Swinging og…

På denne side, kan I læse om hvad I som swingere, bør være opmærksomme på angående swinging, kontra børn, familien, (vennerne) graviditet, livsglæde, ny kæreste og parforholdet.

For en ting er at swinge, men hvordan passer det sammen med alt det andet i vores liv?

Swinging og børn

Børnene skal ikke være hjemme når der swinges privat.

Når man har børn, skal man tage hensyn til pasning og pleje. Et barn kan nemt gøre det lidt sværere at være swinger, men det behøver ikke være umuligt. Som oftest er det godt at have en pasningsmulighed til barnet. En god veninde/ven eller en i familien. Man bør i forbindelse med børn aftale en forklaring på hvorfor mor og far ikke er hjemme i aften. Det duer ikke at fortælle barnet to modstridende forklaringer. Børn er ikke dumme og bliver nemt nervøse hvis mors historie ikke passer med fars. At lyve for sine børn er ikke særlig pænt, men at skulle forklare en 5 årig at mor og far tager i swingerklub er heller ikke muligt. Historien I fortæller til jeres barn, skal også gerne hænge sammen med den I giver til barnepigen så han/hun ikke igen fortæller en helt tredje historie. Kender barnepigen sandheden bag jeres swinging, så bed vedkommende fortælle jeres aftalte historie til barnet. Så undgår I komplikationer.

Når barnet bliver gammelt nok, kan I altid løfte sløret for jeres swinger lyster, så barnet ved hvor I tager hen, når mor og far tager i byen.

Holder I af og til swinger arrangementer hjemme, hvor I får besøg af en masse swingere bør børnene ikke være i hjemmet. Børn og sex hører ikke sammen og det kan hurtigt udvikle sig meget uheldigt, hvis barnet pludselig vågner og står i stuen, hvor mor eller far ligger midt i en trekant. Så hold børnene væk fra jeres swinger aktiviteter.

Swinging og familien (vennerne)

Familielivet er en vigtigt. Det skal passes. Hvordan passer det sammen med swingerlivet?

Nedenstående er gældende både for familie og venskabelige forhold.

Ikke to familier eller venskaber er ens og derfor kan der ikke gives nogen præcis opskrift på hvad der er bedst for netop jeres familie eller venskaber.

I ved sikkert allerede hvilke bekendte der kan tåle og høre om jeres lyster. Oftest er det bedst at holde familien og vennerne helt uden for den del af ens sexliv, men man kan komme i en situation hvor man er nødt til at forklare sig.

Mange swingere frygter at møde en bekendt i swingerklubben lørdag aften. Skulle det ske må man betragte sig selv som afsløret. På den anden side set, er du/I ikke den eneste der blev afsløret. Derfor har I noget på hinanden. Noget som den øvrige del af familien eller vennekredsen ikke behøver at høre om.

Man bør aldrig tage en ven eller veninde med i en trekant eller lignende, da det kan ødelægge venskabet mellem jer. Vil du kunne se din veninde i øjnene bagefter og vil du kunne acceptere at han/hun var sammen med din partner?

Swinging og graviditet

Man kan sagtens være gravid og tage i swingerklub, men i slutningen af graviditeten vil de fleste skrue ned for swingerlivet i en periode.

Bliver I som et swingerpar gravide kan I sagtens lege og swinge i den første del af graviditeten, men af naturlige årsager vil det blive nødvendigt at indstille jeres swinging sidst i graviditeten.

Efterhånden som graviditeten skrider frem, får I mere og større behov for at være jer selv derhjemme. Her er almindelig elskov mellem jer langt bedre end at deltage i swinging. Kvinden vil automatisk også have mindre overskud til at swinge efterhånden som maven vokser.

Når barnet bliver født, vil I også helt naturligt være travlt beskæftiget med jeres barn og swinging må vente.

Jeres swingerliv bør først genoptages, når I begge føler herfor og når børnepasningen osv. tillader dette. Her kommer en barnepige til at spille en rolle. Læs mere øverst under swinging og børn.

