Første gang i Swingerklub

Her følger et par gode råd rettet mod singlepiger.

Når du som singlepige går med tanker om at prøve swinging, er her under et par gode råd du kan følge, så er du bedre forberedt på hvad swinging er og hvilke oplevelser som venter dig.

1.Først bør du overveje hvorfor du vil starte med at swinge? Kender du nogle der swinger og har du mulighed for at følges med dem?
2.Find dine seksuelle grænser, så du er afklaret når du skal swinge. Grænserne kan du selv flytte, når du føler for det
3.Når du har tænkt over hvorfor du vil prøve at swinge, kan du så småt begynde at undersøge hvilke swingerklubber du vil besøge. Kan du følges med nogle du kender som swinger i forvejen, vil det gøre det væsentligt nemmere for dig. De vil nemlig kunne guide dig ind i swingerlivet. Kender du ikke nogen, bør du støtte dig til de råd og gode vejledninger du kan få her og hos personalet i swingerklubberne.
4.Find en swingerklub som du vil besøge. Vi anbefaler, at du kun besøger swingerklubber godkendt og vurderet af Swingerguiden.dk. Klubber som ikke er godkendt af swingerguiden.dk, er ikke egnet for nye swingere.
5.Når du har fundet en swingerklub, som tiltaler dig, ringer du til klubben. Her spørger du om hvilken dag de har rundvisninger. Husk at en rundvisning er ganske uforpligtende. Du binder dig ikke til noget. Det er vigtigt at du får en rundvisning så du ved hvordan klubben er indrettet. Derudover har du mulighed for at spørge ud til hvad swinging er for noget. Husk at der ikke findes dumme spørgsmål. Du skal derfor ikke være flov over at spørge om ting, som måske lyder dumt, for intet spørgsmål er dumt, når man er ny i dette miljø.
6.Efter rundvisningen bør du overveje hvad du vil. Måske er du helt vild med tanken om swinging, måske ønsker du at vente lidt endnu. Uanset hvad, så bør du her følge dit hjerte og ikke gøre noget bare fordi andre måske siger du bør tage med.
7.Vælger du at tage med i swingerklubben er der nogle ting du skal være opmærksom på som singlepige. I klubberne kommer der foruden par, også en del singlefyre. Nogle singlefyre kan til tider være lidt nærgående. Her er det vigtigt, at du klart siger ja eller nej til tilbuddet. Forstår de ikke et nej, bør du henvende dig til personalet. Det er ikke i orden at de fortsætter tilnærmelserne, hvis du klart har sagt nej tak.
8.I starten, bør du som ny swinger tage den med ro og kun gå frem i det tempo du selv føler er i orden. Gør du det, kommer du ikke ud for nogle grimme overraskelser.

På længere sigt kan du få et godt swingerliv i et miljø, der i den grad er til for pigerne. I kommer billigere ind og I kan vælge og vrage blandt alle de mange fyre. Hvis du er en pige som går med tanken om at lege med en anden pige er der også rig mulighed for at møde andre par og piger i swingermiljøet, som er til den slags.
9.Giv plads til nye. I klubberne er der som regel en utrolig god fornemmelse for hvis der er nye swingere til stede. Er der det, bør man give dem ekstra ro og tid til at suge indtryk til sig. Lad deres første aften blive god og uforglemmelig. Så skal de nok komme igen.
10.Alkohol og sex passer sammen, men for meget skader mere end det gavner. Det er fint at dyrke sex og drikke en øl i pausen, men drik ikke mere, end du kan styre. I værste fald bliver du bortvist fra swingerklubben.
11.Brug altid kondom med dem du leger med. Så bliver du ikke smittet med nogle sygdomme! Sex uden kondom er tilladt med egen partner. Læs mere om sikker sex i swingermiljøet her
12.Ønsker du at medbringe en vibrator, er det en mulighed, men vælg en vibrator, som du føler dig tryg ved og som ikke larmer for meget. Det er også tilladt at medbringe egne kondomer, hvis man har et favoritmærke. I alle swingerklubberne er kondomer tilgængelige ved legerummene, så du behøver ikke medbringe kondomer selv.
13.Beklædningen i swingerklubberne er “Erotisk klædt” – Dette betyder undertøj eller mindre. Kvinderne har ofte en noget frækt undertøj eller lingeri på. Du kan læse mere om beklædning her på Swingerguiden.dk under beklædning.

Vi håber, at disse råd har hjulpet dig ordentlig i gang med dit nye swingerliv!

God fornøjelse!