Sommerhusfester

Artikel skrevet af: p.a.r.s.o.g.e.r@hotmail.com – Billederne i artiklen er modelfotos og har intet med forfatteren at gøre…

Vi er et swingerpar i midten af 40’erne som efter lang tids ægteskab begyndte at swinge for nogle år siden og efterhånden har vi fundet ud af, at private sommerhusfester er noget af det som vi syntes bedst om. Derfor arrangerer vi nogle gange hen over vinteren sådanne nogle hyggelige og frække fester. Her i det følgende vil vi beskrive forløbet i sådan en fest så vi kan få aflivet nogle af de myter og fordomme der er om sådanne nogle fester.

Indbydelse

Når vi arrangerer fester, skaber vi de fleste af vores kontakter via Scor.dk eller via klubbesøg. Vi planlægger vores fester på den måde at vi indbyder dem som vi gerne vil se til vores fester. Samtidig forsøger vi at sammensætte festen på en sådan måde at vi er rimelig sikre på at den kommer til at fungerer godt. Det vil sige at nogle af gæsterne skal være folk som vi har mødtes med før og som vi ved, er mennesker der kan være med til at sætte en god stemning ved festerne. Dem som vi derudover inviterer, kan så være nye som vi gerne vil møde for første gang eller som andre har anbefalet.

Indbydelserne sender vi ud ca. 1 mdr. før festen afholdes. Hvis vi sender dem ud tidligere, oplever vi flere afbud senere. Sender vi den ud med kortere frist, oplever vi at mange allerede har andre aftaler. Indbydelsen sender vi ud til ca. 12-15 par + en ca. 6-8 singler. Vi har opdaget at festerne altid har mere ”liv” hvis der inviteres singler med til festerne… Hvorfor det er sådan ved vi ikke, men sådan er det bare…. Med det antal indbydelser ender vi normalt med en ca. 6-8 par + 2-3 singler som så ender med at deltage.

Efter at indbydelserne er sendt ud beder vi folk melde tilbage om de er interesserede i at deltage. Altså IKKE en tilmelding. For når så fristen er nået, sender vi en liste rundt til alle der har vist interesse i at deltage og derefter skal folk så tilmelde sig endeligt. Ved at rundsende sådan en liste, kan folk jo springe fra, hvis der nu er andre på listen som man ikke har ”kemi” til at være sammen med og derved undgår vi afbud og uheldige situationer til festerne.

Efter at folk har tilmeldt sig, opkræver vi betaling for deltagelsen i festen. Vi kan normalt holde prisen på sådan en fest på ca. 2-300,- pr. person, men det kommer selvfølgelig helt an på hvilke omkostninger der er forbundet med leje af sommerhus osv. Vi opkræver også betalingen til festen sammen med tilmeldingen, fordi folk derved også meget kontant skal tage stilling til deltagelsen ved at betale. Derved undgår vi også at folk bare bliver væk fra festen selv om de er tilmeldt.

Selv om ovenstående lyder enkelt og nemt, er det helt klart her det største tidsforbrug i festarrangementet ligger. Man kan nemt her bruge en 20-30 timer, hvis der er mange der ikke kan eller der er mange afbud, for så må der jo suppleres op af gæster og de skal findes, kontaktes osv. Regn også her med de største frustrationer som f.eks. folk der blot sletter indbydelsen, andre der læser indbydelsen, men aldrig svarer tilbage. Ja alle situationer er næsten oplevet og kan man ikke tåle det, skal man lade være med at arrangere fester…

Mange swingere lejer sommerhuse til deres private fester

Stedet

Vi holder festerne i vores eget sommerhus på vestkysten, for det kan vi bedst lide, men ved da at mange lejer et sommerhus hvor så festen arrangeres. Vores sommerhus er udstyret med en dejlig SPA og sauna og der er masser af sovepladser, så gæsterne kan overnatte hvis de har lyst til det. Det der er vigtigt, er at huset ligger rimeligt ugenert så man ikke bliver forstyrret af naboer eller forstyrrer dem. Støjen og larmen ved sådan en fest kan bestemt godt gå højt en gang imellem, og så er det jo godt hvis der er langt til naboerne. Hvis man lejer et sommerhus, så sørg for at tjekke huset grundigt ved overtagelsen og sørg for at tjekke rengøringen, for en fest i et hus som ikke er helt rent og lækkert er knap så hyggeligt. Prøv også at finde et hus med 2 badeværelser, for mange vil gerne kunne friske sig op i løbet af en festaften.

