Le Swing

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

I Wien finder man swingerklubben Le Swing. Klubben er i to plan, men er derudover bygget op med mange krinkelkroge og i forskellige niveauer. Klubben har fået installeret en del LED lys, så det sætter en rigtig god stemning. Klubben godt indrettet, med mange lege muligheder. Klubben er godt besøgt på visse dage, men i følge de lokale swingere er det gået ned ad bakke for klubben. Den fine indretning til trods, har klubbens nye ejer besluttet at Dresscoden er fri. Det betyder at folk kan gå rundt i klubben påklædt. Derudover kommer mange bare for at hænge ud i baren, uden at de egentlig kommer ind og leger. Klubben har også tilladt rygning i hele barområdet, hvilket bevirker at ikke rygere kan føle sig generet. Røgen har det også med at trænge ind i legeområdet. En anden underlig ting er, at kondomer ikke findes i legeområdet, men skal udleveres i baren. I dagtimerne fungerer klubben som sexklub, med billigere entre for singlefyre. Om aftenen fungerer den som Swingerklub.

Når vi har valgt at godkende klubben, skyldes det at indretningen og mulighederne i klubben er til stede. Klubben vil med danske øjne være en pæn klub, så er det op til den enkelte at vurderer om en aften i Le Swing vil være det rigtige for jer, når man har Dresscode, kondomudlevering og rygepolitik i mente.

Gennemgang af klubbens indretning

Når man kommer ind i klubben, træder man ind i baren. Herfra er der adgang til garderoben som er med skabe, som vi kender det fra danske swingerklubber. Her finder man også adgang til en håndvask og et spejl, så man kan gøre sig klar til en aften i klubben.

Klubbens barområde er forholdsvis stort med borde og en bar. Herfra udleveres de gratis kondomer. I baren kan man også købe drikkevarer på sit nøgle nummer. Rygning er som sagt tilladt i hele barområdet.

Klubben er indrettet med mange forskellige legerum, hvor der i flere rum er TV med pornofilm. Flere af rummene kan gøres private, ligesom der findes nogle rum, som fungerer som en form for darkroom. Man har lavet utallige små ruder og kig huller, så man kan belure hinanden når der dyrkes sex. Der findes også gloryholes og de større numse huller, så en pige kan tages bagfra gennem en væg. Klubben har ikke noget BDSM rum, men der fandtes enkelte steder muligheder for blid sm og bondage. Klubben råder blandt andet over et kors, men for en SM´er vil klubben nok føles lidt kedelig.

Kan man leve med den fri dresscode og de lidt sære regler for rygning og kondom udlevering er dette en fin klub. Så nu er spørgsmålet bare om I skal besøge denne klub. Dette spørgsmål kan I kun selv besvare.

Faciliteter i klubben
  • Omklædning med skabe
  • Større bar og cafe område
  • Gode muligheder for at tage et bad
  • Privat rum uden gloryholes
  • Privat rum med gloryholes
  • Gloryholes
  • Elskovsgynge
  • Gynækologstol
  • Mulighed for at belure andre gennem ruder og kighuller
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Le Swing!)

Indtast venligst en besked