Swingerklubber og mødesteder

På disse sider finder I information og henvisninger til Swingerklubber og mødesteder over hele Europa.

Leder du efter en swingerklub i Danmark? Skal du besøge en swingerklub i Jylland, på Fyn eller går swingerklub turen til Sjælland? Uanset hvor den går hen, så kan du på swingerguiden.dk finde beskrivelser af danske swingerklubber. Du kan læse vores vurderinger og godkendelser af swingerklubber i Danmark og det øvrige Europa. Det er din tryghed for en god swingerklub oplevelse.

Har du hørt om Club Eclaire, Sex-Bio, Joys, Tucan Club, Dark Secret, Afrodite, El Diablo, Swingergaarden, Swingland, Secret Swingers, Elite Swingers eller Fest & Flirt? Det har du, efter at have set vores oversigt over danske swingerklubber. Vi henviser også til det private swingermiljø. Måske mødes nogle swingere privat i nærheden af dig? Har du prøvet dogging? Sex i det fri er en dejlig befriende måde at mødes på.

Swingerklubber

For at se swingerklubber og mødesteder fra de forskellige lande, skal du klikke på det land du vil besøge.

Under menupunktet Klubbens A – B – C kan man læse om hvordan swingerklubberne er indrettet med mere.

Mød swingerne ved swingerklubber og mødesteder. Mødestederne er en del af swingermiljøet.

Vi kan stå inde for det vi anbefaler

Swingerguiden.dk anbefaler og henviser kun til swingerklubber vi selv har besøgt. Derfor er alle klubber ikke repræsenteret fra alle lande. Vi vil således ikke linke til swingerklubber vi ikke kender eller ikke kan anbefale af forskellige årsager. Alt andet finder vi utroværdigt da vi har oplevet at swingerklubber som man henviste til på nettet i virkeligheden ikke eksisterede da vi kom frem. Vi henviser ligeledes IKKE til Sexklubber.

Læs mere om forskellen på sex og swingerklubber.

Ikke godkendte swingerklubber

Vi henviser til enkelte “ikke godkendte” swingerklubber på Swingerguiden.dk. Dette gør vi i særlige tilfælde hvis vi har fået et tip fra aktive swingere om at klubben er i orden. Vi har dog markeret klubben som ikke godkendt eftersom vi ikke selv har været der.

I kan læse mere om vores godkendelses procedure og om hvordan klubberne er markeret på swingerguiden.dk.

Skulle det ske at tingene har ændret sig siden vi besøgte klubben sidst, er I velkomne til at kontakte os. Så skal vi få klubprofilen for den pågældende klub rettet til. Vi kan kontaktes på kontakt@swingerguiden.dk

Tidligere danske swingerklubber

Vi gennemgår også de swingerklubber som er lukket ned, men som i mange swingeres bevisthed, stadigvæk gemmer på en del historier og gode oplevelser.

Privat swinging

Læs om de private swingerklubber og foreninger. Vi giver en beskrivelse af hvordan det er at swinge privat.

Sex i det fri

Vi kigger på Dogging kulturen og fortæller om det at mødes i naturen.