Club Lublaňská

Offentlig mødested

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

I Prags 2. distrikt finder man en lille wellness klub. Klubben har navn efter gaden den ligger i. Når man kigger på klubbens hjemmeside, giver den indtryk af en fin wellness klub med et par enkelte legerum.

Det er også det de tilbyder, men klubben fremstår nedslidt og ikke særlig velholdt. Det ændrer dog ikke ved at klubben er godt besøgt og et mødested for en del swingere. En del af de øvrige tjekkiske klubber stiller højere krav til specielt singlefyrene. I Club Lublaňská er der i princippet plads til alle, så frigjortheden og åbenheden fandt vi større her, end i de øvrige klubber.

Når man ankommer til klubben, går man ned ad trappen fra gadeplan og lige ned i garderoben. Her klæder man om og betaler sin entre. Priserne er set med danske øjne billige. Fra omklædningen kan man gå til venstre ind i klubbens meget lille bar. Her er to borde og en lille sofa.

Går man til højre fra omklædningen støder man på klubbens massagerum med massagebriks. Meget smalt lokale (Lignede noget under en trappe) Herefter følger klubbens badeområde med wellness. Her er der 4 brusere og en koldt vands skyld. Der er også en sauna og en infrarød sauna, samt et dampbad. Dampbadet virkede dog ikke ved vores besøg. Til sidst er der et rum med klubbens 6. personers spa. Sex er ikke tilladt i spabadet, men folk dyrkede det i stor stil ved vores besøg.

Legerummene består af et åbent legerum med TV. Tre private legerum. Det ene med gloryhole, det andet uden. I det ene legerum findes et kors. Vil dog ikke kalde det et BDSM-rum, da rummet er for lille til at kunne håndtere dette.

Der er kondomer til rådighed i alle legerum. Håndklæde udleveres ved ankomst. Drikkevare kan købes i baren.

Rygning er tilladt i baren og i klubbens gård. (Udendørsområde)

Club Lublaňská er intim, men slidt. Klubben er godt besøgt og kan derfor godt benyttes hvis du/I savner et sted at møde andre swingere eller nogle at lege med. Klubben er særdeles velegnet til Gang bangs. Stiller du/I høje krav til luksuriøs indretning og fine rengjorte lokaler, vil vi fraråde jer at besøge Club Lublaňská. Den vil virke for nedslidt til jeres smag.

Vælger du/I at besøge Club Lublaňská, er tilmelding på forhånd ikke nødvendig. Man møder bare op.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Mindre bar og café område
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Spabad
 • Dampbad
 • Sauna
 • Infrarød sauna
 • Mulighed for at belure hinanden gennem ruder og kighuller
 • Privat rum uden gloryholes
 • Privat rum med gloryholes
 • Massagebriks
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Club Lublaňská!)

Indtast venligst en besked