G-Club

Bi klub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

I det centrale Aarhus finder man G Club, et mødested for mænd der søger mænd. På lørdage og søndage er klubben åben for både kvinder og mænd. Mandag til søndag kan kvinder og par også mødes i swingerbiografen.

Man kommer ind til klub og swingerbio gennem den lille sexshop, Alt Er Tys Tys, ud mod gaden. Her får man udleveret et håndklæde og kondom, samt glidecreme.

Når man kommer ind, kan man vælge at gå gennem klubbens gårdhave til klubdelen eller gå ind i swingerbiografen som ligger i samme hus som butikken.

Swingerbio åbent for begge køn alle dage

Swingerbiografen er altid åbent for begge køn og er derfor særlig velegnet for bipar eller bifyre der søger samvær med andre binysgerrige. I tilknytning til biografen findes der to båse med computere. Imellem disse båse er der gloryholes. Er man et par hvor kvinden eller fyren tænder på leg ved et gloryhole, er her nogle gode muligheder. Foruden de to båse, findes der også et privatrum. I selve biografrummet er der også mulighed for leg.

Gårdhave med sauna

I gårdhaven som ligger mellem biografen og baghuset finder man klubbens sauna, som kun er åben for mænd i hverdagene. Om lørdagen og søndagen kan kvinder også benytte den. Gårdhaven er delvist overdækket, således man kan sidde i læ, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Under halvtaget er der et sofahjørne hvor det er tilladt at ryge.

Swingerklub for mænd

I baghuset på den anden side af gården finder man den rigtige G Club. Det er en form for swingerklub for mænd. Her har kvinder ingen adgang. Dog åbner den op for kvinder om lørdagen og søndagen. På søndage er Joys forbeholdt mændene.

G-Club er i 2 plan. På underetagen har man et stort legerum og et mindre darkroom, samt toilet og et mindre køkken. På overetagen findes forskellige private legerum med gloryholes mellem, samt skabe. Her findes også et Tjekkisk gloryhole.

Da der ikke er nogle krav til dresscode i klubben, er der ikke noget rigtigt omklædningsrum, men der findes skabe ved både swingerbiografen og i selve G Club på førstesalen.

På klubbens hjemmeside kan man oprette en gratis profil. På den måde kan man skrive med andre besøgende.

G Club er ganske vist primært for mænd, men er man i Aarhus og mangler man et sted at mødes med en partner, så er det muligt at bruge en kabine i G Club. Mandag til fredag har kvinder dog kun adgang til swingerbiografen.

GRATIS entre for par hver søndag

Normalt er G Club kendt for at være en klub kun for mænd, men om søndag er klubben åbent for alle!

Vi byder alle velkommen, uanset om du søger sexklub eller swingerklub. Det er underordnet hvor du kommer fra, hvem du er og hvad du laver. I G-Club er man anonym.

Klubben er indbydende og er åben for alle, der har lyst til at prøve noget nyt og spændende med faste eller nye partnere.

Alle par og single piger har GRATIS entre denne dag.

G Club arbejder på at udvikle nye tiltag til glæde for deres gæster og modtager således gerne input til tema arrangementer og temadage.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Sauna
 • Udendørs areal
 • Elskovsgynge
 • Gloryholes
 • Privat rum uden Gloryhole
 • Privat rum med Gloryhole
 • Tjekkisk Gloryhole
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
 • Computer med internet adgang
 • Biograf
 • Darkroom
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke G-Club!)

Indtast venligst en besked

Begivenheder i dag

Der er ingen begivenheder i dag. Tjek kalenderen for at se hvornår der er begivenheder igen.