Tucan Club

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Tucan Club ved Kolding har igennem flere år været Danmarks største og mest eksklusive swingerklub. Det er den stadigvæk og efter deres ombygning og tilføjelse at et nyt BDSM rum (Kaldet det røde rum) har de fået en endnu flottere klub. Tucan Club har flere gange udvidet klubben og brugt mange penge på at investerer i forbedringer. De har været de første i Danmark til at tilføje flere særlige ting til en swingerklub. Her kan blandt andet nævnes større spa og wellness område, sanserum, diskotek og særligt rum for biseksuelle. Ejerne af Tucan Club (Torben og Mie) har hele tiden kigget ned over grænsen mod de swingerklubber man finder i Tyskland, Holland og Frankrig. De har set, at det man finder i Tyskland, Holland og Frankrig, bare ikke eksisterer på samme måde i Danmark. – Det gør det så nu. Hos Tucan ved Kolding.

Tucan Club er en klub i 3 plan, men det hele ligger lidt forskudt af hinanden, så vi vil dele klubben op i 6 dele og beskrive hvad de indeholder.

Entre, bar område, omklædning og Diskotek

Når man ankommer til klubben, melder man sin ankomst til personalet og betaler entreen. Herfra kan man gå ind i barområdet. Normalt er det ikke et krav man klæder om ved ankomst, men specielle tema aftner kræver nogle gange at man klæder om med det samme. Dette afhænger af arrangementet. Omklædningen består af en masse skabe. Den er god og rummelig og der er plads til at tage make up på eller hvad der nu skal ordnes inden man går ind til de andre gæster.

Barområdet er bygget sammen med diskoteket som er stort og rummeligt. I baren kan man købe langt de fleste drikkevarer til fornuftige priser. Man nævner blot sit nøgle nummer. Man betaler for det hele når man går hjem, som man kender det fra andre swingerklubber.

I diskoteket finder man musikken og diskotekslyset og de mørke kroge, hvor man både kan snakke og lege. I forbindelse med Diskoteket er der et rygerum. I diskoteket er der også en plint med nogle stripperstænger, så den modige kan lave et show.

Det store legerum og det røde legerum (BDSM)

Fra Diskoteket kan man gå ned til det store legerum. Dette rum er klubbens største og har en kæmpe seng, hvor der er god plads til mange par eller de helt store gang bangs. Det store legerum kan bruges på mange måder og indeholder foruden den store madras også en gynækologstol.

Mellem det store legerum og det røde rum er der en glasdør. Denne dør adskiller Swingersex fra BDSM. Dette betyder ikke at swingere ikke må kigge ind i det røde rum, men tanken er at dem der leger, i det røde rum, kan være mere i fred under deres BDSM lege. Det røde rum er inspireret af Fifty Shades of Grey filmserien og indeholder således elementer fra disse film. Rummet er meget flot indrettet og der er tænkt over de mindste detaljer. Der er stil over det hele vejen igennem. Vi bag Swingerguiden.dk har besøgt mange swingerklubber over hele Europa og vi har set mange BDSM rum. Dette er klart det flotteste vi har set. Dette rum skal opleves.

Spa område og Terrassen

Tucan har som mange ved, en stor indendørs spa. Derudover finder man dampbad og almindelige brusere til bad. Spa området er flot udført og et yndet sted for klubbens gæster at mødes. I forbindelse med Spaområdet er der også 2 massagestole og et massagerum. Ved siden af massagerummet finder man Tucans private SM rum med et BDSM hjul. Dette rum kan gøres privat.

Tucans terrasse er delt op i 2 dele. En indendørs og en udendørs del. På den indendørs er der gjort plads til en bar, samt et område hvor der på bestemte dage afholdes skumbad. Her kan man møde ligesindede i skummet.

Udendørs areal

Udendørs har Tucan placeret et mindre badebassin med 32 grader vamt vand. Bassinet kan nemt rumme 5 – 6 par.

Fortsætter man fra bassinet ned i haven finder man 4 shelters. 3 små og en stor. De er indrettet som legerum. I midten af haven finder man Tucans store træ. I dette er hængt rep, således man kan binde hinanden op.

Haven har åbent det meste af året, men i de mørke vintermåneder lukker den ned.

Kælderen

I kælderen finder man klubbens Tjekkiske Gloryholes. Tucan råder over to af slagsen. Det ene kan hæves og sænkes, således at hun altid ligger i den rette højde. Der findes også en lille boks med et almindeligt gloryhole. Du kan fra det almindelige eller de Tjekkiske Gloryholes tilkalde deltager ved at trykke på den fine knap. Trykkes på knappen tænder lampen oppe i Baren med besked om at der er action igang. I kælderen finder man også en Sybian maskine og en gynækologstol.

Første sal

Tucans 1. sal indeholder mange rum og 2 toiletter. Det største og mest gennemførte rum på 1. salen, er Tucan´s Sanserum, hvor par kan gå ind og lege, på den mere stille måde. Her er det sanserne der er i fokus. Singler må kun følge med, hvis de er inviteret.

En hems udgør et andet par rum helt oppe under taget. Ellers er der flere forskellige legerum af forskellige størrelse. Der er flere steder ruder og kighuller, samt gloryholes.

Tucan har også fået etableret et større Darkroom, som er helt mørkt. Man kan intet se derinde. Ind til rummet er der nogle gloryholes, hvor man kan prøve lykken. Man ved aldrig hvem der betjener en på den anden side.

På 1. salen finder man også 2 toiletter med bad.

Alt det som ligger midt i mellem

Lidt forskudt rundt i klubben på stueplan finder man 4 legerum, hvor af de 3 ligger bag diskoteket. Legerummet der bærer navnet udsigten, giver en flot udsigt ud over klubbens have og markerne omkring. I loftet kan man når solen er gået ned, få en helt speciel oplevelse.

I Tucan serveres der omkring midnat en salatbar, således klubbens gæster kan få lidt natmad.

Vi er meget betaget af Tucan´s charme, stil, hyggelige og frække stemning. Tag til Tucan og få en oplevelse du sent vil glemme. Klubben rummer mange muligheder for alle seksualiteter. Det handler blot om at finde dem.

Kommer du langvejs fra og ønsker overnatning i forbindelse med dit Tucan besøg, så samarbejder Tucan med et nærliggende hotel. I kan se mere om dette på Tucan´s hjemmeside.

Vi har endnu ikke modtaget nye billeder fra Tucan af de nye rum, men disse bliver sat ind, så snart de er klar.

Videorundtur i Tucan Club
Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Mindre anretning (Salatbar) serveres på enkelte dage
 • Diskotek
 • Stripperstang
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Spabad
 • Dampbad
 • Skumfest på bestemte dage
 • Massagebriks
 • Darkroom med Gloryholes
 • Privat SM rum med BDSM hjul
 • Større SM rum (Det røde rum)
 • Kors
 • Gabestok
 • Privat rum uden Gloryholes
 • Gloryholes
 • Tjekkisk Gloryhole
 • Stort legerum med UV lys
 • Elskovsgynge
 • Gynækologstol
 • Sybian maskine
 • Terrasse med plads til leg
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
 • Udendørs areal
 • Udendørs badebassin
 • Udendørs legepladser (Shelter)
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Tucan Club!)

Indtast venligst en besked

Begivenheder i dag

Der er ingen begivenheder i dag. Tjek kalenderen for at se hvornår der er begivenheder igen.