Den bedste klub i Danmark

Vi er tit blevet bedt om at udpege Danmarks bedste swingerklub. Hvilken swingerklub er den bedste for nye swingere og hvilken swingerklub er den dårligste?

Dette spørgsmål er der mange som stiller og det er da også et interessant spørgsmål, men det er utroligt svært at besvare.
For der er mange aspekter der spiller ind, når man skal kåre den bedste swingerklub. Mange har foreslået at lade brugerne af swingerguiden.dk være de hårde dommere, men de er nogle dårlige dommere, da folk vurderer kvalitet på hver deres måde. Et par der dyrker SM ville nok finde swingerklubberne med de største SM faciliteter helt fantastiske, mens et almindeligt swingerpar ville vurdere dette anderledes.

Ligeledes har folk en tendens til at straffe de swingerklubber, hvor de har haft en dårlig oplevelse som måske ikke er tilknyttet swingerklubben direkte. En dårlig oplevelse med en anden gæst, kan måske være nok.
Vi har derfor droppet muligheden for at sidens brugere skal kunne bedømme de enkelte swingerklubber.

Vi ved at hver enkelt swinger i det ganske land, har sin helt egen mening om de swingerklubber han/hun har besøgt. Disse meninger og holdninger er I velkomne til at have, men de kan ikke bruges i en bedømmelse af en swingerklub.

Åbnede vi op for en brugerafstemning ville det give et helt forkert billede af hvilke swingerklubber der lå bedst og dårligst.

Vi mener det er vigtigt at en organisation uden for swingerklubberne vurderede de enkelte swingerklubber på de samme kritikpunkter. Det kunne fx. være på kvalitet, service og sikkerhed.

Hvor ligger Danmarks bedste swingerklub?
Dette foto stammer fra en tysk swingerklub, hvor den pågældende klub har fået 4 hjerter. Vi har dog ikke hørt om nogen International Swingerklub vurdering.