Sex i det fri

Fænomenet kommer fra England og har spredt sig til det meste af verden. Danmark er nu også med på dogging bølgen. Hvad dækker ordet dogging egentlig over? Kort fortalt, er det når ligesindede mennesker mødes i den fri natur og dyrker deres lyst med fremmede.

Typisk skabes aftalerne på nettet med vildt fremmede og man mødes her efter. Aftalerne sker gerne på scor.dk, sexidetfri.dk og mange andre datingsider. Der er dog også en del der prøver lykken og tager ud på en af de “kendte dogging steder” og ser om der skulle være nogen man kan hygge med.

Dogging sker ofte på offentlige steder, hvor smug kiggere får lov til at kigge på og i nogle tilfælde deltage. På grund af temperaturerne og vejret, så forekommer dogging oftest i sommerhalvåret.

Swingerne elsker sex i det fri uden for swingerklubberne i sommerhalvåret
Et frækt stævnemøde i det fri. Er der nogen som kigger med bag busken?

En af grundene til at det er så populært, kan ligge i mulighederne for at lege med forskellige fantasier, identiteter osv. hvilket kan være ret pirrende.

Dogging er kommet for at blive. Hvorfor ikke nyde det sjov man kan have med hinanden… Men husk kondomet, det kan være en farlig affære uden.

Som dogger bør man altid udvise respekt overfor omgivelserne. Lad være med at opfører jer på en måde, så I nemt kommer til at støde mennesker som ikke deler jeres lyster. Undgå steder med mange børnefamilier.

Hvorfor hedder det dogging?

Det kaldes dogging, men der er ikke hunde med når man mødes i naturen og har sex.

Ordret dogging er engelsk og kom af at folk i England, hvor fænomenet opstod, ofte brugte en gåtur med hunden, som undskyldning for sex i det fri. I dag er det dog langt fra kun hundeejerne som dogger! Faktisk er det i sommerhalvåret blevet ganske populært. Specielt blandt swingerne. Homoseksuelle mænd har leget udendørs i årevis, men nu er de heteroseksuelle swingere ved at følge med.

Doggingstederne hvor folk mødes er ofte delt op så de homoseksuelle leger i det ene område og de heteroseksuelle i et andet.

På hjemmesiden sexidetfri.dk kan man finde dogging interesserede og forskellige dogging steder.