Fest & Flirt

Privat swingerklub eller forening

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Siden 2004 har vi afholdt Danmarks frækkeste og mest stilige fest på et gods – mindst en gang hvert år. Det er festen hvor de dejlige varme kvinder forkæles af flere mænd… og de frække mænd forkæles af de dejlige villige sexede kvinder – der i fulde drag nyder at være omgivet af flirtende gentlemen. Det er fest med stil så vi har festtøjet på, når vi om aftenen nyder en god festmiddag, dans og hygge – og lidt “uskyldig” flirt. Ved denne fest er det bare tilladt at gå videre med flirten – ja, faktisk til at gå hele vejen og lade flirten ende i lækker fræk sex. Setuppet baserer sig på, at mændene har “licence to” flirte trusserne af kvinderne, – “lokke” kvinderne til fræk sex… enten i værelserne, i festsalen eller i det særlige sexområde, … ja, hvor det nu kan lade sig gøre. Alt skal selvfølgelig foregå med god stil.

Fest og Flirt er et 100% privat nonprofit sammenskudsgilde, der varer godt 21 timer, og som er delt op i 3 dele. Vi starter lørdag eftermiddag, med fælles sjove- og let erotiske aktiviteter, for at etablere den rette erotiske stemning til aften- og natarrangementet. Hovedaktiviteten er festarrangementet om aftenen med 3-retters middag og gode vine – hvor mændene tager sig ekstra godt af de dejlige villige kvinder med dans og flirt… og det der er meget, meget frækkere! Det er en fest med stil som ender med sex i mange variationer, alle steder i bygningen, mellem 2, 3 eller flere personer – mens selve festen fortsætter med dans og hygge i baren m.v. Så du vil altså både opleve en superflot og hyggelig fest, samtidig med at bygningen oser af sex…

Mange af deltagerne har en profil på et af de frække datingsites. Selvom man ikke har en profil på et datingsite, er man naturligvis også meget velkommen. Vi gør vores yderste for at sikre den nødvendige diskretion i forbindelse med deltagelse i festen, herunder anonymitet over for de øvrige gæster – hvis det altså er det man ønsker.

Faciliteter i klubben
  • Middag kan spises i klubben
  • Flirt efter maden
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Fest & Flirt!)

Indtast venligst en besked

Begivenheder i dag

Der er ingen begivenheder i dag. Tjek kalenderen for at se hvornår der er begivenheder igen.