Klubbens mange rum

I swingerklubberne finder I forskellige rum, med hver deres funktion.
Nedenstående er en beskrivelse af hvad man kan finde af rum i swingerklubberne. Det er ikke en beskrivelse af nogen bestemt swingerklub. I må derfor ikke generalisere. De enkelte forhold kan naturligvis variere fra klub til klub.

Klik her for at komme hurtigt til de enkelte rum: Indgangen, Omklædningen, Baren, Buffet rummet, Cafe rummet, Diskoteket, Badet, Par rum, Darkroom, SM-rum, Spejlrum, Privat rum, Biografen, Tema rum.

Indgangen

Vi mødes ved indgangen til swingerklubben. Kommer der andre end os?
Her ses indgangsdøren til Swingergaarden, som ligger ved Slagelse

Det første I ser, når I skal besøge en swingerklub, er indgangsdøren. Den berygtede og berømte dør alle har så svært ved at gå ind af første gang de besøger en swingerklub. Hvad venter der på den anden side? Går vi ind i et kæmpe sexorgie eller hvad sker der? Den første gang man går igennem døren er altid den sværeste. Efter følgende vil I dårligt bemærke at I går ind ad døren. Der gør I det bare.
Udseendet på swingerklubbernes indgangsdøre varierer meget. Nogle steder kan de virke lidt skumle eller dystre, andre steder er de farverige og imødekommende. Af og til er døren skjult på en måde, som gør at man skal vide, at denne dør er indgangen til klubben.
Nogle mennesker sammenligner ofte en swingerklub med et bordel og gør det mere lyssky af omtale end nødvendigt er. Så swingerklubberne må oftest gemme sig lidt i det offentlige rum for at undgå at skabe for mange klager fra naboerne. Det bliver dog langsomt bedre i Danmark, men der er stadig langt til forholdene som man finder dem i fx. Tyskland, hvor der ligger swingerklubber midt i et almindeligt villakvarter med skilte og reklamer på facaden.

Omklædningen

Det fælles omklædningsrum i swingerklubben er et vigtigt element i en fræk aften.
Typisk eksempel på fælles omklædningsrum i en swingerklub.

I omklædningsrummet er der som regel en masse skabe som I kender dem fra svømmehallerne. Her klæder man sig af, inden man træder ind i selve klubben. Omklædningen foregår oftest sammen. Så mænd og kvinder klæder sig af og på i samme omklædning. I enkelte swingerklubber kan der være opdelt omklædning. Man får som regel et eller to skabe tildelt til sit tøj og værdigenstande. Her er det en god ide at slukke mobiltelefonen så den ikke ligger og ringer.
Til omklædningen kan der være knyttet et bad. Findes der ikke ved omklædningen, findes det et andet sted i klubben. Alle swingerklubber skal have ordentlige badeforhold for klubbens gæster.

Gå tilbage til toppen af siden

Baren

I swingerklubbens bar kan man tage sig et hvil og få lidt at drikke.
I baren mødes swingerne. Her er et foto fra Tucan Club ved Kolding.

I baren møder man klubbens personale og de andre gæster af klubben. Baren er oftest sexfrit område, hvor man kan sidde, snakke og hygge sig, inden man smutter ind og leger. Det er også i baren man puster ud oven på en omgang, hed sex. Barens udvalg af drikkevarer varierer fra klub til klub, ligesom størrelsen på barområdet varierer. Som oftest kan man købe kaffe, te, øl og sodavand. I nogle klubber er drikkevarerne med i entreprisen, i andre er de ikke. Oftest er rygning tilladt i barområdet, men rygeloven i Danmark og andre europæiske lande har bevirket at flere og flere swingerklubber i dag opretter specielt aflukkede rygerum eller rygekabiner. I disse klubber er rygning således ikke tilladt i baren.

Buffet rummet

Nogle swingerklubber tilbyder en buffet til klubbens gæster.
Et eksempel på buffet i en tysk swingerklub. Her er det fra Swingeroase i Berlin

I buffet rummet kan man nyde klubbens buffet, som ofte består af en form for kold buffet med rugbrød, pålæg og hvad man normalt finder på et dansk frokost bord. Der findes som regel også en varm ret. Det kunne fx. være kylling i karry eller lignende. Buffet serveres oftest kun på de udenlandske swingerklubber. I Danmark serverer de enkelte swingerklubber nogle gange en buffet på specielle temadage. Kontakt den enkelte swingerklub for at høre nærmere.

