Sex-Bio

Swingerbio

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

I det centrale Aarhus finder man Sex-bio, som mange også kender som G-Club. Tidligere var klubben et mødested for mænd. Kvinder havde ikke adgang til klubben. Derfor var det en Bi-klub for mænd. I dag er den gradvist blevet åbnet mere op for begge køn.

Klubben har en diskret indgang hvor man betaler med kort. Når det er sket kan man gå igennem “gaten” og ind i klubben. Ønsker man hjælp kan den tilkaldes fra Sex-shoppen Tys-Tys, som ligger rundt om hjørnet. Ønsker man at betale kontant, kan det gøres i Tys-Tys. De lukker så “gaten” op, når man skal ind.

Klubben er i dag at betragte som en Swingerbiograf. Det kalder vi den, da det er en sexbiograf i den pæne ende. Her er altid pænt rengjort og klubben fremstår hyggelig og fræk. Klubben har åbent dagligt fra kl. 09.00 – kl. 05.00 om morgenen. Der er ingen personale, så når du kommer ind må du klare dig selv. Dette betyder at man skal kunne sige fra og markere sig, da man ikke kan søge hjælp hos personalet. Det er dog vores klare indtryk at folk behandler hinanden pænt der inde.

I det daglige kommer der stadigvæk mange bifyre og de kan stadigvæk lege med hinanden som tidligere, men nu ser man også par komme forbi. Stedet er rigtig godt hvis du som bipar søger leg med flere mænd, ligesom mulighederne for et gang bang er gode.

Når man kommer ind, kommer man til klubbens omklædningsrum. Selvom det er tilladt at være påklædt i klubben findes der skabe til værdigenstande og tøj. En del vælger faktisk at gå rundt erotisk klædt. I omklædningen finder man kondomer og håndklæder. Man skal huske at tage kondomer her med ind i klubben, da de ikke findes i legerummene.

Fra omklædningen kan man vælge at gå gennem klubbens gårdhave til klubbens legerum eller gå ind i biografen som ligger i forhuset.

Fræk bio med kabiner

I tilknytning til biografen findes der to båse med computere. Imellem disse båse er der gloryholes. Er man et par hvor kvinden eller fyren tænder på leg ved et gloryhole, er her nogle gode muligheder. Foruden de to båse, findes der også et privatrum. I selve biografrummet er der også mulighed for leg.

Gårdhave med sauna

I gårdhaven som ligger mellem biografen og baghuset finder man klubbens sauna. Gårdhaven er delvist overdækket, således man kan sidde i læ, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Under halvtaget er der et sofahjørne hvor det er tilladt at ryge.

Flere legerum i baghuset

I baghuset på den anden side af gården finder man den rigtige klub.

Klubben er i 2 plan. På underetagen har man et stort legerum og et mindre darkroom, samt toilet og et mindre køkken. På overetagen findes forskellige private legerum med gloryholes mellem, samt skabe. Her findes også et Tjekkisk gloryhole.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Sauna
 • Udendørs areal
 • Elskovsgynge
 • Gloryholes
 • Privat rum uden Gloryhole
 • Privat rum med Gloryhole
 • Tjekkisk Gloryhole
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
 • Computer med internet adgang
 • Biograf
 • Darkroom
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Sex-Bio!)

Indtast venligst en besked