Burg Ibiza

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Er man til flotte indrettede swingerklubber med temarum og udendørs arealer, bør man køre forbi Burg Ibiza i byen Fürstenfeldbruck, som ligger 34 km vest for München.

Klubben er placeret i udkanten af byen i et skovområde og har egen have med udendørs pool, samt forskellige legehytter. Dertil kommer en veludstyret swingerklub med eget køkken, egen kok og en stor bar. I weekenden, åbner man derudover, klubbens anden bar kun for par.

Når man kommer ud til Burg Ibiza, træder man ind i gangen, hvor man melder sin ankomst. Ridderen uden for døren giver allerede et praj om at klubbens gennemgående tema er riddertiden.

På 1. salen finder man klubbens omklædningsrum med skabe, samt adgang til klubbens par afdeling, som kun er åben i weekenden. Her findes en bar, samt to mindre legerum. For uden denne afdeling findes der et par rum i klubben, som kan aflåses med en nøgle, som kun parrene får udleveret. Så kommer man på en hverdags aften, har man stadig mulighed for et lege sammen med andre par i et par rum.

Klubbens fælles bar område ligger i stueplan og består af nogle bløde sofaer og en fin bar, hvor man kan bestille sine drinks. Drikkevarerne er inkluderet i entreen. Fra bar området kan man komme ud til klubbens store udendørs terrasse, samt have. Her finder man ligge stole og sofa hjørner, hvor man kan sidde og snakke eller spise sin mad. I haven finder man her en legehytte, samt klubbens udendørs pool. Derudover har man pyntet haven med figurer af dyr, for at skabe noget liv.

Hvis man fra bar området bevæger sig ned ad gangen, kommer man først forbi køkkenet, hvor en kok tilbereder den varme mad du ønsker. Oftest har de to eller tre retter man kan vælge imellem. Ved siden af køkkenet finder man et buffetrum, med kold buffet og dessert buffet. Sidst nævnte består af kaffe og kage af forskellige slags. I buffetrummet kan man spise sin mad og snakke med klubbens øvrige gæster. Drikkevarerne hentes i baren.

Overfor buffetrummet finder man klubbens par rum, som kan aflåses med nøgle. Par rummet er i virkeligheden to rum, som er lukket af med en gitterlåge, som kun parrene har nøgle til. Begge par rum har et kinesisk tema.

Ved siden af par rummet har klubben sit massage rum, hvor der findes en massagebriks.

Længere nede ad gangen kommer først et Darkroom, hvor der er placeret en såkaldt legekasse, med kighuller og gloryholes. Selve indgangen til rummet er meget mørk og det er svært at finde vej derind, men for kendere er det naturligvis intet problem.

Klubbens spejlrum er meget flot lavet med stjernehimmel og spejle på vægge og loft.

Herefter fulgte yderligere to legerum hvor de begge var bygget i niveauer. Dette gjorde rummene mere spændende i deres indretning. Det største rum havde en kæmpe skærm, hvor der kørte pornofilm, så dette rum fungerede som en form for biograf. Fra gangen og ind mod det store rum er der kighuller og gloryholes.

For enden ad gangen finder man ryger loungen, som er det eneste sted man kan ryge indendørs. Ved siden af denne ligger klubbens badeområde med en del brusere. Her er også et indendørs relax område med liggestole, samt adgang til klubbens runde sauna. Fra badeområdet er der adgang til klubbens andet udendørsområde hvor der er yderligere 2 lege hytter.

Klubbens skulle også have et spabad, men det var lukket af, da vi besøgte klubben.

Vi kan varmt anbefale et besøg hos Burg Ibiza. Klubben kan sagtens benyttes som en form for afkobling på rejsen syd på eller hjemturen nord på, da den ligger centralt nær München. Dog anbefaler vi at man tjekker klubbens kalender inden man besøger den. På visse dage afholder de kæmpe gang bangs, så er man ikke til den slags, bør man overveje om det er i dag klubben skal besøges.

03/10 – 2020 Vi er efter vores besøg, blevet gjort bekendt med at der på visse dage (Hverdagene) kommer prostituerede i klubben. Derfor anbefaler vi at man besøger klubben på fredage og lørdage eller på par aftener. Oplever I som danske gæster, flere udfordringer med denne klub, hører vi gerne fra jer. I må også godt skrive hvis I havde en god oplevelse.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Større buffet (Aftensmad kan spises i klubben)
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Større fjernsynsstue (Biograf)
 • Darkroom
 • Spejlrum
 • Par rum
 • Aflukket par afdeling
 • Gloryholes
 • Massagebriks
 • Sauna
 • Udendørs svømmebassin
 • Udendørs areal med legehytter
 • Mulighed for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Burg Ibiza!)

Indtast venligst en besked