Temadage

Når man besøger en swingerklub, kan man støde på en speciel temaaften eller temadag, hvor der swinges efter et specielt tema. Enkelte temaer betyder at kun nogle har adgang, så det kan være en god idé at tjekke klubkalenderen ud, inden man beslutter sig for at tage i swingerklub. For helt nye swingere vil det altid være smart at tjekke, så man ikke kommer til et tema, man ikke selv er parat til at springe ud i. På swingerklubbernes egne hjemmesider kan man se hvilket arrangement der afholdes de enkelte aftner. Her på Swingerguiden.dk kan du finde en samlet kalender over alle swingerklubberne.

Herunder vil vi gennemgå, nogle af de mest almindelige temaer, man kan støde på. Bemærk at det ikke er alle klubberne der benytter sig af temaer og det er ligeledes ikke alle klubberne, der benytter sig af alle temaerne, som står herunder.

Intro-aften

Introaftnerne er en aften der står i de nye medlemmers tegn. Her vil swingerklubben gøre ekstra ud af at vise nye rundt. Nogle swingerklubber arrangerer sågar et mindre foredrag om swinging på deres intro aftner. Det er ikke alle klubberne, der afholder introaftnerne.

Par aften

En par aften er kun for par. Singler har derfor ikke adgang. Nogle par er kun til par og piger. For dem vil par aftnerne være særdeles velegnede.

Par-pige aften

En aften som kun er for par og singlepiger. Singlefyrer har derfor ikke adgang. Nogle par er kun til par og piger. For dem vil par-pige aftnerne være særdeles velegnede.

Der findes mange tema aftener i swingerklubberne. Gang bang, par aften, bånd aften og maskebal for blot at nævne nogle.

Single aften

En aften hvor kun singler har adgang. Denne aften er specielt velegnet, hvis man drømmer om at finde en fast partner i en swingerklub.

Gang bang aften

Gang bang aftnerne er for de par, piger og fyre, som elsker at blive taget af flere fyre på en gang. Omvendte gang bangs hvor der er flere piger om en fyr foregår kun yderst sjældent. Gang bangs er ikke for helt nye swingere, da det store antal singlefyre godt kan skræmme et helt nyt swingerpar væk.

Bånd aften

En bånd aften er en aften i klubben hvor alle har farvede bånd om håndleddene der viser deres seksualitet. Et eks. Grøn = Nye swingere – Rød = Partnerbytte – Lyserød = Pigesex – Blå = Biseksuel – osv. Ideen kommer oprindelig fra det homoseksuelle miljø.

Nøgen aften

En aften hvor alle i swingerklubben er nøgne, overalt i klubben. Personalet har som de eneste, tøj på.

Maskebal/Maskeaften

Maskeaften eller maskebal betyder at gæsterne går erotisk klædt som vanligt, men alle bærer hele aftenen masker, så man ikke kan genkende hinanden.

Young Swingers Night

Young Swingers Night er en aften i klubben, kun reserveret for swingere under en given aldersgrænse. Oftest er det for unge under 35 eller 40 år. Dette kan dog variere fra klub til klub hvor aldersgrænsen sættes. Young Swingers Night er noget som på længere sigt, nok skal blive en succes, da der kommer flere og flere helt unge i klubberne. Mange nye unge swingere bruger Young Swingers Night som deres debut aften i en swingerklub, med stor succes. Nogle steder går Young Swingers Night under navnet Nasty Young, men konceptet er det samme.

Adult Swingers Night

Swingeraften i klubben forbeholdt dem over en bestemt alder. De helt unge har ingen adgang. Oftest skal man være over 40 eller 45 år. Kontakt den enkelte klub for at høre nærmere.

Hardcore Swingers Night

Hardcore swingers night er for de mere hardcore swingere. Nye swingere kan sagtens deltage, men oftest skal man være forberedt på at der foregår swingersex af den mere hardcore slags.

SM-aften

En SM-aften betyder at klubben er i SM universets tegn, så er man ikke til SM bør man være forberedt på at der denne aften dyrkes meget SM. Så er det op til en selv, om man vil komme eller ej. SM-temaerne plejer normalt at være godt besøgt. Nogle SM-temaer er kun for sadomasochister, hvorfor klubben kan være lukket for almindelige swingere.

Bi-aften

En Bi-aften betyder ofte at der er fokus på bisex mellem begge køn. Der foregår således både mande og pigesex. På disse aftner kommer der i nogle klubber også transseksuelle. Bisex er generelt ved at op blomstre blandt mænd. Så mandesex er blevet mere og mere accepteret i swingermiljøet, hvorfor flere swingerklubber vælger at afholde disse Bi- aftner. Sex mellem pigerne foregår også på almindelige swinger aftner, hvorimod sex mellem mænd oftest foregår på de særlige bi-aftner.

Sybian aften

Her tages swingerklubbens Sybian maskine i brug. Du kan læse mere om hvad en Sybian er her.
Vi håber at denne gennemgang har gjort jer lidt klogere på hvilken betydning de forskellige temaer har. Er I alligevel i tvivl om et bestemt tema så opfordrer vi jer til at kontakte klubben inden jeres besøg. Så kan de fortælle jer om aftenens tema og hvilken indflydelse det kan have på jer som besøgende.