Swingeroase-Zwiespalt

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Når man besøger Swingeroase Zwiespalt i Berlin, behøver man ikke bekymre sig om åbningstiderne. De har åbent stort set alle dage året igennem.

Selvom den har åben på alle tider af døgnet, havde vi indtryk af, at man kun lukkede almindelige fornuftige mennesker ind. Det var vores indtryk at man drev stedet som en swingerklub og intet andet. Så der var ikke optræk til prostituerede eller lignende.

Klubben tilbyder som andre tyske klubber en buffet, men på enkelte dage findes buffeten ikke, så ring og forhør jer hos klubben om I kan spise med den pågældende aften.

Klubben er lille af størrelse sammenlignet med andre tyske swingerklubber, men svarede i størrelse til en mindre dansk swingerklub. Selvom klubben er lille af størrelse, havde den en del at byde på. Der er således spabad, sauna, par rum, privat rum, samt tre legerum og et barområde.

Barområdet er stort, rummeligt og indeholder sofaer og en computer til gæsternes internetbesøg, samt baren og barstole. Vi oplevede at et par dyrkede sex i barområdet, hvilket kan virke lidt underligt for en dansk swinger, men klubben tillod dette. I barområdet er rygning tilladt som det eneste sted i klubben, hvilket fungerede fint da vi besøgte klubben, men på en aften med mange mennesker kunne vi forstille os, at det kan blive for meget. Da legerummene ligger tæt op ad baren kunne man sagtens forstille sig at røgen på en travl aften, driver ind, ligesom musik fra barområdet kunne høres i legerummene. Bagerst i klubben længst væk fra baren, var her dog mere stille.

Klubbens omklædningsrum er flot indrettet med nogle meget lækre garderobeskabe. At et garderobeskab ligefrem skal nævnes her, kan virke underligt, men mange klubber har dårlige skabe. De her er nogle af de bedste skabe, vi har set på vores ture rundt i klubberne. De var virkelig rummelige og ovenikøbet delt med en hylde i midten. Klubbens toiletter lå nede ad gangen og var således ikke placeret sammen med garderoben.

Klubbens spabad, sauna og bad ligger samlet. Spabadet har plads til 6 personer ifølge klubben selv, men vi følte at der var god plads til 4, men at 6 virkede lidt i overkanten. Det var som i andre klubber ikke tilladt at dyrke sex i spabadet af hensyn til hygiejnen. Badet har massagebrusere.

Klubbens par rum var mindre, men pænt og nydeligt. Det samme galt de øvrige rum.

Klubben havde ikke lagner på sengene, men madrasserne var overtrukket med kunstlæderbetræk. Mellem flere af rummene er der ruder og kighuller. Nogle af hullerne kunne benyttes som en form for gloryholes.

Klubben har ikke faciliteter for SM interesserede.

Så alt i alt en udmærket klub, som ifølge dem selv altid har åbent, men tjek altid deres hjemmeside inden I besøger klubben. De kunne jo have lukket på grund af ombygning eller lignende. Derudover er det altid en god ide at tjekke klubbens kalender for dagens arrangement. Det har jo noget at sige, om man er kommet til Wellness aften eller gang bang.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og Cafe område
 • Større buffet (Aftensmad kan spises i klubben)
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Mindre fjernsynsstue
 • Computer med internetadgang
 • Spabad
 • Sauna
 • Mindre par rum
 • Privatrum med gloryholes
 • Privatrum uden gloryholes
 • Gloryholes
 • Muligheder for at belure hinanden gennem ruder og kighuller
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Swingeroase-Zwiespalt!)

Indtast venligst en besked