Udseende

Skal man se godt ud for at gå i swingerklub? Hvilke typer kommer i Swingerklubberne?

Hvordan skal man egentlig se ud for at blive swinger? Der er ingen der gider lege med sådan en som mig!

Sådan er der mange af os der tænker. Det er nok de færreste mennesker der er 100 % tilfredse med deres egen krop. Vi har alle vores skavanker i form af alderdomstegn, et par kilo for meget eller lignende.

Når det er sagt, er vi nok selv de hårdeste dommere, når det kommer til at bedømme eget udseende.

Uanset hvordan du opfatter dig selv er der som udgangspunkt plads til alle typer i swingermiljøet. Det er en skrøne at der kun kommer model flotte mennesker i swingermiljøet.

I dag kan man møde alle typer af mennesker i swingermiljøet.

Der er både tykke, tynde, høje, lave, dem med og uden briller samt dem med kort og langt hår. Swingerne kommer fra alle samfundslag og derfor kan alle i princippet passe ind i en swingerklub. De yngste swingere er i dag 17 – 18 år og de ældste er op imod 65 – 70 år. De fleste er mellem 35 og 50 år.

Så derfor kan du roligt tage i Swingerklub. Dit udseende eller alder skal ikke være en undskyldning.

Et nej er altid et nej i Swingermiljøet, så hvis du får en henvendelse fra en anden, hvis alder eller udseende ikke tænder dig, siger man pænt nej tak. Dette kan andre naturligvis også sige til dig. Husk at et nej altid skal respekteres.

BEMÆRK: Billederne på Swingerguiden.dk er modelfotos som vi har købt rettighederne til, således vi kan bruge dem frit offentligt. Billederne er af modelslanke kvinder og trænede mænd. Vi ved at dette giver et misvisende billede af hvordan virkeligheden ser ud i swingermiljøet, men det har ikke kunne lade sig gøre at skaffe mere naturlige billeder. Billederne skal derfor ikke tages så bogstaveligt. Alle typer udseende kan i princippet blive swingere.