Gå tilbage til toppen af siden

Cafe rummet

I cafe rummet er der oftest opstillet en masse stole og nogle borde, så man her kan sidde og snakke over en kop kaffe. Nogle swingerklubber har også en stripperstang i cafe rummet, som pigerne eller fyrene kan give et show på. Det er langt fra alle swingerklubber der har et caferum.

Diskoteket

I swingerklub diskoteket kan alt ske. Her skabes kontakt inden man trækker ind i de bagerste lokaler.
Et foto fra diskoteket i Tucan Club ved Kolding

I diskoteket er der mulighed for at swinge hofterne til noget god musik. I diskoteket, er der nogle gange også en stripperstang. Et diskotek, er normalt ikke noget der findes i de danske swingerklubber, men i udlandet er der enkelte swingerklubber der har et. Tucan Club ved Kolding har som den eneste danske swingerklub lavet et diskotek.

Badet

Et bad i en swingerklub er en god start på en fræk aften.
Mænd og kvinder bader i samme baderum. Her ses baderummet på Swingergaarden ved Slagelse.

I badet kan man vaske sig og gøre sig i stand inden man skal ind og lege. Af hensyn til andre er det altid en god idé at vaske sig, inden man begiver sig i gang med at swinge. Ingen gider at lege med en der lugter, så vask jer, når I besøger en swingerklub. Langt de fleste swingerklubber sørger for at der er sæbe til rådighed, men medbring selv shampoo, da du ikke kan forvente at det findes i klubben. I tilknytning til badet ligger der nogle gange spabad, dampbad, sauna og svømmebassin. Swingerklubberne i Danmark har oftest kun almindelige badeforhold. Enkelte har dog en sauna og et spabad. Badet er som hovedregel altid sexfrit område, da badevandskvaliteten er meget vigtig. Derfor tillader de enkelte swingerklubber kun sjældent sex i spabadet eller svømmebassinet. Det er her vigtigt at I overholder klubbens regler, så vandet også er rent for de næste der ønsker at benytte bademulighederne.

Gå tilbage til toppen af siden

Par rum

Det store par rum kan rumme mange par. Her er plads til alt fra alene leg med egen partner til partnerbytte.
Det tidligere par rum på Swingergaarden

Par rummet er som navnet antyder kun for par. Reglerne for par rummet kan dog være forskellig fra klub til klub. Derfor opfordres I til at sætte jer ind i reglerne for den pågældende swingerklub. Under rundvisningen i klubben vil der blive fortalt om reglerne.

De mest brugte regler er:

  1. Par rummet er kun for par. Singler har ingen adgang.
  2. Par rummet er kun for par, men en single pige eller single fyr kan inviteres med ind i par rummet. Singlen skal dog forlade par rummet sammen med parret der inviterede dem ind.

I de udenlandske swingerklubber, finder man oftest ikke par rum, som vi har dem i Danmark. I udlandet er alle rum for alle. Ønsker man at lege for sig selv, henvises til en af privat rummene.

Darkroom

I Darkroom er der mørkt. Kommer der noget ind gennem de frække gloryholes?
Et eksempel på et Darkroom. Her er meget mørkt, dog kan gloryholes anes i væggen ind til rummet. Billedet er fra den nu lukkede Pleasuredk ved Randers.

Et darkroom, er et totalt mørkelagt rum, hvor man kun kan fornemme hvem der dyrkes sex med. Du kan ikke se dem. Er det din egen partner eller? Derfor kræver de fleste swingerklubber at alle bruger kondom i dette rum. Darkroom er for de mere erfarne swingere. Ikke fordi nye ikke må være derinde, men man skal have styr på sig selv rent swingermæssigt. Dette rum kan for nogle virke totalt frækt og forførende. For andre kan det virke helt forkert og måske farligt. Det er nu ikke farligere at have sex i et darkroom, frem for andre dele af klubben, men man skal vide, hvad man vil med et besøg i et darkroom. Man skal med andre ord være forberedt på hvad der kan ske der inde i mørket. Det er ikke i alle swingerklubber, der findes et darkroom. Se i klubprofilerne hvilke klubber der har et!

