Secret Swingers

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Secret Swingers er Københavns frække legeplads. Her afholdes jævnligt Gang Bangs, Bi arrangementer og mørke aftner for blot at nævne nogle.

Secret Swingers er beliggende i Adam & Evas gamle lokaler. Siden Adam & Eva lukkede i 2019, er klubben blevet gennem renoveret og alt indmad har været pillet ud, for at blive udskiftet eller istandsat.

Nyrenoveret klub i den gamle ånd

Det har været et ønske for ejeren af Secret Swingers at bevare den gamle Adam & Eva ånd i en nyrenoveret swingerklub. Kan man det? Ja det kan lade sig gøre, hvis man kender den gamle Adam & Eva og det gør ejeren af Secret Swingers, da hun selv har haft et indgående kendskab til den gamle klub. Vi besøgte Secret Swingers på åbningsdagen og vi var som tidligere Adam & Eva gæster meget begejstrede. Klubben er en nyrenoveret version af Adam & Eva, men en upgradering hist og her. Kunne du lide Adam & Eva, vil du komme til at elske Secret Swingers.

Secret Swingers er ikke en kæmpe swingerklub med spabad og sauna. Det er en mindre swingerklub med en masse frække gæster. Klubbens størrelse bevirker at folk kommer hinanden ved på en ganske særlig måde. Nogle er til de store swingerklubber, men mange af stamgæsterne fra Adam & Eva tiden elsker størrelsen på Secret Swingers. Det er ganske enkelt perfekt.

Beskrivelse af klubben

Secret Swingers ligger i Vanløse ca. 6 km fra Rådhuspladsen. Tager man S-tog eller Metro til klubben er der kun 15 minutters gang fra Vanløse Station. Der ud over kører bus 9A næsten lige til døren.

Indgangen til Secret Swingers er noget skummel. Klubben er placeret i en gammel industri bygning, som ligger bag en koreansk restaurant. På 1. sal i opgangen finder man indgangen til klubben. Når man kommer ind, melder man sin ankomst og betaler sin entre. Herefter går man ind til højre hvor omklædningen ligger. Ved siden af omklædningen finder man rygerummet.

Klubbens bar er lille, men hyggelig. Her kan man møde de andre gæster og koble lidt af. I tilknytning til baren finder man klubbens toiletter og bad. Der er kun en bruser til rådighed i klubben.

Klubbens legeområde består af forskellige legerum, hvor af det ene skiller sig ud, da det anvendes som SM rum. Her er der en mindre riggerplads med kroge i loftet, således at man kan binde sin partner op. Der er også ophængt et gyngebræt. (Gynge med hård ryg) Dette kan hæves og sænkes, så det passer i højden.

Klubbens øvrige legerum er indrettet således at man kan lege privat og uforstyrret, samtidig med at man kan blive beluret. Secret Swingers har som udgangspunkt ikke nogen privat rum, men man kan trække et gardin for indgangen til mange af rummene. På den måde holder det singlefyrene lidt på afstand, samtidig med at man kan fornemme, hvem der lurer på en.

Som noget nyt har Secret Swingers fået installeret et Tjekkisk Gloryhole. De almindelige gloryholes findes også stadigvæk.

Secret Swingers indbyder til leg med flere og er indrettet, så der nemt kan afholdes gang bangs med videre. Flere steder i klubben er der TV, der viser pornofilm.

Secret Swingers har faste temadage hver uge. Der findes en Bi mandag, en Dark tirsdag, en Gang bang torsdag og en Gang Bang søndag. Sidst nævnte var voldsomt populær i Adam & Eva tiden. Dette kører man videre med i Secret Swingers. Kort sagt lever Adam & Eva ånden i den nye Secret Swingers.

Vi kan varmt anbefale et besøg I Secret Swingers. Kommer du forbi København, så kig forbi Vanløse og Secret Swingers.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Mindre bar og cafe område
 • Mindre gode muligheder for at tage et bad (Klubben har kun en bruser)
 • Gyngebræt (Gynge med hård ryg)
 • Gloryholes
 • Tjekkisk gloryhole
 • Gynækologstol
 • Massagebriks
 • Vibrerende saddel
 • Mindre SM Rum
 • Mindre Riggerplads
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Secret Swingers!)

Indtast venligst en besked