Swinging i det private

Swingerne mødes også privat uden for de etablerede swingerklubber.

Ud over swingerklubberne findes der også mange swingere, som leger privat. En del swinger kun privat og kunne aldrig drømme om at sætte deres ben i en swingerklub. Dette kan have flere årsager, men oftest handler det om, at miljøet i swingerklubberne kan virke for overvældende. Der er par som kun swinger privat, for at undgå de mange singlefyre som kommer i klubberne.

Der er stor forskel på om man swinger privat eller i en swingerklub. En af forskellene er, at det hele bliver mere intimt og personligt når man leger i en lille lukket kreds, frem for i en stor swingerklub. Når man arrangerer private sammenkomster, kan man nøjes med at invitere de personer man selv vil have med. Man slipper således for at se på de mennesker man alligevel ikke ønsker at lege med. Derfor er der mange som finder det tiltalende at lege privat.

Når danske swingere mødes privat er det som oftest i folks egne hjem, men nogle arrangerer store private swinger fester eller swinger ture i lejede sommerhuse eller på hotelværelser. I dag er det blevet muligt at leje swingerklubber flere steder. På den måde kan man benytte klubfaciliteterne og alligevel kun invitere de mennesker man selv er interesseret i at have med.

For at komme med til en privat fest eller en privat swingeraften, kræver det at man kender arrangørerne. Der findes kun i sjældne tilfælde informationer om private sammenkomster på nettet. Mange gange er det spontane sammenkomster en lørdag aften. I andre tilfælde planlægges arrangementerne nøje og med det formål kun at invitere en speciel gruppe swingere. Når folk arrangerer sammenkomster i deres private hjem, må man samtidig have en smule forståelse for at de ikke lukker hvem som helst ind.

I Danmark findes der også nogle private klubber som fx. Nordic Swingers i København og Malmö. Klubben drives af et par, som åbner deres private hjem op, for afholdelse af swinger arrangementer for unge par og piger. Her på swingerguiden.dk finder I de private klubber under Swingerklubber i Danmark. De private klubber er markeret med farven Lilla.

Vi får af og til henvendeler fra par der overvejer at afholde private arrangmenter. Profilen “Rødhætte & Silverback” sendte os denne ærlige historie fra det virkelige liv.

Arrangør af en privat sammenkomst

I Danmark findes der par, som har fundet den gyldne vej til vellykkede sommerhusfester. Læs her hvordan de gør.

Når man gennem tiden har arrangeret flere vellykkede ture og arrangementer, vil man opdage, at de samme mennesker tilmelder sig igen, uden så meget besvær. Nu ved de at arrangementerne er seriøse og at der er et solidt grundlag for en god oplevelse. Så går det altid lidt nemmere, end den første gang man arrangerer et privat arrangement, hvor nye deltagere skal findes. Dette kan gøre det utrolig svært at komme i gang.

Med dette har vi været igennem en stor del af det der ligger bag privat swinging. Vi vil herfra swingerguiden.dk ønske jer held og lykke med de mange private arrangementer.