Södraswingers

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Navnet Södraswingers henleder til at klubben er den sydligste i Sverige. For os danskere er den således en af de nærmeste svenske swingerklubber, beliggende i nærheden af byen Örkelljunga, som er placeret tæt på E4 motorvejen nær den skånsk-smålandske grænse. For de historisk interesserede ligger Örkelljunga således nær den oprindelige grænse mellem Danmark og Sverige. I området findes der flere badesøer og gode muligheder for fiskeri. Er man til vandreture ligger klubben i nærheden af Skåneleden. Fra Örkelljunga er der 3 svenske mil (30 km) til Mellby nakenbad, som er et nøgenbad og nudist strand, hvor swingerne mødes i sommerhalvåret. Så hvis man vil på en skandinavisk swingerferie er Örkelljunga og Södraswingers et godt udgangspunkt.

Foruden swingerklub bedriver ejeren også et Bed and breakfirst. Så man kan sagtens overnatte der oppe i flere dage.

Södraswingers var tidligere beliggende et privat hjem, men flyttede i maj 2019 til et større hus beliggende ude i en skov ca. 8 km fra Örkeljunga. Klubben drives af Heffner, som er blevet kendt og berygtet i Sverige for sine store swinger arrangementer. Ja faktisk har flere store medier som SVT og Aftonbladet beskrevet Södraswingers og Heffner som person. Dette har fået swingere fra det meste af Sverige til at besøge Heffners swingerklub.

Södraswingers er de seneste år blevet kendt for den gode stemning blandt klubbens gæster og det gode samspil der er mellem par og singlefyre. Klubben er således blevet kendt for at afholde nogle hyggelige og seriøse gang bangs, samtidig med de på andre dage forstår at afholde par fester, hvor pigerne og parrene trives i hinandens selskab uden at blive generet af singlefyrene. Vi bag Swingerguiden.dk har besøgt mange swingerklubber rundt om i Europa og vi er særdeles glade for lige netop stemningen hos Södraswingers. Der er bare noget som fungerer lidt bedre her mellem gæsterne end andre steder.

Klubbens indretning

Klubben er i tre plan og placeret i et nyere svensk træhus, som er beliggende ude på landet en skånsk skov. På den måde er klubben ikke generet af naboer og man kan komme til og fra klubben ganske diskret.

Når man kommer ind i klubben, får man anvist klubbens gaderobe (gaderobe rum 1) til overtøj. Her hænger man jakken og stiller skoene. Værdi genstande afleveres i baren. For enden af gangen, kommer man ind i det fælles barområde. Her står et par borde og en sofagruppe. Den lille, men funktionelle bar fra den gamle Södraswingers er fuldt med over i den nye klub. I stueplan finder man også et garderobe rum (garderobe rum 2) hvor man kan lægge sit almindelige tøj, når det erotiske tøj skal på. det lyder lidt forvirrende, men tanken er at man hænger overtøjet i et rum og klæder om i et andet. Værdi genstande ligger man i baren i en lille pose. I stueplan finder man også et stort legerum med massagebriks og et aflukket overnatningsrum med eget bad og toilet. Dette rum, kan sammen med 2 mindre på 1. sal udlejes, hvis man ønsker at overnatte.

Fra stueplan fører en trappe ned til kælderen og op til 1. sal.

På 1. sal finder man 2 par rum, hvor parrene kan lege alene og et stort fælles legerum. Det fælles legerum har et flot belyst loft, som skaber en hyggelig stemning. I det store legerum finder man også en sofagruppe og en elskovsgynge. Der er også bygget en gloryholevæg ind til det store legerum.

I kælderen finder man klubbens BDSM rum med gabestok og kors. samt et stort par rum. Derudover er der et badeværelse med bad, sauna og spabad.

Vi kan varmt anbefale et besøg i Södraswingers. Klubben er velbesøgt og der er en god stemning blandt gæsterne. Klubben ligger dejligt tæt på Danmark. Da der ikke er mere end 61 km fra Helsingborg til Södraswingers er den overkommelig at besøge for mange danskere. Eneste minus er garderobe systemet, der afviger en del fra det danske, men sådan som det er i Södraswingers, finder man det også i andre svenske swingerklubber.

Södraswingers er godt besøgt, men indretningen er ikke noget, som man har gjort alverden ud af, så forvent ikke en vild flot opsætning i rummene. Klubben er anvendelig og der kommer mange mennesker.

Faciliteter i klubben
 • Åben omklædning uden skabe
 • Større bar og cafe område
 • Mindre anretning (Frugt kurv) serveres på enkelte dage
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Sauna
 • Lille spabad
 • Mindre fjernsynsstue
 • Massagebriks
 • Elskovsgynge
 • Større SM rum
 • Gabestok
 • Par rum
 • Muligheder for overnatning
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Södraswingers!)

Indtast venligst en besked