Fun4You

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Fun4You er en hyggelig og velindrettet swingerklub beliggende 32 km fra Lissabon nær den meget populære og smukke by Sintra. Sintra besøges hvert år af mange turister, da byen er kendt for flere seværdigheder i form af gamle slotte og borge, samt en hyggelig gammel by. Nu rummer byen også Portugals første rigtige swingerklub.

Swingermiljøet i Portugal er mere lukket end i Danmark. De få klubber der kalder sig swingerklubber er i virkeligheden større diskoteker. I Fun4You har de fra start af valgt at bruge tyske og hollandske swingerklubber som inspirationskilde. Der af navnet “Fun4You” som minder om navnet på den hollandske swingerklub “Fun4two”

I og med at swingermiljøet er så lukket i Portugal, er det heller ikke helt velset at drive en swingerklub. Derfor holdes adressen hemmelig, til man har tilmeldt sig. Så snart man tilmelder sig, får man den korrekte adresse.

Klubben ligger et stykke uden for Sintra i landlige omgivelser. Kommer man i egen eller i en lejet bil, kan man parkere ved klubben, på deres egen private lukkede parkeringsplads. Kommer man med offentlig transport kører der tog direkte fra Lissabon til Sintra. Fra stationen i Sintra kan man tage en taxa til klubben. Klubben tilbyder også afhentning ved eget hotel, mod betaling. Fra Sintra station er der ca. 15 minutters kørsel til klubben.

Fun4You er indrettet i en villa som ligger i smuk natur med udsigt til de omkringliggende bjerge. Klubben har egen have med udendørs pool. For at komme ind på grunden skal man ringe på en grøn port. Personalet åbner porten, så I kan komme ind.

Når man kommer ind i klubben, kan man godt fornemme at huset oprindelig var noget helt andet end en swingerklub, men de har formået at gøre de enkelte rum hyggelige og meget indbydende. Alle værelser og toiletter var rengjorte og man fornemmede at der var styr på tingene.

Når man tilmelder sig, kan man vælge om man vil spise med eller ej. Buffeten åbner kl. 21.00 sammen med klubben. Dem der ikke vil spise med, kan komme senere. Som testpersoner valgte vi bag Swingerguiden naturligvis at spise med og vi var positivt overraskede over maden. Alt var hjemmelavet og det smagte vidunderligt. Det var faktisk ganske hyggeligt at spise sammen med nogle portugisere, der kunne lave noget lokal hjemmelavet mad. I Portugal spiser de meget fisk, men der var også retter uden fisk. Vi anbefaler at man spiser i klubben, da man nemt kommer i snak med de lokale swingere over den gode mad. Denne kontakt kan måske give udslag i en god oplevelse senere på aftenen.

Omklædnings faciliteterne består af en større garderobe med skabe. Når man får tildelt at skab får man en nøgle om hånden. Man afleverer ikke nøglen i baren som i andre klubber, men har den på sig hele aftenen. Man får også et drink kort, når man kommer. På dette kort skriver de ned hvad der drikkes i baren. Soft drinks er inklusive entreen, men drikker du alkoholiske drikke må du betale ekstra.

I stueplan finder man foruden omklædning og bad, tre legerum. Et stort legerum, kaldet “Afrika rummet”, samt 2 mindre legerum med et kighul imellem.

I kælderen finder man et større Diskoteksrum med stripperstang og seng. Her var der en DJ, som sørgede for god musik. Ved siden af diskoteket finder man bar rummet, hvor der spilles mere afdæmpet musik. For uden baren findes der her, sofaer og borde til socialt samvær. Fra bar rummet førte en mindre gang ind til en række små og mellemstore legerum. Der findes også kighuller og gloryholes.

Dresscoden adskiller sig fra Danmark, da den oftest er fri. De fleste er påklædt under hele aftenen. Vi oplevede dog at kvinderne var mere frækt klædt end mændene, men som udgangspunkt er dresscoden fri på de normale aftner. På visse aftner afholdes speciel arrangementer, hvor alle er erotisk klædte. Spørg derfor til dresscoden, når I tilmelder jer.

Over alt i klubben findes kondomer og glidecreame, og man kunne sågar få udleveret et femidom, hvis man hellere vil beskytte sig på denne måde.

Vi kan klart anbefale et besøg i Fun4You. Klubben var meget flot indrettet, rengjort og velholdt. Eftersom de har nordeuropæiske klubber som forbillede, betragter vi den som “den første rigtige swingerklub i Portugal”.

Fun4You er et besøg værd for jer som swingere, men klubben har ikke noget SM rum, så er man til SM, er det måske ikke den rigtige klub at besøge.

Faciliteter i klubben
  • Omklædning med skabe
  • Større bar og cafe område
  • Større buffet (Aftensmad kan spises i klubben)
  • Gode muligheder for at tage et bad
  • Stripperstang
  • Diskotek
  • Udendørs areal
  • Udendørs svømmebassin
  • Gloryholes
  • Mulighed for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Fun4You!)

Indtast venligst en besked