Første gang i Swingerklub

Herunder følger et par gode råd for par, som vil starte som swingere. Følg dem så undgår I at komme ud for nogle ubehagelige overraskelser. I vil med andre ord være bedre forberedte.

Siden her er for jer, der mener, at I kan starte selv uden yderligere hjælp. Hvis I føler at siden ikke er tilstrækkelig eller hvis I vil være 100 % sikre på at få alt med, kan I tilmelde jer et af Swingerguidens introduktionskurser for nye swingere.

Hvis I vil prøve jer frem selv, så anbefaler vi denne fremgangsmåde.

Tag et punkt ad gangen og snak tingene igennem inden I går videre til næste punkt!

Nogle af punkterne vil I komme nemt hen over, mens andre måske tager lidt tid. Brug den tid det kræver. Så skal I nok komme helt ind i swinger livet og forholdet kan fortsætte uden jalousi eller nervøse skrupler.

Inden I som par begynder at swinge

Man kan godt være lidt nærvøs for at komme ordentlig ind i swingermiljøet. Bare rolig. Det er muligt, hvis I tænker jer om, bruger vores råd, snakker tingene igennem og lytter til hinanden.

Hvis I har snakket om at prøve en trekant eller tage i swingerklub, bør disse punkter her under være snakket igennem først.

1.Hvem er det der vil swinge? Er det den ene eller jer begge?
2.Hvad vil I opnå med at swinge? Hvad kunne I tænke jer at prøve?
3.Hvor går jeres grænser og hvor langt må I gå?
4.Har I fundet nogle I vil lege med og i så fald hvem er det?
5.Swinger I fordi jeres forhold knirker? Hvis ja, så bør I først rette op på forholdet hjemme inden I swinger. Brug ikke swingerklubber eller swingersex som et middel til at løse problemer i jeres sexliv eller parforhold. Det er bedre at I får styr på det derhjemme, før I prøver kræfter sammen med andre.
6.Snak ordentligt igennem, hvad der vil ske hvis jeres partner har sex med en anden. Husk på, at du måske syntes det kunne være frækt at have sex med en anden, men vil din partner kunne acceptere det? Vil han/hun blive jaloux og hvordan vil du selv reagere, hvis du så din partner have sex med andre? Husk på at man sagtens kan tage i swingerklub eller deltage i et swinger arrangement uden at skulle have sex med andre. Mange par tager i swingerklubber hvor de bare har sex i samme rum som andre, uden at lege med andre. De leger i stedet med egen partner.
7.“Rom blev ikke bygget på en dag”. Vent på hinanden når I træder ind i swinger livet. Der er ingen grund til at skynde jer. Det er vigtigt at I langsomt prøver en ting ad gangen. I må ikke tvinge hinanden ind i noget I ikke ønsker at deltage i.
8.Snak ordentligt igennem hvad sex og kærlighed er og hvad forskellene er. Skal I dyrke sex med andre end egen partner er det vigtigt, at I begge forstår og kan se forskel på elskoven når I er sammen som par og den sex I har med andre. Kan I ikke det, bør I vente med at dyrke sex sammen med andre end egen partner. Det er meget vigtigt at I begge forstår dette. I elskoven med din partner, er der følelser med. Sex med andre i klubben er bare sex uden følelser.
9.Vi fraråder at i laver en trekant med din veninde eller bedste ven. Måske kender I dem godt og føler jer trygge ved deres selskab, men bliver det en uheldig oplevelse, kan det ødelægge jeres venskab. Du bliver måske også jaloux, når du ser din veninde sammen med din kæreste. Venskaber og sex hører ikke sammen. Find i stedet en ukendt person på nettet, som I bliver fortrolige med, inden I tager ham/hende med i seng. Fordelene ved ukendte personer er nemlig at de nemt kan droppes, hvis det ikke blev en succes. I har således ikke et venskab eller noget andet i klemme.

Når I har snakket om alle disse punkter og I føler jer afklaret, er det tid til at gå videre til første besøg i en swingerklub. Læs videre i næste skema her under.

Hvis den ene af jer ikke føler sig klar til at gå videre af den ene eller den anden årsag, bør I måske snakke tingene igennem igen. I kan dog altid gå videre til næste afsnit og tage en rundvisning i en swingerklub. (se punkt 1, 2, og 3) Den kan måske besvare nogle af de ting I mangler svar på. Det er dog her vigtigt, at i BEGGE er enige om, hvad I vil. Den ene part må ikke føle sig presset til at deltage i rundvisningen.

