuredk i Randers. Klubben åbnede i et tidligere fitnesscenter og der blev opsat 2 spabade og indrettet en sauna med videre.

Desværre løb økonomien ikke rundt, så klubben lukkede godt et halvt år senere i juli 2014.

Tilbage til toppen af siden

Romantica – Roskilde

Romantica Roskilde lukkede i december 2015, da man ønskede at flytte til større og bedre lokaler. Dem fandt man i Havdrup. Klubben åbnede i Havdrup i april 2016.

Billederne herover er fra den gamle klub i Roskilde, som var kendt for dens hyggelige, men meget små forhold. Faktisk var Romantica i Roskilde den mindste swingerklub i landet gennem flere år.

Romantica – Havdrup

Romantica Roskilde åbnede en ny klub i Havdrup i april 2016. Lokalerne var her større og mere rummelige end i Roskilde. Helbredsproblemer hos Romantica´s ejer og uenighed med udlejer, lukkede klubben den 10. januar 2018. Romantica lovede ved lukningen at genåbne i andre lokaler senere. Dette er endnu ikke sket.

Scor.dk Loungen No. 1 – Senere Lounge No. 1 – Valby

Scor.dk valgte i 2001 at åbne Scor.dk Lounge no. 1 i Valby. Klubben i Valby var meget eftertragtet og meget eksklusiv i forhold til udbuddet af swingerklubber på dette tidspunkt. Mange swingere har derfor haft deres debut i netop Loungen i Valby. Scor.dk valgte til sidst at trække sig ud af Scor.dk Lounge no. 1. Klubben fortsatte med at samarbejde med Scor.dk, men ændrede navn til Lounge no. 1. Loungen i Valby lukkede i marts 2010 af økonomiske årsager.

Scor.dk Loungen No. 2 – Senere Lounge No. 2 – Aalborg

I 2002 åbnedes Scor.dk Lounge no. 2 i Aalborg. Her fandtes en meget lille udgave af Lounge no. 1 i Valby.
Klubben var godt besøgt, men fik i de sidste år konkurrence fra Bella Fantasia. Lounge no. 2 lukkede i 2009.

Swinger69 – Herning

Swinger69 åbnede i Herning i februar 2009 og lukkede et lille års tid efter. Den egentlige årsag til lukningen er ukendt.

Swingersfun – Allerød

Swingersfun blev åbnet af ejeren af den tidligere Adam & Eva i Vanløse i et meget fint villakvarter i Nordsjællandske Allerød. Klubbens åbning skabte en del røre bland naboerne, og der var protester mod klubben. Klubben lukkede efter et lille års tid, da ejeren selv kørte den i sænk. Han formåede ikke at holde den åben, på grund af manglende personale. Swingersfun lukkede i starten af 2019.

Swingers No. 1 – Østerbro i København

Swingers No. 1 var en søsterklub til den tidligere Adam & Eva i Vanløse. Klubben var således blandt Danmarks ældste swingerklubber.
Klubben var godt besøgt og et meget populært mødested blandt swingere. De sidste par år af dens levetid, var den dog meget nedslidt. Klubben lukkede, da udlejeren opsagde dem.

Bygningen skulle nemlig rives ned i forbindelse med et byfornyelsesprojekt. Klubben lukkede i 2011.

Hvis du savner en tidligere swingerklub her på listen eller har kommentarer til vores liste, så send en mail til os på kontakt@swingerguiden.dk

Tilbage til toppen af siden