Club Adam & Eva

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

I Norrköping, som ligger 455 km nord for Malmö, finder man Club Adam & Eva. En swingerklub som har måtte gå grueligt meget igennem. Tidligere lå den i andre lokaler i byen, men bygningen hvor den tidligere lå brændte ned i 2013. Klubejeren mistede alt og måtte starte forfra. Adam & Eva var her efter lukket ned i flere år, mens man gjorde klar til at bygge en ny klub. Klubejeren kunne have valgt at lukke klubben helt ned, men i stedet valgte han at invistere i noget nyt og gøre den nye klub endnu mere eksklusiv og flot. Resultatet taler sit tydlige sprog. I dag er Adam & Eva uden sammenligning Sveriges mest eksklusive swingerklub, med en stilren og flot indretning og gode bademuligheder med blandt andet sauna

Mange danskere vil sikkert sammenligne Adam & Eva med Tucan Club, men det bør man ikke gøre, da der er flere forskelle. For det første er svenske Adam & Eva væsentligt mindre end Tucan og den ligger inde midt i Norrköping, for det andet har Adam & Eva lavet sin egen opbygning som adskiller sig fra Tucans, men fælles for begge klubber er, at de fremstår moderne og eksklusive sammenlignet med andre swingerklubber i deres nærområde.

Adam & Eva holder som sagt til i byen og ligger placeret i en kælder under en gammel bygning fra 1850. Det lyder måske koldt og klamt, men det er det bestemt ikke. Langt fra.

For forstår man at indrette sig ordentligt kan selv den ældste og dybeste kælder blive et frækt mødested for os swingere.

Når man ønsker at besøge Club Adam & Eva, skal man tilmelde sig først, for at få adressen. Det er almindelig procedure blandt svenske swingerklubber. Tilmelding kan gøres ved at sende klubben en e-mail. Skriv i mailen at I er danskere på besøg, så sørger klubben for at tage pænt imod jer.

Når man kommer til klubben, skal man følge den introduktion nøje, man har modtaget i bekræftelsen fra klubben. På den måde er man sikker på at gå det rigtige sted hen. Når man kommer ned ad kældertrappen står klubbens personale klar til at tage pænt imod jer.

Klubben har et fælles omklædningsrum med aflåste skabe. Fra omklædningen træder man ind i barområdet som er stort og velindrettet. Klubbens bar sælger blandt andet alkohol, da Adam & Eva, som den eneste swingerklub i Sverige har en alkoholbevilling. I barområdet finder man hele 2 sofaer med borde og stole, samt en stripperstang. Klubben har ved særlige tilfælde mulighed for at lave et mindre diskotek i barområdet. Skal det være endnu større, kan klubben leje en meget flot teatersal, som ligger i samme bygning. I Teatersalen afholder de blandt andet “Eyes Wide Shut” fester et par gange årligt. Tæt på baren finder man også klubbens rygerum. Det er det eneste sted i klubben det er tilladt at ryge.

Klubbens badeområde består af et varmtvandsbassin til 14 mennesker, samt en sauna og 5 brusere. Der er således gode muligheder for at bade i klubben. Varmtvandsbassinet er enormt populært.

Klubben har også en del forskellige legerum. Her kan nævnes darkroom, massagerum med massagebriks, samt et større rum kaldet “buret”, som består af en stor madras bag et gitter. Der er også et stort spejlrum med gloryholes, samt et mindre BDSM rum med blandt andet et kors. Klubben har også et rum med en stor jernseng, samt 2 mindre rum med elskovsgynger og et med en gynækologstol.

Til sidst, men ikke mindst forefindes en lukket par afdeling med en stor og en lidt mindre seng. Overalt i klubben finder man kondomer og hele vejen rundt er klubben flot indrettet. Der er kælet for detaljerne.

Vi kan varmt anbefale et besøg i Club Adam & Eva. Vi oplevede venligt og imødekommende personale og en pæn og nydelig rengjort klub. Så er du på vej mod Stockholm,, så planlæg lige et ophold her med et besøg i Sveriges mest eksklusive swingerklub.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Stripperstang
 • Elskovsgynge
 • Gynækologstol
 • Gloryholes
 • Darkroom
 • Mindre BDSM rum
 • Massagebriks
 • Sauna
 • Varmtvandsbassin til 14 personer
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Mulighed for diskofester og særlige temafester
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Club Adam & Eva!)

Indtast venligst en besked