Fantasy

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

I den nordøstlige udkant af Prag finder man bydelen Letňany og i den finder man Fantasy Club.

Fantasy Club går for at være en af de fineste swingerklubber i Prag. Derfor er adgangskravene også skærpede.

For det første lukkes kun et begrænset antal singlefyre ind og disse er kun velkomne på bestemte dage. Du ser hvilke dage på klubbens hjemmeside. Alle der ønsker at besøge Fantasy Club skal tilmelde sig før ankomst. Man kan ikke bare dukke op. Er du singlefyr, kræver klubben desuden at du vedhæfter et ansigtsbillede af dig selv i ansøgningen.

Uanset hvem du/I er, anbefaler vi at man tjekker klubbens kalender, inden man tilmelder sig. I kalenderen fremgår arrangement typen og om der er nogen særlig dresscode. Der er nemlig fri dresscode på nogle dage. Her kan man i princippet gå påklædt. Andre dage er der en bestemt dresscode.

Det er vigtigt at I medbringer kontanter til klubben, da de ikke modtager kreditkort. Man kan købe en almindelig entre eller en VIP-entre. Som VIP får man adgang til klubbens VIP Lounge, som er en reserveret del i barområdet. Her er det tilladt at ryge og der serveres lidt finere mad end det de øvrige gæster får. Prisen for VIP, skulle efter sigende være dobbelt så dyr som den almindelige entre.

Priserne er generelt billige set med danske øjne, så det er til at betale. Drikkevare i baren betales ud over entreen.

Når man ankommer til klubben, afleverer man mobil telefonen, som låses inde i et lille lommeskab. Det er for at sikre at man ikke taler i telefon eller går rundt med den i klubben. Resten af ens tøj og tasker med videre efterlades i det store aflåste skab i garderoben.

I midten af klubben finder man klubbens store barområde. Her er der god plads og flere sofagrupper og nogle runde borde. Her findes også en stripperstang og naturligvis baren.

Baren er så genialt indrettet, at man på bagsiden af baren har det store spabad, så man kan sidde i spaen og bestille drikkevare. I forbindelse med spaen finder man 3 brusere. Toiletterne finder man ved indgangen.

Fra barområdet kan man gå op ad trappen og ind i legerummene. Her finder man 4 legerum af forskellige størrelser. Der er et meget mørkt rum, uden at være darkroom, et lysere rum med et spejl og bambus udsmykning, samt to legerum med senge i forskellige højder. Mellem rummene er der kighuller eller større huller, så man kan komme hinanden ved og belure hinanden.

I en anden del af klubben finder man 2 tjekkiske gloryholes, og 3 almindelige gloryholes. Der er også et mindre legerum med et kors og mulighed for enkelte bondage lege. Dette rum kunne gøres privat ved at lukke døren. Et BDSM-rum vil vi dog ikke kalde det. En dansk BDSM interesseret swinger, ville her blive skuffet, hvis man sammenligner det med danske BDSM-rum i de danske swingerklubber.

Vi kan varmt anbefale et besøg i Fantasy Club, men tjek kalender og HUSK at tilmelde jer inden ankomst.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og Café område
 • Stripperstang
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Spabad
 • Gloryholes
 • Tjekkisk gloryhole
 • Gode muligheder for at belure hinanden gennem ruder og kighuller
 • VIP Lounge med særlige fordele
 • Privat rum uden gloryholes
 • Kors
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Fantasy!)

Indtast venligst en besked