Ankomst

Vi arrangerer normalt festerne således at vi mødes ved ca. kl. 17-tiden og starter med en velkomstdrink og en masse hyggesnak. Det gør stemningen afslappet og varm. Vi oplever også nogle gange at nogle gæster gerne vil have lov til at komme senere, men det har vi erfaring med virker knapt så godt, for dem der så kommer senere, bliver ikke så godt ”integreret” i festen som de andre, så det plejer vi at sige er ikke så god en ide, så hellere at de deltager til en anden fest næste gang.

I forbindelse med ankomsten afklares så også hvem der bliver og sover og hvem der kører hjem i løbet af aftenen/natten, så der kan vi så også få fordelt værelser og sådan.

Ellers bliver der jo så hygget og man hjælper hinanden med at få de sidste praktiske ting håndteret som f.eks. borddækning, ophængning af gynge osv.

Forberedelse af maden, kan være en måde at ryste folk sammen på. Dette behøver dog ikke være en del af en privat swingerfest.

Middagen

Middagen starter vi normalt ved ca. kl. 18-tiden. Maden kan være bestilt ude eller hjemmelavet alt efter energi og lyst. Vi har dog konstateret at maden skal være let for ellers døver det selskabet og så vil gæsterne hellere slå mave end at have det sjovt og frækt.

Påklædningen under middagen er for mændenes vedkommende pænt tøj og for kvindernes vedkommende er de ofte klædt mere sexede og dejlige. Så her er det ofte set at den lille hulkorte sorte er taget på. Nogle gange er sågar også trusserne blevet glemt. Det sætter en dejlig stemning og der bliver da også pillet lidt mellem gæsterne ved bordet.

Vi laver sjældent bordplan, men sætter den regel, at ægtepar ikke må sidde sammen ved bordet. Der skal blandes lidt. Selvfølgelig fraviges denne regel da også hvis der er nye uerfarne swingere med. Så får de da selvfølgelig lov at sidde sammen og ”passe” på hinanden.

Under middagen gør vi normalt det at vi tager en runde om bordet, hvor alle præsenterer sig selv. Under denne præsentation beder vi folk fortælle om det de er til og hvad de godt kunne tænke sig at prøve. Det kunne være at nogle af pigerne kunne tænke sig at prøve pigesex eller kunne tænke sig en omgang med ekstra fyre eller måske en sandwich. Men vigtigst af alt ved denne præsentation er også at få at vide hvad folk IKKE er til…. Derved undgår vi at grænser overskrides ved et uheld. Det kunne f.eks. være at man kun kysser med egen partner.

Hyggen & Sex

Efter middagen starter den egentlige fest… NOT. Nej det er netop derfor vi syns så godt om den her slags fester. Vi syns nemlig at HELE forløbet fra vi mødes til vi igen skilles, er det der gør at den slags fester er de bedste. Men altså efter middagen, er det jo ofte sket at folk har fået snakket sig ind på hinanden og den snak fortsættes så i de bløde dele af huset. For det meste starter hyggen med at der drikkes en kop kaffe og snakken fra middagen fortsættes. Måske er der nogle der vil ud og nyde den varme SPA eller sauna.

Det sociale aspekt er vigtigt, og er således en lige så vigtig del som den seksuelle.

