Frivoli

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Frivoli er efter vores mening, den flotteste klub i Wien og dermed også en af det mest besøgte. Klubben er i to plan, men har også rådighed over kælderen, som dog kun åbnes og udlejes på bestemte dage. I kælderen finder man klubbens BDSM afdeling. Da vi kun har besøgt selve Frivoli og ikke kælder delen, så tager vores beskrivelse her under udgangspunkt i klubben Frivoli som ligger i stueplan og på 1. sal.

Frivoli er indrettet stilfuldt med mange spændende miljøer og har et større barområde.

Når man kommer ind i klubben, bliver man vist over til omklædningen, som består af to rum. Det ene med røde og det andet med blå skabe. Det virkede lidt som om, at klubben havde fyrene i det blå rum og parrene i det røde, men man kan aldrig vide om de ændrer det ved travlhed. I forbindelse med omklædningen findes to toiletter.

I klubben er det muligt at spise aftensmad. Aftensmaden er udmærket, men det er meget østrigsk, så er man veganer eller vegetar, der elsker salat, bør man overveje at spise før klub besøget. Maden er kold på buffeten, men kan varmes i mikrobølgeovnen. Maden er som i andre klubber bedst, når den bliver serveret og buffeten åbner.

I klubbens barområde mødes klubbens gæster. Drikkevarerne er inkluderet i entréen. Rygning er tilladt i barområdet, men en ikke rygerafdeling er til stede et stykke fra baren, ligesom der ikke må ryges ved buffeten og i legerummene. Røgen fra baren har det med at nå legeområdet. Som ikke ryger, var vi generet af den, men desværre er det en del af gamet, når man tager i swingerklub i Østrig. Klubbens barområde er hyggeligt indrettet med kunstige træer og LED lamper, der skaber den rette stemning.

Fra klubbens barområde kan man gå ind i junglen af legerum. Ja vi skriver junglen. Frivoli har en lille jungle med jungle hytte, grotte og bjergtop, hvor der kan leges under træerne. Det skaber en rigtig god stemning. Der findes også en pejsestue med kunstig pejs og et TV hvor der vises pornofilm, et undersøgelsesrum med gynækologbriks, et ridderrum og et rum med bambus senge. Sidst, men ikke mindst er der et 8 kantet rum med kig huller og gloryholes. Alt sammen i forskellige legemiljøer. Er man til det mere rå look, skal man gå op på klubbens 1. sal. Her finder man et stort legerum med en stor seng, samt et darkroom. Disse rum har ikke så meget stemning, men er funktionelt fine. På 1. sal finder man også to legerum i stil med bambusrummet i stuen, men i forskellige plan.

Frivoli har flere rum, hvor en dør kan lukkes, så det bliver et privatrum eller der kan sættes en kæde for, så single fyrrene ikke kommer for tæt på. Klubben har ingen gloryholes, men har flere rum hvor der er ruder, kighuller ind til rummene. Nogle huller kan anvendes som en form for gloryholes.

Klubbens badeafdeling indeholder foruden 3 brusere, 2 dampbrusere og en bruser med frit udsyn til den badene. Derudover findes et dampbad, 1 almindelig sauna og en Infrarød sauna. Klubben har intet spabad og intet SM rum, ud over det i kælderen, (Som skal lejes) Klubben har et kors stående i stueetagen midt på gangen, men dette vil ikke være at foretrække for danske SM’ere, der er bedre vandt til danske BDSM rum i danske swingerklubber.

Kommer I forbi Wien vil vi anbefale jer at besøge Frivoli.

Faciliteter i klubben
  • Omklædning med skabe
  • Større bar og cafeområde
  • Gode muligheder for at tage et bad
  • Forskellige tema legerum
  • Privat rum uden gloryholes
  • Dampbad
  • Sauna
  • Infrarød sauna
  • Darkroom
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Frivoli!)

Indtast venligst en besked