Hvis man går med drømmen om at have sex med flere eller se sin partner blive taget af andre, er swinging og gruppesex et naturligt valg.

Rigtig mange går med disse tanker, men det er langt fra alle der tager skridtet videre ind i swingermiljøet. Det kan have noget at gøre med, at man ikke ved hvordan man skal starte. Hvilken klub besøger man første gang? Skal man være sammen med andre? Hvordan fortæller jeg min partner om swingerklub fantasien?

På denne del af swingerguiden.dk vil vi tage udgangspunkt i at give gode råd til nye swingere, men erfarne swingere kan også læse med.

Gode råd til Par

Gode råd til Singlepiger

Gode råd til Singlefyre

Sikker sex - Hvordan beskytter man sig i swingermiljøet

Beklædning - I swingerklubberne er man erotisk klædt, men hvad er det og har man overhovedet noget tøj på?

Udseende - Skal man ligne en fotomodel for at tage i swingerklub?

Swinging og… - stilles der skarpt ind på swinging og hensynet til venner, familie og partner med mere!

God fornøjelse og held og lykke med jeres debut.

Hvordan starter jeg som swinger? Hvad skal jeg være opmærksom på i swingerklubben? Er der særlige regler i en swingerklub? Hvordan starter vi som par med at swinge? Kan vi som par tage i swingerklub? Kan singler besøge swingerklubber?

På swingerguiden.dk giver vi jer den helt rigtige start på swingermiljøet. Hos os kan du få et indblik i de særlige ting du/I skal være opmærksomme på når I starter som nye swingere. Følg vores gode råd for nye swingere og kom ordentligt i gang.