Club Passion

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Kommer man forbi Bremen, bør man køre et smut forbi Club Passion. Man finder Club Passion i den lille by Stuhr, som ligger ca. 14 km syd for Bremen.

Klubben er godt besøgt, specielt på fredage og lørdage. Da vi besøgte klubben, var der ifølge klubbens ejer 160 gæster. Dette store antal påvirkede os på flere måder. Det gode var at der var et bredt udvalg af frække mennesker at lege med. Det negative var at vi til tider følte at man havde lukket for mange ind i klubben. Folk stod ofte i kø til legerummene. Derfor dyrkede folk sex hvor der var plads. Dette var på en og samme tid meget frækt og en smule irriterende.

Vi vil derfor gøre jer opmærksom på at Club Passion er et dårligt valg, hvis man ønsker stille og rolig hygge. Til gængæld er det et godt valg, hvis man søger mangfoldigheden og det store udvalg af swingere.

Club Passion er en fint indrettet klub i to plan. På entre plan finder man foruden omklædningsrum, også et større bar område, med tilknyttet mindre dansegulv. Ved dansegulvet findes en stripperstang. På en klubaften spilles der musik således, at det hele fremstår som et mini diskotek. Fra bar området kan man komme ud til bade området med brusere, spabad og sauna. Ved siden af spabadet kan man komme ud til klubbens rygeområde, som består af en opvarmet overdækket udendørs terrasse. På store aftner oplevede vi af røgen trak ind i badeområdet, hvilket kunne være genererne for ikke rygerne.

Over for badeområdet finder man klubbens par rum, som har en mellemstor størrelse.

Klubbens spise område finder man også på entre plan. Buffeten var virkelig god ved vores besøg og vi bemærkede at personalet ofte skiftede maden ud. De holdt derfor en frisk buffet kørende til langt ud på aftenen.

På klubbens over etage finder man flere legerum. Det ene rum består af en mellemstor seng, samt en elskovsgynge og en gynækologstol. I dette rum findes også et kors. Et egentligt SM rum findes ikke i Club Passion. Faciliteterne for SM interesserede er derfor begrænsede.

Ved siden af ligger klubbens største legerum med en speciel bondage bænk i midten. Rundt bagom bænken er en kæmpe seng. I loftet er der spejle. Et mindre legerum findes ved siden af. Vi kaldte det fiskerummet, som lidt hentyder til farverne og dekorationerne på væggene. Endelig findes der ved siden af en massagebænk og et lille stop signal rum. Et stopsignal rum er det som vi i Danmark kender som et privat rum. Her er der bare et lyssignal uden for indgangen. Grøn betyder at man gerne må gå ind i rummet. Rød betyder at man ikke må gå ind.

På både entre plan og 1. sal findes toiletter.

Klubben har også en udendørs pool, men denne prøvede vi ikke, da vi besøgte klubben om vinteren.

Vores samlede vurdering af Club Passion er positiv. Klubben er klart et besøg værd, hvis du/I kommer på de kanter, men man skal være forberedt på at der kommer mange mennesker på de store dage, som fredag og lørdag. Tjek altid klubbens hjemmeside for hvilke temaer der findes på netop den dag I vil besøge klubben.

Faciliteter i klubben
 • Omklædning med skabe
 • Større bar og cafe område
 • Mindre diskotek
 • Stripperstang
 • Større buffet (Aftensmad kan spises i klubben)
 • Gode muligheder for at tage et bad
 • Spabad
 • Sauna
 • Gynækologstol
 • Elskovsgynge
 • Privat rum uden gloryholes
 • Muligheder for at belure andre gennem ruder eller kighuller
 • Udendørs svømmebasin
 • Udendørs areal
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Club Passion!)

Indtast venligst en besked