Hvem står bag swingerguiden.dk

Bag Swingerguiden.dk står et erfarent swingerpar.

Om os

Vi er som sagt selv swingere og har derfor igennem årene fået en del erfaring med swinging og swingerklubber. Disse erfaringer vil vi gerne dele med jer andre her på swingerguiden.dk. Vi har swinget sammen siden 2006 og har derigennem mødt en masse mennesker.

Udover tiden sammen som swingere – har manden swinget siden 2001. Han har været i en del klubber som swinger i både ind- og udland.

I dag swinger vi sammen og nyder de oplevelser vi får, når vi møder en masse nye friske mennesker. Når vi rejser besøger vi swingerklubber i udlandet og beskriver klubberne for andre besøgene her på siden.

Hvorfor en Swingerguide?

Vi syntes der manglede en ordentlig guide på nettet for swingere og om swingermiljøet. Vi besluttede os for at lave en.
Swingerguiden.dk åbnede den 1. maj 2007. Oplysningerne på siden stammer primært fra egne erfaringer samt faglitterære bøger om sex og samliv.

Swingerklubberne i ind og udland har vi selv besøgt. Vi har der med selv aktivt været ude i swingerklubberne og bedømme om den enkelte swingerklub kunne passe til en dansk swinger standard. Alle swingerklubber vi godkender, er således på højde med eller bedre end de danske swingerklubber.

Har I som brugere af siden nogle kommentarer eller bemærkninger kan I altid skrive til os på: kontakt@swingerguiden.dk