Afrodite

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Afrodite Club er en swingerklub beliggende i Ringe på Midtfyn. Klubben er placeret midt i et villakvarter, hvilket gør man føler sig hjemme allerede ved ankomst til klubben, da det er trygge og vante omgivelser. Klubben har egen parkeringsplads tilknyttet, samt offentlig parkeringsplads på modsatte side. Afrodite Club ligger kun 3 min. fra motorvejen. Kommer man med offentlige transportmidler, kan man gå fra Ringe station og ned til klubben på ca. 10 minutter.

Klubben ligger i en hyggelig villa fra 70’erne, som man gennem årene har bygget om til en swingerklub. Man har fx. ombygget og renoveret det ene badeværelse med varme i gulvet og dobbelt bruser, således flere kan bade sammen. Villaens knudepunkt er bar rummet, hvor alle gæsterne mødes. En aften i Afrodite Club starter altid med at man mødes ved det lange bord. Her kan man snakke om løst og fast og føle sig tryg i andres selskab. De fleste dage klæder man om ved ankomst, men når der afholdes arrangementet “Blandet klubaften”, så klæder man først om kl. 21:00. Derfor anbefaler Afrodite, at man som helt ny swinger kommer og oplever Afrodite Club på en ”Blandet klubaften”. I kan på Afrodites egen kalender, se hvornår der afholdes en ”Blandet klubaften”. Alternativt vil dette fremgå af Swingerguidens kalender.

Klubben er indrettet med stort badeværelse og omklædning i underetagen. Her fra fører en gang ind til klubbens barområde med det berømte lange bord hvor man som ny, kan slappe lidt af fra de mange nye indtryk, samt et sofahjørne med store bløde Chesterfield sofaer. Det er tilladt at have sex ved sofahjørnet, men ved det lange bord er der sexfrit område.

Fra barområdet kan man gå ud på terrassen, hvor klubbens spabad findes. Her er der foruden spabad nogle sofaer og have møbler, således man kan sidde der ude om sommeren. I under etagen finder man også et SM rum med kors, gabestok, Sybian, elskovsgynge og mulighed for opbinding. Klubben udlåner gerne piske og sexlegetøj til gæsterne. Ved siden af SM rummet finder man en stor seng man kan boltre sig på.

På 1. sal finder man et massagerum med massagebriks. Derudover er der 2 privat rum. Her kan dørene lukkes. I det ene privat rum findes der en gynækologstol. På 1. salen finder man også et Darkroom, samt et fælles swinger rum med en stor rund madras. I dette rum kan man sidde i langs med væggen og kigge på dem der leger. På 1. salen findes der ud over Gloryholes.

I entreprisen er der inkluderet gratis bar, kaffe, the og Chips, som står på bordene, ligeledes kan man gratis låne piske, sexlegetøj, vådliggerlagen med mere. I klubbens store badeværelse kan man gratis benytte deodoranter, hårlak, foundation, barberskum, tamponer, samt Mens svampe. Således man stadig kan lege med, hvis menstruationen indtræffer.

Et besøg i Afrodite, er som at swinge i trygge, hyggelige og hjemmelige omgivelser. Man føler sig velkommen af det venlige personale. Så vi kan varmt anbefale Afrodite.

Da det for alle, drejer sig om at få en god aften i erotikkens tegn, er fordelingen på de fleste arrangementer på herrer og damer ikke større end ca. 2 mand pr. kvinde. Der er dog arrangementer, hvor fordelingen kan være anderledes, hvilket fremgår af Afrodites hjemmeside under kalender. Af hensyn til dette bedes alle tilmelde sig i god tid, samt melde afbud, hvis man bliver forhindret i at komme. I kan også se Afrodites arrangementer her på Swingerguiden.dk i vores kalender.

Hvordan tilmelder vi os?

Alle klubbens arrangementer kræver forhåndstilmelding.

Al tilmelding for gæster sker ved telefonisk henvendelse. Telefon: +45 62 62 32 31. Telefonerne er åbne fra kl. 14:00 – 02:00 onsdag, fredag og lørdag, samt de ekstra ordinære dage hvor klubben har helligdags åbent.

For medlemmers vedkommende kan tilmelding desuden ske via Facebook, for at blive medlem af Afrodites Facebook gruppe, skal man som minimum have været i klubben 2 gange, derved er man sikret, at det er seriøse swingere man møder i denne gruppe.

Hvis man har glemt at tilmelde sig og møder op, kan man risikere at blive afvist i døren, derfor husk altid at melde jeres ankomst, jo tidligere jo bedre, da det er med til at gøre nomineringen mellem mænd og kvinder lettere for personalet.

Faciliteter i klubben
  • Større bar og cafe område
  • Omklædning med aflåste skabe
  • Gode muligheder for at tage et bad
  • Større BDSM rum
  • Udendørs Spabad
  • Gloryholes
  • Privatrum uden gloryholes
  • Elskovsgynge
  • Massagebriks
  • Gynækologstol
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Afrodite!)

Indtast venligst en besked

Begivenheder i dag

Der er ingen begivenheder i dag. Tjek kalenderen for at se hvornår der er begivenheder igen.