Swingerklubber og sexklubber

Der er stor forskel på swingerklubber og sexklubber. På Swingerguiden.dk har vi KUN MEDTAGET SWINGERKLUBBERNE!

En sexklub er et sted, hvor man kommer ind til en ret lav entre og som regel beholder man sit tøj på, medmindre man mod et tillæg, betaler for et skab og et håndklæde.

En anden måde at anskue en klub på, er stedets rengørings standard, som oftest er høj i swingerklubberne og meget ringe i sexklubberne. På grund af den lave entre har de ikke meget kapital at rutte med, så der spares på rengøringen og vedligeholdelsen.

I nogle sexklubber kommer der prostituerede som får betaling af klubben for at tage sig af klubbens kunder. Dette ligger milevidt fra det swingermiljø som swingerguiden.dk beskriver. Prostitution og swinging bør derfor ikke forveksles da der ikke kommer prostituerede i swingerklubberne.

Så nej, en sexklub og en swingerklub er ikke det samme! Sexklubberne besøges af enkelte par og piger, men langt størstedelen kommer i swingerklubberne. Nye swingere ANBEFALES IKKE AT BESØGE SEXKLUBBERNE!

Ønsker man at finde en sexklub i Danmark, henviser vi til Google, hvor disse kan findes ved hjælp af en simpel søgning.

Yderligere information om sexklubberne kan rettes til de pågældende klubber, da vi intet har med disse at klubber at gøre.