Gå tilbage til toppen af siden

SM-rum

I SM rummet kan man dyrke BDSM sammen med andre ligesindede. Der findes et BDSM rum i stort set alle danske swingerklubber.
Tucans røde SM rum er skabt med inspiration i “Fifty Shades of Grey” filmene

SM-rummet er for personer med hang til sadomasochisme. SM-rummet kan alligevel benyttes af alle i klubben. Enkelte swingerklubber har dog dage, hvor deres SM-afdeling kan være optaget af en anden klub eller forening. I de enkelte swingerklubber kan I få oplysninger om deres SM-afdeling. I SM-rummet finder man oftest gabestokken, korset, og andre remedier til at fremtrylle den helt rigtige stemning. I Danmark har alle swingerklubberne et større eller mindre SM-rum, men i specielt Tyskland, Østrig og Holland er det lidt anderledes. Her finder man klubber helt uden et SM-rum, samt klubber der ligesom i Danmark har en mindre SM-afdeling. Endelig finder man i udlandet specielle SM-klubber som kun er for Sadomasochister. I klubprofilerne her på Swingerguiden.dk kan I se om swingerklubben har et mindre eller stort SM-rum.

Spejl rum

I swingerklubben kan man også finde et spejlrum. Her kan man se sig selv og andre have sex.
Spejl rum i den tyske swingerklub “Das Waldhaus” nær Chemnitz

Spejl rummet er for dem, der elsker at se sig selv, have sex. Her finder I spejle på væggene og i loftet, så man kan se sig selv fra alle leder og kanter. Dette gør faktisk at man får en helt anden sexoplevelse. Det er ikke alle klubberne der har et spejl rum. I kan se på klubprofilerne her på Swingerguiden, hvilke der har.

Gå tilbage til toppen af siden

Privat rum

I swingerklubbens privat rum kan døren lukkes helt, så man kan lege alene med egen partner.
Tidligere privat rum i Swingland ved Ishøj. Andre kan kigge ind til dem der leger gennem ruden til venstre, men dem i privat rummet kan ikke se ud.

Privat rummet er et rum hvor man kan have sex for en lukket og låst dør. Det kan måske være svært at forstå, at nogle tager i swingerklub for at dyrke sex bag en låst dør, men privat rummet er godt at have, når man vil være sig selv i en hyggestund med kæresten eller når man som ny swinger, lige skal vænne sig til tanken om at dyrke sex ved siden af andre. I udlandet har de også privatrum, men her går de ofte under navnet STOP RUM. Ideen med dem, er den samme som i Danmark. Man låser døren og har rummet for sig selv.
Til nogle privatrum er der også gloryholes hvor fyrene kan stikke deres penis ind til dem i rummet. Dette kan for nogle være frækt, men for andre lidt generende, hvis man gerne vil være alene med sin partner. I klubprofilerne her på Swingerguiden, kan I se om klubben har et privatrum med eller uden gloryholes.
Nogle gange har privat rummene ruder, så dem udefra kan belure dem der leger i rummet. Dette er for mange utroligt frækt at blive beluret. Specielt fordi dem, som lurer, kun kan se, men ikke røre. Oftest er ruden konstrueret sådan, at folk kan se ind, mens I ikke kan se ud.

Biografen

I største delen af swingerklubberne kører der et eller andet sted pornofilm, som vises på storskærm eller på et almindeligt fjernsyn. Filmene bliver vist i klubbens åbningstid og skal ses som en ekstra erotisk finesse i klubbernes tilbud.

Tema rum

I udlandet har man ofte bygget swingerklubben i specielle tema rum. Her hænger de sig ikke så meget i par rum og spejl rum, men mere i om den seksuelle oplevelse i rummet skal foregå i junglen, på stranden, i Aladdins hule eller det gamle Egypten. De gør her utrolig meget ud af selve indretningen af det enkelte rum, så bare det at træde ind i rummet kan være en oplevelse i sig selv. Derfor er de udenlandske swingerklubber syd for Danmark ofte i en helt anden udformning end dem vi kender i Danmark. En udformning der i langt de fleste tilfælde er til det bedre. Så hvis I en dag besøger Holland, Tyskland eller et andet land syd for Danmark, så besøg en af swingerklubberne. Det er en oplevelse værd.

I kan læse om de udenlandske swingerklubber her på Swingerguiden. I Danmark har vi endnu ikke så mange swingerklubber, hvor de benytter sig af temarum. Med tiden er det sandsyneligt, at flere danske swingerklubber vil begynde at udforme deres egne temarum.

Med dette er vores tur gennem en typisk swingerklub slut. Der kan i nogle swingerklubber være flere rum, som ikke er nævnt her. Hvis du mener der mangler et rum på listen kan du sende en mail til os på kontakt@swingerguiden.dk

Gå tilbage til toppen af siden