Purple Swingersclub

Almindelig swingerklub

godkendt-af-swingerguiden

Denne klub er vurderet af Swingerguiden.dk

Hist hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus så smukt. Jo der er så dejligt på landet. Purple Swingers ligger ude på landet i et vejsving 4 km fra Rydal og 5 km fra Skærum, nærmere bestemt i Nordjylland ca. 14 km sydvest for Frederikshavn. Klubben drives af et norsk par, som fravalgte det lidt mere strikse Norge til fordel for det frigjorte Danmark. De har købt et lille landsted og indrettet det til Bed & Breakfirst og swingerklub. Swingerklubben holder kun åbent om lørdagen, men det er planen at holde åbent fredag og evt. søndag på sigt.

Klubben er den mindste i Danmark, men også en af de hyggeligste. Huset er nænsomt dekoreret og farven lilla går igen flere steder. Så når klubben hedder “Purple Swingersclub” er det ikke uden grund.

Værtsparret er virkelig søde og imødekommende. De er utroligt afslappede i deres tilgang til tingene og enormt rummelige. Køkkenet i klubben indeholder fx. drikkevarer. Her kan man bare gå ud og forsyne sig selv. Dette krævede lidt tilvending, da køkkenet også ligger som en del af deres private bolig, men sådan fungerer det i Purple Swingersclub.

Klubben er i 2 plan. På stueplan findes en fælles garderobe med 15 skabe. Disse kunne låses med hængelås. Ved siden af, er der et badeværelse med toilet og bad. Her er der kun en bruser. Klubbens køkken ligger også i stureplan, ligesom man finder et mindre barområde og et enkelt legerum. På 1. salen er der et stort legerum med en elskovsgynge.

Klubben råder også over et udendørsareal med et 8 kantet lysthus. Her kan man også lege om sommeren. Rygning foregår udendørs under halvtaget.

Der spilles gerne musik i baren og udendørs i haven, ligesom havens træ fint lyser op i mørket med forskellige LED lyskæder.

Klubben sælger ikke alkohol, men er åben for at gæsterne medbringer egne drikkevarer. Ikke alkoholiske drikke er tilgængelige i klubben.

Purple Swingersclub har ikke så mange faciliteter i form af kors, gloryholes og kighuller. Her satses på social hygge efterfuldt af normal swinging. På sigt kan det ske at klubben får flere faciliteter som man kender det fra andre swingerklubber.

Ønsker du at besøge Purple Swingersclub, skal tilmelding ske på klubbens hjemmeside. Dette skyldes at klubben har en størrelse, der bevirker at der kun lukkes et begrænset antal gæster ind pr. åbningsdag. Klubben ønsker der igennem også at tilpasse antallet af singlefyre til antallet af piger og par.

Klubben har gode forhold for overnattende gæster, så kommer du forbi og har langt hjem, kan du sagtens sove i et af deres overnatningsværelser. Det er også muligt at overnatte i egen campingvogn eller autocamper på stedet, men orienter klubben om det, når I tilmelder jer.

Vi kan varmt anbefale et besøg hos Purple Swingersclub. Det vil med garanti give dig en helt ny swingeroplevelse i forhold til de øvrige klubber. Det er småt, men godt og nogle siger jo, at det ikke kommer an på størrelsen.

Faciliteter i klubben
  • Omkædning med skabe
  • Mindre gode muligheder for at tage et bad (Kun en bruser)
  • Mindre bar område
  • Gode overnatningsmuligheder
  • Elskovsgynge
  • Udendørs areal med lysthus
Kontaktinfo

Anmeld en ændring af klubben:
(Bemærk: Beskeden bliver sendt til Swingerguiden.dk, og ikke Purple Swingersclub!)

Indtast venligst en besked

Begivenheder i dag

Der er ingen begivenheder i dag. Tjek kalenderen for at se hvornår der er begivenheder igen.