Swinging og overskud

Man skal have overskud til at tage i swingerklub. Er man deprimeret eller er der udfordringer i familieliv eller parforhold, bør man udsætte turen til swingerklubben.

En af forudsætningerne for at kunne swinge er overskud i dagligdagen. Er man derfor ked og trist af noget i det daglige kan man ikke rumme også at skulle tage i swingerklub. I sådanne tilfælde bør man afholde sig fra at swinge til man er ovenpå igen. Mænd kan til tider have svært ved at forstå deres partners nej til at tage i swingerklub når årsagen er psykisk betonet. Mænd kan dog også opleve at lysten til at swinge forsvinder.

Årsagerne til manglende swinger lyst kan være mange. Her er nogle af dem:

Stress, sygdomme i familien, dårligt selvværd, graviditet, dødsfald i nærmeste familie, problemer i parforholdet, problemer seksuelt, (fx. sexsygdomme) problemer på jobbet, økonomiske problemer, fysiske og psykiske problemer osv.

Den bedste løsning på ovenstående er at lade tingene tage den tid de nu skal tage. Forhast jer ikke i swingerklub før I begge er klar til det. Når I begynder at swinge, skal I begge være klar og evt. kriser være afsluttet. Snak sammen og start langsomt op med at swinge igen efter en lang pause.

Swinging og ny kæreste

Når man får en ny kæreste kan det være sin sag at fortælle om sit swingerliv i swingerklubben, men man bør gøre det.

Har du været single og swinget gennem flere år kan tingene hurtigt se anderledes ud, hvis du pludselig møder drømme partneren og Amors pile har gjort dig dybt forelsket.

Mange undlader at fortælle om deres swinger erfaringer og lyster før de har været sammen med deres nye kæreste i et godt stykke tid. Efter et par måneders forhold lader de bomben springe og fortæller åbent om det swingerliv de så godt kan lide. Nogle mennesker vil her løbe skrigende bort, da de føler at været gået ind i et forhold, hvor de ikke kendte til alt om partnerens seksuelle lyster.

Derfor skal man så vidt muligt gøre sin kommende kæreste opmærksom på ens swinger lyster, inden man træder ind i et forhold. Så er vedkommende forberedt på, at man en dag måske vil swinge igen. Mange mennesker (specielt kvinder) kan godt lide at kende sandheden før de træder ind i forholdet, så de ved hvad de har med at gøre.

Selvom man fortæller om sine swinger lyster ved forholdets start, vil der som regel gå lang tid, før man begynder at swinge sammen.

Når man beslutter sig for at swinge som par, bør man som erfaren swinger tage hensyn til sin nye partners mangel på erfaring og derfor følge de gode råd for nye swingere, som vi har her på Swingerguiden.dk

Swinging og parforholdet

Swingerlivet skal tilpasses familieliv og parforhold.

Swinging er et spændende supplement til mange parforhold. I swinging kan man være utro på lovlig vis, såfremt I har aftalt at I gerne må lege med andre swingere. Dette bevirker at lysten til utroskab i forholdet sædvanligvis er væsentlig mindre eller slet ikke til stede, da mulighederne for fremmed, fræk sex er til stede i swingermiljøet. Derfor kan swinging styrke et forhold, hvis man anvender swinging på den rigtige måde. Man bør dog ikke begynde at swinge, for at rette op på et parforhold der skranter. Problemerne skal løses på hjemmefronten og ikke i swingerklubben.

Som swingerpar bør man lave aftaler for hvad man må og ikke må, da der ellers kan opstå misforståelser mellem jer. Må I lege med andre og hvor går jeres grænser? Følg evt. de gode råd på siden for nye swingere.

I bør som par også altid lytte til hinanden og følge hinanden. Siger din partner nej til at du må lege med andre, så er det et nej.

Til sidst er det vigtigt at slå fast, at swinging skal ses som et supplement til jeres sexliv der hjemme og ikke en erstatning.