Beklædning

Der findes flere forskellige dresscodes rundt om i de europæiske swingerklubber. Herunder vil vi gennemgå de forskellige typer af dresscodes.

I Danmark er vi “erotisk klædt”

Når man besøger swingerklubberne eller færdes generelt i swingermiljøet i Danmark hører man ofte om beskrivelsen “erotisk klædt” Hvad er “erotisk klædt”? Vi vil her under vise nogle eksempler på dette.

“Erotisk klædt” betyder i virkeligheden hvad man ikke må have på. Med beskrivelsen menes der at cowboybukser, t-shirt og almindeligt tøj ikke er tilladt.

Den tilladte form for beklædning er her efter meget bred. Swingerne i SM miljøet vil typisk klæde sig anderledes end den almindelige swinger. Herskeren i et SM par, må således gerne gå fuldt påklædt i mørkt sort tøj. Som hovedregel kan man sige at det handler om at være frækt og erotisk påklædt. Så har I noget tøj I føler jer sexede eller erotiske i, vil det højst sandsynligt kunne komme ind under betegnelsen “erotisk klædt”. Lak, læder, latex eller fetish Fashion beklædning finder man også i dele af swingermiljøet. Kvinderne er oftest i lingeri eller lignende. Fyrene er oftest i sorte boksershorts eller nøgne. I nogle swingerklubber går de med et håndklæde om livet. Dette er dog ikke tilladt i alle swingerklubber. Som nogle af de kvindelige swingere ville sige, er det ikke en badeanstalt. De vil gerne se, hvad han har at byde på. Det kan man ikke se bag et håndklæde.

Uanset hvilken form for beklædning du vælger, handler det om at finde noget, som du føler dig tilpas i. Noget som du kan lide og som du er tryg ved at vise dig selv frem i.

BEMÆRK: Alle billeder herunder er modelfotos. De enkelte personer har intet med swingermiljøet at gøre. Ligeledes vil vi gerne slå fast at ikke alle swingere er slanke modeller som det ses her under. Desværre har det ikke været muligt at finde billeder der afspejler mangfoldigheden i swingermiljøet. Billederne skal derfor ses som eksempler på korrekt beklædning og intet andet.


Herunder ses eksempler på beklædning hos kvinder

Eksempel på tøj til en kvindelig swinger. Dette kunne sagtens fungerer i en swingerklub.
Eksempel på tøj til en kvindelig swinger. Dette kunne sagtens fungerer i en swingerklub.

eller nøgen

Man kan sagtens gå nøgen rundt i swingerklubben, men de fleste er Erotisk klædte.
Det er også tilladt at være helt nøgen

De færreste kvinder går rundt nøgne, men det er tilladt i swingerklubberne. Det er også meget almindeligt at man går rundt uden trusser på, men har noget frækt ud over der lige dækker.


Herunder ses eksempler på beklædning hos fyrene

Eksempel på tøj til en mandelig swinger. Dette kunne sagtens fungerer i en swingerklub.
Eksempel på beklædning til en mand

Fyrenes beklædning i swingerklubberne består oftest af boksershorts som i mange tilfælde er sorte. Dette er dog ikke et krav. Det er naturligvis også tilladt at fyrene går nøgne rundt i swingerklubberne. Enkelte fyre benytter sig af dette.


Lak og Latex med mere…

Foruden eksemplerne herover, kan man også se begge køn i lak, læder, latex eller anden form for erotisk beklædning. Her er det kun fantasien der sætter begrænsningen.


Dresscodes i udlandet

“Erotisk klædt” bliver også brugt som dresscode i swingerklubber uden for Danmark. På kortet herunder kan du se hvordan Europa er delt op mellem de forskellige dresscodes i swingermiljøet.

Farvernes betydning på kortet

Grønt område som består af Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Østrig og Schweiz har dresscoden “erotisk klædt” Her er man klædt som i de danske swingerklubber.

Lilla område består af det sydlige England, Belgien, Frankrig, Italien og Kroatien – Her er dresscoden påklædt. Her er man påklædt i swingerklubberne og smider kun tøjet, når man skal have sex. Efter sex tager man det på igen.

Orange område består af Spanien, Portugal og det nordlige England – Her er dresscoden påklædt i dele af klubberne, men erotisk klædt i legeområderne. Det orange område er versionen der ligger mellem den danske dresscode og den franske. I de orange lande er det meget almindeligt at folk færdes med tøj på i baren, men klæder om til “erotisk beklædning” når man skal ind og lege. Som oftest er det helt i orden at være erotisk klædt i barområdet, men det er ikke tilladt at være påklædt i legeområdet.

Gult område består af Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn og Slovenien. – Her har man endnu ikke tilsluttet sig en egentlig dresscode. Her har man ofte en helt fri dresscode. Nogle steder er de erotisk klædt, andre steder påklædte. Her gælder det om at stikke en finger i jorden eller forsigtigt spørge hvad dresscoden er i den klub I besøger.

Selvom swingermiljøet i de enkelte lande kører efter en bestemt dresscode, findes der nogle gange swingerklubber som skiller sig ud fra mængden i de enkelte lande.

I England er den sydlige del af landet tilhænger af den franske model, mens det nordlige England er mere til mellem modellen som de har i Spanien.

På klubprofilerne her på swingerguiden.dk er det markeret hvilken dresscode der er gældende i de enkelte klubber. Så når du besøger en klubprofil kan du nemt se hvordan dresscoden er.

I bør altid være opmærksomme på at dresscoden i de enkelte klubber, kan være anderledes ved specielle tema aftner. Afholdes der fx. Nøgen aften, er alle naturligvis nøgne. Du kan på Swingerguidens kalender se de særarrangementer der afholdes ved de danske swingerklubber. De udenlandske swingerklubber opgører deres særarrangementer på deres hjemmeside. Har en swingerklub en almindelig swingeraften følger klubben som udgangspunkt landets dresscode.