Kommunikation i swingermiljøet

Hvordan kommunikerer man som swinger. Læs her om takt og tone i en swingerklub.

Hvordan finder man nogen at lege med i en swingerklub og hvordan ved man om de vil lege med os?

Dette spørgsmål stiller mange sig selv, når de tager i Swingerklub for første gang.

Hvordan scorer man? Det gør man som udgangspunkt gennem kommunikation og flirt.

Denne del af swinger livsstilen kan være utrolig svær at beskrive, da kommunikationen i swingermiljøet ofte handler om flere ting. I kommunikationen spiller “det første indtryk”, humør, lyst og flirt en væsentlig rolle. Derfor er den bedste løsning oftest at tage tingene som de kommer og lade sig rive med strømmen. De fleste ting kommer helt naturligt. Den eneste stopklods man bør have er ens egne grænser som ikke må overskrides. Er du i et parforhold skal det være jeres fælles grænser der sætter begrænsningen.

I swingermiljøet gælder nogle uskrevne regler for kommunikation og flirt, som virker alle steder hvor swingerne mødes. På den måde kan man kommunikere på samme måde uanset om man besøger en swingerklub i Budapest eller et privat arrangement i Sverige. Denne fremgangsmåde fungerer også på nogenlunde samme måde i lande hvor dresscoden er anderledes end i Danmark. Se særskilt information om dresscodes på siden om beklædning.

Kommunikation gennem Q

I swingermiljøet er det kvinderne der sætter tempoet og således oftest dem der bestemmer hvad der skal ske. Derfor foregår størstedelen af kommunikationen igennem kvinden, da det forventes at hun tager beslutningen om hvad der skal ske. Mændene følger oftest bare med.

Det kan virke lidt koldt og kynisk, men sådan fungerer det. Som mand har man altid ret til at afvise eller sige fra, ligesom kvinden kan sige fra, men det er unormalt at to mænd bliver enige om noget uden om kvinden, medmindre hun selv har anmodet om at blive overrasket eller taget af mange mænd, som ved fx. et gang bang.

Disse uskrevne regler, bevirker at man som singlemand, oftest må væbne sig med tålmodighed eller holde sig på behørig afstand af legende par til man bliver inviteret med i legen af en pige eller af et par.

Den frække flirt eller almindelig snak

I swingerklubbens barområde falder folk helt naturligt i snak med hinanden og her kan en god og hyggelig snak om alt andet end sex, sagtens føre til hed sex i et af de tilstødende lokaler, men det er ikke sikkert at det ender sådan. En god hyggelig snak i baren er med andre ord ikke en garanti for et frækt stævnemøde bagefter. Om det munder ud i sex, handler oftest om udfaldet af samtalen og kemien. Siger parret man snakker med, ”vi går lige en runde”, betyder det oftest at de går ud for at finde et sted at lege, men det betyder nødvendigvis ikke at man er inviteret med.

Samme form for snak eller flirt kan også finde sted i swingerklubbens spabad eller sauna.

Nogle mødes i saunaen hvor der snakkes lidt inden legen i swingerklubben.

Nogle spørger ind til ens seksuelle lyster og hvor længe man har swinget i håb om at det måske kan føre en tættere sammen, men disse spørgsmål skal komme naturligt. Den direkte fremgangsmåde med “Skal vi knalde?” spørgsmålet virker kun meget sjældent. Ofte fornemmer man, hvilken vej stemningen fører hen.

Legen starter i legerummet uden snak og flirt.

De fleste par kan godt lide at træde ind i et af de åbne legerum, for så at se hvad det udvikler sig til. Her ligger parret sig imellem nogle par og begynder at lege med egen partner. Under legen begynder kvinden i det ene par at nusse kvinden i det andet par på armen. Bliver der nusset igen er legen med det andet par accepteret. Bliver der ikke nusset igen, men afvist med håndbevægelser eller rysten på hovedet, er det et nej tak til leg.

Denne fremgangsmåde er særdeles populær og meget brugt blandt parrene. Et ja vil oftest starte med pigesex efterfuldt af almindelig leg parrene imellem. Om det udvikler sig til partnerbytte, afhænger af hvor langt parrene ønsker at gå.

Denne fremgangsmåde er kun tilladt for par. Singler må ikke lægge sig ned i sengene til andre par, de skal først inviteres.

Single flirt

Som singlefyr vil man opleve at man kun har to muligheder for at score. Den ene er en snakken og flirten i baren, hvor man med lidt held måske kan finde nogle at lege med. Den anden mulighed er at stille sig ind ved sengen i et af de åbne legerum i håb om at blive inviteret med i legen.

Singlepigerne har lidt samme udfordring, men de har det oftest væsentligt nemmere, da mange par gerne vil have en ekstra pige med i legen.

Flirten starter på nettet

De fleste danske swingerklubber har i dag deres egen dating side hvor man kan chatte og date sig til en fræk aften i klubben. Størstedelen af alle swingere har i dag en eller flere profiler på forskellige dating sider. Oftest benytter man sig af samme profilnavn flere steder, således man kan genkendes i hele swingermiljøet på samme profilnavn. Dette bliver samtidig ens kælenavn i swingermiljøet. I dag er det ikke ualmindeligt at høre swingere omtale andre swingere med profilnavn og ikke deres rigtige navne.

Der findes flere fordele ved dating siderne. Blandt andet får man nemmere skabt sig et netværk i swingermiljøet. Ulempen ved dating siderne er, at ikke alle profiler er lige seriøse, ligesom der findes “fake profiler” flere steder. En typisk “fake profil” er en kvindeprofil der bestyres af en mand. Dette kan man komme udover ved at chatte med vedkommende over webcam eller anmode om en telefonsamtale før der laves frække aftaler.

I finder her en liste over de mest anvendte dating sider for swingere