Dreamland

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Swingerklub beliggende i en forstad til Budapest. På deres hjemmeside lægger de op til, at man tilmelder sig inden ankomst, så ring og snak med klubben inden I tager derud. Dreamland har åbent onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Når man kommer til klubben, bliver man lukket ind ude fra gaden. Klubbens indgang ligger på 1. sal i bygningen, så man skal op ad en udvendig ståltrappe. Selve klubben er i 3 plan.

Entreen er lille og nusset. Klubbens personale lukker dig ind efter betalt entre. Jeg oplevede at klubbens personale var dårlige til at tale engelsk, så det kan give visse udfordringer.

Efter at have klædt om viser klubbens personale mig ind i baren. I tilknytning til baren findes buffeten. Både drikkevare og buffet er med i entreprisen.

Klubben har et lounge område, hvor der er ret højt musik.

Fra spiserummet er der en vindeltrappe op til etagen over, hvor der er 5 rum med madrasser. De er noget større end dobbeltmadrasser, med lidt forskellige temaer i hvert rum.

Madrasserne er med et plast overtræk, så de nemt kan holdes rene, de var dog ikke lækre ved mit besøg.

Der er plads til flere på alle madrasserne. Alle rum kunne gøres private, da der er en dør som kan lukkes. Alle rum har en pæn størrelse.

Der findes to små baderum i klubben. Fra loungen kan man gå ned i underetagen (stueplan). Her er der boblebad og sauna område. Der er et forholdsvist stort baderum. Ved siden af findes der et stort par område. Her er der også en sex gynge, samt en væg med gloryholes.

Klubbens SM rum er meget lille. Der var noget der mest lignede et kosteskab, med et kors og en tortur stol i, der var ikke plads til piske.

Ifølge en lokal Taxa chauffør er Dreamland den mest populære klub i byen, men jeg er overbevist om at havde jeg ikke haft sprogvanskeligheder i TikTak ville den havde været hyggeligere.

Dreamland er en udemærket swingerklub, men rengøringsstandarten var ikke på højde med de danske swingerklubber. Der var ikke kondomer tilgængelige i klubben, så medbring egne kondomer.

Vi anbefaler at man tager kontanter mad, da Dreamland ikke tager kreditkort.

Faciliteter i klubben
  • Omklædning med skabe
  • Større bar og cafe område
  • Større buffet (Aftensmad kan spises i klubben)
  • Gode muligheder for at tage et bad
  • Spabad
  • Sauna
  • Elskovsgynge
  • Gloryholes
  • Mulighed for at belure andre gennem ruder eller kighuller
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Dreamland!)

Indtast venligst en besked