Den første leg for par

De første par gange man tager i swingerklub, går man oftest og lurer lidt på, hvad de andre gør og hvordan tingene foregår, men hvad gør man, når man ligger der på madrassen med en fremmed swinger? Her på siden har vi beskrevet den første leg for par.

En leg i en swingerklub kan starte på mange måder. En flirt i baren svarer lidt til en flirt i byen på et diskotek, så den vil vi ikke beskrive her på siden. I stedet vil vi beskrive hvad der sker inde ved sengene i en swingerklub. Hvordan starter man en leg ved og i sengen?

Inden den første leg

Som par er det vigtigt, at I er afklaret med, hvor langt i vil gå. Må I kysse med andre under sex? Er I til partnerbytte? Må hun lege med en fremmed fyr? Må han lege med en fremmed pige? osv. Dette skal I have snakket igennem inden I besøger en swingerklub. Har I ikke fastsat jeres grænser, så tag en snak om de gode råd I finder her på Swingerguiden. Grænserne kan altid flytte sig, men flyt ikke grænser, før begge parter er afklaret med dette.

HUSK at det altid er tilladt at sige fra over for sin partner eller andre i en swingerklub. Hvis det kun er den ene af jer, der er tændt på et partnerbytte, så vil det højst sandsynligt skabe en større krise og jalousi i parforholdet, hvis I forsøger at gennemføre det alligevel. Så lyt og accepter din partners tilkendegivelser. Siger den ene nej, så er det et nej.

Er I begge enige om at starte en leg med nogle fremmede swingere i klubben, så er det under hele legen tilladt at bakke ud og stoppe legen. Man skal altid sige fra, hvis man kan mærke at det ikke føles rart. Gør man ikke det, kan det skabe jalousi mellem jer. Igen lyt til din partner og respekter vedkommendes signaler.

Hvordan startes legen op?

Når I færdes i en swingerklub, er det tilladt for par at lægge sig ned ved siden af andre par i sengene. (Dette gælder dog ikke i privat rum, som oftest er markeret af et gardin eller en snor)

Når I lægger jer ved siden af et andet par i sengen, betyder det ikke nødvendigvis at I skal lege med det andet par. Man kan sagtens lege med egen partner ved siden af et andet par, uden det udvikler sig. Vælger det andet par at inviterer jer med, vil det oftest foregå ved at pigen i nabo parret nusser pigen hos jer på armen. Det er deres invitation til at I gerne må være med. Inden I kaster jer over dem, skal man først lige besvare invitationen. Det gør man ved at pigen hos jer nusser den anden pige på armen. Gør man dette er det et JA til leg. Vær opmærksom på at pigerne her svarer for hele parret. I skal derfor være afklarede inden I svarer. Vil man takke nej til indbydelsen, viser man pænt nej tak med hænderne. Alt kommunikation i swingerklubberne skal foregå afdæmpet, når der leges omkring en. Derfor bruges der meget hånd tegn og hvisken.

Hvis I takker ja til leg med et andet par, starter pigerne som oftest ud med pigesex, inden fyrene kommer med. Fyrene leger oftest med egne piger lidt på sidelinjen eller kigger bare på i starten. Hvis du som kvinde, ikke er til pigesex, må I som par fortælle dette med lidt hvisken når I accepterer legen. Normalt aftaler man ikke noget, når man accepterer legen med et andet par, da mange tænder på at lade legen udvikle sig naturligt. Det er dog tilladt at nævne småting. Fx. at I ikke er til pigesex eller at I er helt nye swingere. Dette vil få det andet par til at tage hensyn til at I er grønne. Lad dog være med at stoppe legen helt op. En længere afhandling om hvad I er til seksuelt, vil ødelægge stemningen.

Pigesex er ret almindeligt i swingermiljøet.

Når legen er i gang, er det bare at lade den udvikle sig naturligt. Sørg for hele tiden at have fokus på din partner. Han/hun må ikke føle sig glemt eller lukket ude. Send kærlige blikke, klem i hånden og vis vedkommende at det her er god sex, men at det er din egen partner du elsker. Kys gerne din egen partner under legen. For almindelige mennesker kan dette lyde kompliceret og småtosset, men når legen kører finder I det hurtigt ganske naturligt. Mange finder det frækt at kysse egen partner mens han/hun har sex med en anden.

Trekanter med en single

Hvis I som par fantaserer om en trekant med en singlefyr eller singlepige, så inviterer I en ned i sengen til jer. Singlerne færdes rundt i klubben. De afventer en invitation fra et par. Modsat parrene må en single ikke bare lægge sig ned til et par i en af sengene. De skal inviteres ned. Singlefyrene står som oftest et stykke fra sengen og “gør sig klar” i tilfælde af de bliver inviteret ned. I princippet kan der være mange fyre at vælge imellem her. Står der 10 fyre, vælger pigen i parret den fyr ud hun vil lege med. De andre må pænt afvente til de bliver inviteret ned. Det er oftest pigerne i parrene, der bestemmer hvem der må deltage i legene, men udvælgelsen skal naturligvis føres med partnerens accept. Efterhånden som I har swinger i flere år, lærer I at kende hinandens grænser. Så finder I ud af at udvælgelsen helt naturligt efter jeres begges ønsker. I starten bør I drøfte hver udvælgelse, hvis I ikke er sikre på hinandens lyster og standpunkt.

Det er vores håb at denne guide har bidraget til forståelsen af “den første leg” i en swingerklub.

Har I yderligere spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på kontakt@swingerguiden.dk.