Swingland

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Swingland er Københavns største og mest eksklusive swingerklub. Klubben ligger ganske vist et stykke uden for København, men man rejser gerne 22 km syd på mod Køge for at besøge Swingland i Ishøj.

Swinglands historie har været lidt kaotisk med mange op og nedture. Vandskade fra utæt tag og i perioder svigtende besøgstal var på et tidspunkt ved at tage livet af klubben, men det har den nye ejer af klubben fået vendt til noget positivt.

Den nye ejer forstår at give Swingland den sjæl, som Swingland tidligere manglede. De mest succesfulde swingerklubber finder vi ofte, hvor der er en rød tråd igennem hele indretningen af klubben. Denne røde tråd har den nye ejer fundet i Swingland.

Igennem de seneste 2 år er klubben gradvist blevet bygget om og ændret, så det hele fremstår mere eksklusivt og mere lækkert end tidligere. Det er tydeligt at en ombygning i Swingland, ikke bare er en ombygning. Alt er nøje overvejet og planlagt. Man fornemmer at klubben mest appellerer til par og singlepiger, men singlefyre er naturligvis velkomne i et begrænset antal.

Swingland er kendt for at have fine faciliteter for BDSM lege, ligesom de gradvist opbygger flere og flere temarum.

Swingland er placeret i en Industribygning i Ishøj. Klubben råder over bygningens 1 og 2. sal. Indgang sker således på 1. sal.

Når man kommer ind, melder man sin ankomst og betaler for entreen. I Swingland er drikkevarer i baren, ikke inkluderet i entreen, men man kan købe drikkevarer til fornuftige priser i klubbens bar.

Swingland har et omklædningsrum med skabe. I tilknytning til dette findes bad og toilet.

Klubben råder over et stort barområde med sofaer og borde, så folk kan slappe af og nyde en kold drink i løbet af aftenen. En lille lukket del af barområdet er forbeholdt rygerne. Selve barområdet er sexfrit område.

For at komme ind i legeområdet, skal du forbi “løve” slusen. Her finder man en lang gang, hvorfra der er adgang til forskellige legerum.

De første rum man støder på, er biografen. Her findes sofaer, hvor man kan se pornofilm. Det er her også muligt at have sex i skæret fra filmen. Ved siden af biografen er et mellemstort legerum.

Overfor på den anden side af gangen finder man klubbens massagerum. Ved siden af massagerummet finder man “Dybet”, hvor man kan komme ud på dybt vand. Det hele er indrettet som en undersøisk verden. Her har man under den seneste renovering hævet sengen og vendt hele indretningen rundt, så det nu fungerer langt bedre end tidligere. “Dybet” er på særlige tema aftner forbeholdt biseksuelle kvinder eller mænd. Du kan på kalenderen se hvilke dage at “dybet” er for de biseksuelle.

Her efter følger “Sanse rummet” hvor den berømte og berygtede “Mr. Turbo” bor. “Mr. Turbo” er en knalde maskine, som kører ganske hurtigt. I “Sanse rummet” må man gerne anvende Olie under leg.

For enden ad gangen finder man par rummet, som kun er forbeholdt par og “Trolde bolle skoven”

Mellem “Trolde Bolle skoven” og par rummet finder man en lurer gang, hvor man kan belure de legene i par rummet. For enden af luregangen er parkbænken, hvor man kan mødes under gade lampens skær.

“Trolde bolle skoven” er en lokal indendørs skov, for dem som gerne vil sexe i det fri. I “Trolde bolle skoven” er det aldrig koldt og det regner ikke, men ellers er det næsten som udendørs. Her finder man for uden legehuler også klubbens Tjekkiske gloryhole.

På Swinglands 1. sal (Bygningens 2. sal) finder man Swinglands store BDSM rum. Her findes der forskellige kors, muligheder for bondage lege med videre. Det er her også muligt at binde hinanden op på forskellige måder.

På 1. sal finder man også et Dark room, en stor rund seng kaldet “sex rundellen” og to privat rum. Det ene med kors og det andet med gloryholes.

I privatrummet med Gloryholes, er der en lampe der indikerer om det er tilladt fyrene at stikke noget ind gennem hullerne.

Vi anser Swingland for en swingerklub i rivende udvikling og tror på at den kan blive ret så attraktiv for specielt swingere der søger efter par og piger.

Swingland indgik i starten af 2020 en samarbejdsaftale med Scor.dk. Det indebærer at man med et Scor.dk medlemskab får 15 % rabat på entreen. Man skal fremvise sin Scor.dk profil (startside) ved ankomst.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Mindre anretning (Frugtkurv) serveres på enkelte dage
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Mindre biograf
 • Massagebriks
 • Darkroom
 • Større parrum
 • Større SM rum
 • Privat rum med gloryholes
 • Privat rum uden gloryholes
 • Gloryhole
 • Tjekkisk gloryhole
 • Gynækologstol
 • Elskovsgynge
 • Klubben har indrettet forskellige tema rum
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Swingland!)

Indtast venligst en besked