Første trekant med et par

Du sidder med tanken om, at det kunne være frækt med en trekant, men tanken om et besøg i swingerklubber lyder lidt for voldsomt. Du vil i stedet lege privat med et par.

En fræk trekant er i dag noget der tænder utroligt mange danskere.

En hed trekant kan være både frækt og forførende, men den kan også skabe splid og ubehagelige oplevelser hvis man går for hurtigt frem. Det er derfor meget vigtigt at man taler sammen, inden man kaster sig ud i den store senge gymnastik.

Inden du begynder at søge efter en masse sexpartnere, bør du overveje følgende.

1.Hvorfor vil du prøve en trekant?
2.Hvem skal trekanten bestå af? (Hvilke køn)
3.Hvad er for dig tilladt i trekanten? Hvor går din grænse?
4.Har du fundet nogle at lege med?
5.Hvor skal det foregå?
6.Dyrker I sikker sex?
7.Hvad er det, som tænder dig ved tanken om en trekant?

Når du har været igennem ovenstående 7 spørgsmål, har du en bedre ide om hvad du vil. Dette skal du viderebringe til dem du senere skal lege med.

Ingen venner i trekanten

Når du skal finde en at lege med, så undgå altid nære venner og bekendte. Det er måske nærliggende at dine gode veninder eller venner pludselig deltager i sengen, da du jo har tillid til dem begge. De kender dig godt så lidt fræk sex skader ikke. Som udgangspunkt er vennerne derfor perfekte til den netop planlagte trekant, men hvad nu hvis trekanten munder ud i en dårlig oplevelse? Hvad nu hvis en af jer efter trekanten sidder med en dårlig smag i munden? Så nej, behold dine venskaber som venskaber og søg i stedet efter et ukendt par, kvinde eller mand på nettet, der måtte ønske at prøve en trekant.

For at finde en partner til en trekant kan du med fordel besøge en af de mange dating sider på nettet, hvor man søger sexpartnere. Du kan se en liste over datingsiderne her.

Når du har skabt kontakt med en på nettet, bør du skrive, chatte eller snakke i mobil med vedkommende, så I kan få udvekslet erfaringer og lyster. Det er her nærliggende at sende billeder til hinanden, men send ikke noget før I har snakket sammen i telefon. Det kan være at den så søde single pige på 25 år i virkeligheden er en mand på 56 år. Der findes nemlig mange fake profiler, der ude på nettet.

Hvis du leder efter en pige, kræves der derfor ekstra påpasselighed.

Når du skal møde dine nye sexpartnere

Når du har fundet dine sexpartnere, er det ved at være tid til at mødes. Her ville det være praktisk at I mødes ude i byen på en cafe, så I kan snakke lidt sammen om hvad der senere på aftenen skal ske. Du kan fortælle om dine grænser og ønsker ligesom dem du møder kan komme med deres grænser og ønsker. I kan også snakke om vejr og vind. Så lærer I hinanden bedre at kende. Spørg evt. hvad de laver til daglig osv. Du skal måske overveje, hvor meget af dit privatliv der skal snakkes om, men en snak om alt andet end sex er god for at finde kemien.

Kemien mellem jer alle tre skal nemlig være der, ligesom der skal opbygges et tillidsforhold mellem jer.

Hvis en af jer efter middagen, ikke føler sig afklaret med at I skal have en trekant sammen, bør I droppe at lege og gå hver til sit.

Hvis I der imod føler for det alle tre, er det bare om at kaste jer ud i det.

Under selve trekanten

Under selve trekanten bør du kun lege som aftalt. Alt andet kan være ødelæggende for den ellers så positive oplevelse. For at være på den sikre side kan du altid gå stille frem så alle parter er med på hvad der foregår. Sørg for at have nogle kondomer med. Det er så dumt at mangle dem midt i legen.

Hvis en af de involverede siger stop og ønsker at stoppe legen, skal dette altid respekteres.

Det er vores håb, at disse råd vil være en god støtte for dig, i drømmen om en hed trekant!