X-Secret

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

I den lille by Hasslarp, som ligger 14 km nord for Helsingborg, finder man swingerklubben X-Secret. Nogle af jer kender måske X-Secret fra tidligere, da den første X-Secret lå i samme bygning.

Den første X-Secret lukkede i august 2022, på grund af Coronakrisen. Et år efter i august 2023 genåbnede X-Secret, som en langt større og flottere klub end den første. Den nye X-Secret har fået en ny ejer, som har invisteret mange penge i klubben, så den i dag fremstår flot, fræk og fremtidssikret. Den nye ejer har planer for fremtiden og tanker omkring den nye klub, som primært henvender sig til singlepiger og par. Singlefyre er velkomne, men der lukkes et stærkt begrænset antal ind. X-Secret har kun åbent på fredage og lørdage, men på sigt kan det være at de udvider med flere åbningsdage.

Klubben er placeret på 1. sal i en gammel industribygning. Udefra ser bygningen ikke specielt køn ud, men der er noget særligt ved stemningen omkring den. Den ligner lidt et spøgelseshus, så når mørket sænker sig kan den fremstå lidt uhyggelig. Klubben har sat fakler op og lys på trappen, således man nemt finder op til klubben.

Selve klubben er i et plan. Man kommer ind midt i klubben og bliver af klubbens personale henvist til et nydeligt omklædningsrum med aflåste skabe og et sminkebord. Klubben har flere toiletter og et større rum med brusere. Der findes også en dampsauna med tilknyttet bruser. Det er ikke tilladt at have sex i dampsaunaen og i badet.

Klubben har et større bar og loungeområde hvor der er god plads til mange gæster. Klubben giver altid 2 glas alkoholiske drikke til gæsterne. Øvrige drikkevarer som sodavand, vand og kaffe er inkluderet i entreen. I forbindelse med Lounge området finder man en stripperstang.

Klubben har også et meget fint indrettet massagerum. Her er der god mulighed for at give massage i trygge og hyggelige omgivelser.

Klubben har ikke et desideret parrum, som vi kender det fra danske swingerklubber, men de har 2 rum, som de kalder Par 1 og Par 2. Begge rum kan gøres private med kæde eller gardin. I Par 1 har de et mini SM rum, hvor der findes et kors og en elskovsgynge. Par 2 består af 2 senge, så står forskudt af hinanden.

I X-Secret findes også et rum med gloryholes og et darkroom uden gloryholes. Klubbens store BDSM rum indeholder et kors, gabestok og en flytbar seng.

Klubbens XL rum bagerst indeholder en stor madras på gulvet og en stor seng.

Vi kan varmt anbefale et besøg i X-Secret, som uden tvivl er Skånes flotteste swingerklub. Det er også positivt at klubben ligger meget tæt på Helsingør og Danmark, så har man mod på en tur over sundet med færgen, er der kun 20 minutters kørsel fra færgen til klubben.

Vigtig viden inden du besøger X-Secret

Der kræves tilmelding for at besøge X-Secret. Dette foretager man på klubbens hjemmeside. Det er svenske regler, der bevirker at dette er nødvendigt. Hvis I undlader at skrive jer på gæstelisten, bliver I ikke lukket ind i klubben, så skriv jer på gæstelisten i god tid inden I tager afsted mod klubben.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med aflåste skabe
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Dampsauna
 • Større bar og Lounge område
 • Stripperstang
 • Massagebriks
 • Gloryholes
 • Darkroom
 • Privat rum uden gloryholes
 • Større BDSM rum
 • Kors
 • Gabestok
 • Elskovsgynge
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke X-Secret!)

Indtast venligst en besked