På et eller andet tidspunkt er der så nogle der vil til at sexe og til det formål ligger vi nogle madrasser ud på gulvet foran brændeovnen, (pas på med ild i ovne og pejse for der kan man brænde sig slemt!) og så kan der så hygges og sexes. Det virker måske lidt vildt, at det sådan foregår lige for øjnene af den der sidder i sofaen og hygger med en kop kaffe, men til det kan vi bare sige at det virker hyggeligt, frækt og inspirerende på de øvrige gæster og er med til at lave en fræk stemning.

Måske er der nogle der er lidt generte og så kan de jo finde et værelse at hygge sig i, men det er nu sjældent at vi oplever det. Ellers opstår der da også sexsituationer i sofaen, i sauna eller i SPA. Faktisk er der efterhånden blevet sexet overalt i vores sommerhus.

I løbet af sådan en aften/nat oplever vi at det sådan foregår i runder. Først hygge, så sex, så hygge igen og sådan samler gæsterne jo kræfter til at holde gennem en hel fest. Det at lege med andre af gæsterne kommer man jo let til hvis man først har hygget over en drinks og snakket sammen i sofaen, så er det jo bare at spørge om hyggen skal udvides til også at omfatte lidt sex også. Hvis man ikke lige tænder på vedkommende, er der jo også nemme exits at man lige er ved at samle kræfter til næste runde. Eller også siger man det direkte nej tak, for det er jo helt legalt at ikke alle tænder på hinanden og et NEJ er et NEJ. Det gør vi meget ud af at sige til vores gæster under spisningen hvor vi byder velkommen. I øvrigt er reglen den, at der altid til vores fester dyrkes sikker sex mellem gæsterne og det understøtter vi ved at der overalt i huset er stillet kondomer frem til fri afbenyttelse. Vi er også på det område kontante og vil bede gæsterne om at tage hjem, hvis de ikke kan finde ud a af at overholde den helt rimelige regel. (heldigvis har vi endnu ikke prøvet at sende nogen hjem fra vores fester)

Festen dør normalt ud på den måde at når gæsterne er ved at være trætte, kører de enten hjem eller smutter i seng. Og når der ikke er flere tilbage i stuen, er festen slut. Det sker normalt hen ved ca. 4-5-tiden…

Overnatning og dagen derpå…

Omkring halvdelen af gæsterne vælger at overnatte til næste dag inden de kører hjem igen, så derfor er der altid plads til flere gæster end der er senge til, men vi plejer normalt at vide hvem der ønsker at overnatte og hvem der vil køre hjem om natten, for ud fra antallet af overnattende gæster skal der jo købes ind til morgenmad.
Morgenmaden hjælpes vi normalt ad med at få lavet og gjort klar og det er normalt kl. 10 der er flest gæster samlet omkring morgenbordet. Der hygger og snakker vi så en times tid og derefter hjælpes vi med at få ryddet op og få fjernet alle sporene af festen i huset. Der kan findes kondomer de mest underlige steder har vi erfaret og det vil jo ikke være godt, hvis familien eller vores børn finder dem ved et senere besøg…

Når så gæsterne har forladt huset, står den jo på den sidste oprydning inden vi kan sige at festen er helt slut. Derefter kan vi tage hjem med et bredt smil på og glæde os til næste fest.

Afslutning

Hvorfor skriver vi så denne artikel om hvordan vi holder sommerhusfester? Vi gør det fordi vi har oplevet at der står mange fordomme omkring sådanne nogle fester og for nu at få bragt det hele ned på et plan hvor alle kan forstå og læse, at der ikke foregår noget vildt eller grænseoverskridende medmindre man selv ønsker det.

Så vi håber at denne lille artikel kan være med til at afdramatisere og måske lokke andre til også at gi sig i kast med at arrangere fester på samme måde, eller selv sætte deres egen model op for deres fester. Derudover kan folk jo selvfølgelig også kontakte os og spørge ind, hvis man ønsker lidt råd og vejledning om det ene eller andet. Vi ønsker i hvert fald alle der prøver, stort held og lykke med at arrangere fester. Sidst men ikke mindst, så modtager vi da gerne invitationer fra andre, der holder fest 😉

Forfatter: p.a.r.s.o.g.e.r@hotmail.com