Første gang i Swingerklub

Her følger et par gode råd rettet mod singlefyre.

Når du som singlefyr går med tanker om at prøve swinging er her under et par gode råd du kan følge. Så er du bedre forberedt på hvad swinging er og de oplevelser som venter dig.

Du bør tænke hvert punkt godt igennem, inden du går videre til næste punkt!

1.Først bør du overveje hvorfor du vil begynde at swinge? Kender du nogle der swinger og har du mulighed for at følges med dem?
2.Find dine seksuelle grænser, så du er afklaret når du skal swinge. Grænserne kan du selv flytte, når du føler for det.
3.Inden du begynder at swinge, skal du være klar over at det ikke nødvendigvis er nemmere at få sex i en swingerklub end ude i den virkelige verden. I swingermiljøet er det lidt som på diskotekerne. Der kan være mange fyre om de få piger. Det er blandt andet også derfor, at priserne for fyrene i nogle tilfælde er højere i en del swingerklubber. Så begynd ikke at swinge, hvis du tror at det er en nem måde at få sex på. Når du som fyr kommer i en swingerklub, skal du derfor være forberedt på, at du måske bare bliver tilskuer nogle gange. Andre gange kan du være mere heldig og du bliver inviteret med i en leg sammen med et par eller en pige.

De senere år er antallet af singlefyre i de danske swingerklubber faldet, hvor imod antallet af par er stødt stigende. Så i dag er kønsfordelingen i swingerklubberne efterhånden mere ligeligt fordelt.

Som singlefyr er det naturligvis tilladt, selv at antyde over for andre klubmedlemmer at man er interesseret i at lege med, men dette skal gøres på en stille og naturlig måde. Man skal ikke bare mase sig ind. Får man et nej på sin henvendelse, bør man øjeblikkelig trække sig til side, da det ellers kan virke som et overgreb.

Oftest er det den bedste opførsel der bliver belønnet. Så smil til pigerne eller nik pænt til dem, så de ved du er interesseret. Når de har smilet tilbage, ved du at de har set din interesse. Herefter bør du vente på, at hun selv vinker dig ned. Gå ikke for tæt på, før hun vinker dig ned, så føler hun sig presset til noget hun måske ikke vil.

Hvis du som fyr er i tvivl om hvordan du skal opføre dig, så prøv at sætte dig i pigernes sted. Det kan nemt virke overvældende og alt for voldsomt, hvis 10 fyre står og hænger ind over hende med stiv pik. Så brug din sunde fornuft, så træder du ikke nogen over tæerne.

Hvis du kan acceptere ovenstående i afsnit 3, er du klar til at gå videre til afsnit 4 her under. Hvis ikke bør du undlade at swinge.
4.Når du har tænkt over hvorfor du vil prøve at swinge, kan du så småt begynde at undersøge hvilke swingerklubber du vil besøge. Vi anbefaler at du besøger swingerklubber godkendt og vurderet af Swingerguiden.dk. Klubber som ikke er godkendt af swingerguiden.dk er ikke egnet for nye swingere.

Kan du følges med nogle, som swinger i forvejen, vil det gøre det væsentligt nemmere for dig. De vil nemlig kunne guide dig ind i swingermiljøet. Kender du ikke nogen, bør du støtte dig til de råd og gode vejledninger du kan få her og hos personalet i swingerklubberne.
5.Når du har fundet en swingerklub som tiltaler dig, ringer du til klubben og spørger efter en rundvisning. Husk at en rundvisning er ganske uforpligtende. Du binder dig ikke til noget. Det er vigtigt, at du får en rundvisning så du ved hvordan swingerklubben er indrettet. Derudover har du mulighed for at spørger ind til hvad swinging er for noget. Husk at der ikke findes dumme spørgsmål. Du skal derfor ikke være flov over at spørge om ting, som måske lyder dumt, for intet spørgsmål er dumt, når man er ny i dette miljø.
6.Efter rundvisningen bør du overveje hvad du vil. Måske er du helt vild med tanken om swinging, måske ønsker du at vente lidt endnu. Uanset hvad, så bør du her følge dit hjerte og ikke gøre noget bare fordi andre måske siger du bør tage med.
7.Når du swinger i starten, bør du nok tage den med ro og kun gå frem i det tempo, du selv føler er i orden. Gør du det, kommer du ikke ud for nogle grimme overraskelser.
8.Giv plads til nye. I swingerklubberne er der som regel en utrolig god fornemmelse for, hvis der er nye swingere til stede. Er der det, bør man give dem ekstra ro og tid til at suge indtryk til sig. Lad deres første aften blive god og uforglemmelig. Så skal de nok komme igen.
9.Alkohol og sex passer sammen, men for meget skader mere end det gavner. Det er fint at dyrke sex og drikke en øl i pausen, men drik ikke mere end du kan styre. I værste fald kan du blive bortvist fra swingerklubben.
10.Brug altid kondom med dem du leger med. Så bliver du ikke smittet med nogle sygdomme! Sex uden kondom er kun tilladt med egen partner. Læs mere om sikker sex i swingermiljøet her.

Vi håber at disse råd har hjulpet dig godt i gang med dit nye swingerliv!
God fornøjelse!