Jeres første besøg i Swingerklubben

Nu er det blevet tid til at I skal besøge en swingerklub for første gang. Følg disse råd, så I får en god aften i klubben og kan gå hjem med en god oplevelse.

1.Find en swingerklub som I vil besøge. Vi anbefaler at I kun besøger swingerklubber godkendt og vurderet af Swingerguiden.dk. Klubber som ikke er godkendt af swingerguiden.dk er ikke egnet for nye swingere.
2.Når I vil starte op, så deltag først i en rundvisning i den swingerklub I vil besøge og deltag så vidt muligt i rundvisningen før åbningstid. Så kan I se klubben og danne jer et indtryk før folk leger. Ring og aftal en tid med klubben om en rundvisning.
3.Spørg personalet i klubben til råds, hvis I er i tvivl om noget. Hold jer ikke tilbage med spørgsmålene. Der findes ikke pinlige eller dumme spørgsmål.
4.Efter rundvisningen går I ud af swingerklubben og snakker sammen om hvad I syntes om rundvisningen. Snak igennem hvad I kunne lide og hvad I ikke kunne lide. Tag herefter en beslutning om I vil gå skridtet videre og tage i swingerklub. Hvis I begge er enige om at fortsætte, så læs videre fra punkt. 5.
5.Når I har jeres første aften i swingerklubben, bør I til at starte med, holde jer lidt for jer selv. Benyt et privat rum og start med at lege alene uden andres deltagelse, så I langsomt vokser med opgaven.
6.Som pige eller par, bør man i visse klubber være forberedt på at der kan være en del singlefyre, som kan være meget nærgående. Dette kan føles ret ubehageligt, men her handler det bare om at bede dem holde afstand og sige nej tak, hvis de ikke har jeres/din interesse. Respekterer de ikke et nej, bør I omgående henvende jer til personalet.
7.Som par SKAL I respektere hinandens grænser. Siger din partner nej, så er det nej – forstået på den måde, at det er vigtigt at I som par følges ad i legen. Det går ikke at den ene ikke respekterer den andens grænser. En overtrædelse kan i mange tilfælde give store problemer i et parforhold. Husk! Som et par er I en helhed eller sagt på en anden måde. I er 1 person og ikke 2 personer.
8.Alkohol og sex passer på en måde sammen. Alkohol kan dæmpe nervøsiteten den første gang I er i klub, men drik ikke mere end du kan styre. I værste fald bliver du smidt ud af klubben.
9.Ønsker I at medbringe en vibrator, er det en mulighed, men vælg en vibrator, som I føler jer trygge ved og som ikke larmer for meget. Det er også tilladt at medbringe egne kondomer, hvis man har et favoritmærke. I swingerklubberne er kondomer tilgængelige ved legerummene.
10.Beklædningen i swingerklubberne er “Erotisk klædt” – Dette betyder undertøj eller mindre. Kvinderne har ofte, noget frækt undertøj eller lingeri på. Som mand går man oftest i boksershorts eller mindre. I kan læse mere om beklædning her på Swingerguiden.dk under beklædning.

Hvis I bliver klar til at lege med andre, end egen partner. Læs da nedenstående afsnit.

Når I som par skal lege med andre

Når I er ved at blive sikre swingere og føler jer klar til at lege med andre, så bør I følge disse råd.

1.Brug kondom! Hav altid sikker sex med alle andre end egen partner, så undgår I at få en masse sygdomme. Læs mere om sikker sex i swingermiljøet her.
2.Respekter at et nej er et nej! Husk at det er sex vi snakker om. Respekterer man ikke et nej, kan det betragtes og føles som et overgreb af den forulempede.
3.Respekter hinandens grænser. Aftal hvad der er tilladt og ikke er tilladt, inden I begynder at lege med andre. Dette gælder både med din egen partner og andres.
4.Når du leger med en fremmed, så sørg for at din partner er med i legen og hav øjenkontakt med ham/hende. Du må ALDRIG glemme din egen partner i en seksuel leg med andre.
5.Respekter swingerklubbens regler og respekter personalets anvisninger.
6.Får en af jer følelser for den person I leger med eller får han/hun det for jer, bør I stoppe legen med det samme. Dette sker nu meget sjældent i swingermiljøet at der kommer følelser med i legen.

I kan læse mere om den første leg i en swingerklub her.

Vi håber, at disse råd vil hjælpe jer godt i gang med jeres nye, swinger liv!

God fornøjelse!