Avarus

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Avarus er en mindre swingerklub med en flot wellness afdeling og et stort barområde. Klubbens legeområde er der imod ikke så stort.

Klubben er i et plan og ligger på 5. sal i en tidligere virksomheds ejendom, der foruden swingerklubben huser et fitness center og en Billard klub.

Avarus kan deles op i tre dele. En del til omklædning og barområde, en del til Wellness og en del til leg.

Barområdet er stort og indeholder foruden baren nogle sofagrupper man kan sidde og snakke ved. Alle drikkevarer i baren er inkluderet i entre prisen. På visse dage serveres der buffet i et tilstødende lokale. Se mere herom på deres hjemmeside.

Ved siden af barområdet fører en gang ned til toiletterne og wellness området. Her finder man et forholdsvist stort Spabad, en sauna og et dampbad. Det var tilladt at dyrke sex i spabadet. Almindelige brusere fandtes også og der var hele 4 af slagsen.

Legeområdet består praktisk talt, af et stort rum, men med forskellige lege steder, adskilt af nogle tynde gardiner. Bagerst i rummet er den store seng, med plads til flere. I midten er der nogle madrasser i forskellige højder, man kan lege på. Alle madrasserne i klubben var overtrukket med kunstlæder, så det kunne blive lidt klistret at ligge på i længden. I lege afdelingen findes også en gynge og en gynækologstol. Legerummet er pyntet flot op og virker imødekommende, men der vil nok være delte meninger om et rums løsningen. Der fandtes fx intet par rum og intet privat rum i klubben.

For den erfarne swinger, vil denne et rums løsning være god, da folk ikke kan gemme sig bag lukkede døre. Man er således tvunget til at lege i samme rum som andre. For den uerfarne swinger, vil det måske virke grænseoverskridende at swinge i denne klub.

Avarus er den swingerklub i Berlin der har de bedste Wellness faciliteter. Så kan man godt lide spabads hygge og dampbadets tågede dis, er det Avarus klubben man bør besøge.

Klubben har ikke de store legeredskaber til SM interesserede, dog findes et kors og et lille fængsel/Bur i klubben.

Faciliteter i klubben
  • Omklædning med skabe
  • Større bar og cafe område
  • Større buffet (Aftensmad kan spises i klubben)
  • Gode muligheder for at tage et bad
  • Mindre fjernsynsstue
  • Spabad
  • Sauna
  • Dampbad
  • Gynækologstol
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Avarus!)

Indtast venligst en besked